Widok
Re: Rumianki #6
hej dziewczyny.baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno mnie nie było, więc pomyslalam,ze moze sie odezwę w związku z pewnym pomysłem. Przeglądałam właśnie rodziny z akcji "szlachetna paczka" i poruszyła mnie historia starszej pani z okolic Redy. Może ktorąs z was złożyłaby się ze mną na paczkę dla Niej?
no i co tak poza tym u Was dziewczyny?
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no i co tak poza tym u Was dziewczyny?
http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,11,idw,160,idf,5233.html#position
Super jest ta akcja
Pomogłabym ale już wspieram rodzinkę z 11-giem dzieci :)
Moze uda mi się z pomocą pracowników zebrać wszystko a troche tego jest :P
Pomogłabym ale już wspieram rodzinkę z 11-giem dzieci :)
Moze uda mi się z pomocą pracowników zebrać wszystko a troche tego jest :P
Rumianki znacie może kogoś kto zaopiekowałby się moim bobasem od 1 marca? może być u nas w domu mieszkamy między starą Rumią a lotniskiem....może macie jakieś panie sprawdzone???mam rezerwację w dwóch żłobkach ale z dnia na dzień myślę że to słaby pomysł najbardziej boję się tego że mała zacznie chorować a ja nie będę mogła za każdym razem brać wolnego....
No tak ... ja właśnie tak myślę że nawet na stałe bym mogła ale teraz ta po głębszym zastanowieniu to nie wiem ... bo żeby wyjść z dziećmi na spacer musiałabym mieć wózek 'rok po roku' ; )) więc mam nadzieję że kogoś znajdziesz ; )) jeśli nie to mogę chociaż spróbować ;) a do tego nie wiem jak moja mała by zareagowała, czy nie byłaby zazdrosna xD
Olenka 21 szkoda ze nie odezwalas sie, ani nie odpwiedzialas na zadna z moich wiadomosci odnosnie Szlachetnej Paczki. Bardzo chcialam pomoc tej Pani- mam nadzieje ze Ty to zrobilas. Wiekszosc rzeczy o ktore prosila zakupilam, ale nie moglam dostac namaiarow na Nia , bo byla przez Ciebie "zablokowana".
Szkoda :(
Szkoda :(
O Boże Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najmocniej przepraszam!! ja potem już kompletnie nie zaglądałam na forum!!! mialam dużo nieprzyjemnych spraw na głowie i kompletnie zapomniałam o tym, że tutaj też napisałam o tej pani :( jeszcze raz okropnie Cię przepraszam :(

[/url]
[/url]