Widok

Ranking pieluszek

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny robie wstepnie rozeznanie, wiadomo, co pupa to obyczaj ale moze macie swoje preferencje? Ja na poczatek kupilam male opakowanie (do szpitala) pieluszek Huggies Newborn z bawelna i wolnym miejscem na pepuszek no i te same ale w duzej paczce do domu. Ale juz sie nasluchalam negatywnych opinii o tychze pieluchach. Jakie Wy macie typy? Dzis w Realu byla promocja: 2 paczki pakowane po 94 szt Pampersow dla noworodkow za 90 zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fakt, co pupa, to inna reakcja. Ja dla córy mam pampki premium care. teraz na 3 dni miałam Hugggies i pupa się poodparzała. Premium Care nie są może najtańsze, ale zrobiłam 48 godzinne porównanie pieluszek Dada z Biedrkoni i tych pampków i wyszło, że na 48 godzin schodzi 22 dada i 16 pampków - są bardziej chłonne i mała dużo później reagowała na mokrą pieluszkę. Także cenowo różnica miesięczna nie jest duża.
HUggies mi zawsze przeciekaly, nie wazne jaki rozmiar i jak ciasno zapielam. Pampersy sa fajne ale drogie, wiec ja w ciagu dnia uzywam rossmanowskich babydream a na noc pampersy bo sa najbardziej chlonne
Moja córa już ma przetestowanie Huggies,happy,pampers,dada z biedronki i te były jak dla mnie do niczego.

Zdecydowanie wygrywają pampers premum care. Fajne są jeszcze pieluchy tesco http://www.bangla.pl/opinie/p22694/tesco-baby-super-fit (link) No ale w cale nie wychodzą taniej od pampersów może grosze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry