Widok

Ratunek na przytycie - polecam!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiem, że pewnie większość z was ma problem w drugą stronę, ja jednak przez całe życie mam niedowagę i od jakichś 2 lat stał się to dla mnie poważny problem.

Wyniki mam b. dobre, nic mi nie jest zdrowotnie, ale nie tyje, a nawet schudłam. Szukałam długo jakeigoś środka by sobie pomóc i przed świętami ktoś mi polecił taki "lek" z apteki, puszka kosztuje 30 zł i starcza na tydzień, jest to preparat witaminowy o smaku waniliowym - ja go rozrabiam z mlekiem i podgrzewam. Nie jest może rewelacyjne w smaku, ale da się wypić.

Konsultowałam go nawet z moim lekarzem ginekologiem i powiedział, że spokojnie mogę go brać. Ja przytyłam przez tydzień 1 kg 800 g - szok! Polecam zatem dla szczuplaków, które chcą przytyć :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabym ja miala takie problemy-ja musze`sie glodowac aby normalnie wygladac
Karolinka ja kiedys tez bardzo chciala przytyc (wazylam 46 kg przy 161 cm) i wcinałam banany - mi akurat to wystarczyło tzn w efekcie końcowym wazylam 52 kg - tzn wiadomo nie na samych bananach bylam :-) )
teraz waze 48-49 kg - po ciązy mi tak zeszło... ale na razie dobrze sie z tym czuje :-)
co jest dobre na przytycie chipsy, fastfoody, niezdrowe tłuste jedzenie.
Ja to mogłabym sobie być taką "kostuchą" zawsze to lepiej wygląda niż jak sie ma za dużo wszystkiego:) nawet zdrowotnie to chyba lepiej. A ty karolinka super wyglądasz moim skromnym zdaniem:)
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
Betrisa, jakakolwiek skrajność nie jest wskazana, ale czasem po prostu nie ma się wyboru. Ja akurat z tych "chudzin", co chciałyby przytyć - bardzo chciałbym mieć kilka kilo więcej, ale nie potrafię zrobić nic. Banany mówicie? ;)
Dziewczyny na mnie normalne jedzenie nie działa dlatego zdecydowałam się na ten preparat, acha chyba nie podałam nazwy - ENSURE. Odżywiam się regularnie i dobrze, w miarę zdrowo, fast food może raz w miesiącu choć pewnie gdyby był raz w tyg. to może efket byłby :) jedyny pewnie mój mankament w tym problemie to to, że za bardzo nie lubię słodyczy, pewnie gdybym zjadała jedną drożdżówkę dziennie też byłoby inaczej.

Betrisa dzięki, ale widziałaś mnie tylko na zewnątrz hi hi. Ja też wolę być szczupła niż grubsza, ale mi teraz naprawde jest źle i nie mówię tego by mi inni pisali "ach tam wygladasz super" bo nie jest fajnie nadziewać się na własne kości :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry