Widok

Rekrutacja do przedszkola- problem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapisywałam dzisiaj dziecko do przedszkola i przez moje roztargnienie nie spisałam sobie loginu, część pamiętam ale nie wiem jaka cyfra. Druga sprawa to nie dostałam potwierdzenia rejestracji dziecka i teraz nie wiem czy zrobiłam literówkę w mailu czy przychodzi po czasie informacja.
Czy u was mail przyszedł zaraz po zakończeniu rejestracji?
Jutro podejde do przedszkola, aby to wyjasnic, bo taka jest informacja w przypadku problemu z loginem.
Teraz jestem zła na siebie, że taka ze mnie roztargniona i...a :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam dokładnie tak samo. Czekam już ponad 10 min na maila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie dostałam maila, pojawił się wniosek do wydruku i tyle :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tylko ja zamiast zapisać sobie ten wniosek do wydruku. To zakończyłam, a teraz nie mogę się zalogować bo nie znam pełnego loginu. No nic nie poradzę i tak muszę podejść do przedszkola. Jestem tylko zła na siebie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo jest z przywracaniem hasła, bo myślałam że dostanę razem z loginem w wiadomości, wpisuje maila i niby wszystko zostało na nie go wysłane, a tu nic nie ma nawet w spamie.

A próbowałaś odzyskać przy pomocy opcji nie pamiętam hasła? Tam trzeba podać maila, może login też podeślą :)

No właśnie tak pomyślałam i zrobiłam, ale też czekam na maila i go nie ma.

Ja sobie zapisałam login i hasło, no i od razu wydrukowałam wniosek, potem wcisnęłam zakończ. Kandydature zgłaszałam po 9 i potwierdzenia na maila nie dostałam...ale tak jak pisałam wniosek mam, zalogować się mogę.
Myślę, ze te maile zejdą niebawem, system nie wyrabia z przesyłaniem potwierdzeń ...

Zawsze są problemy z logowaniem po rejestracji. W poprzednich latach też tak było.

Dzięki za odpowiedzi. Tak czy tak trzeba się zgłosić do przedszkola, może wydrukują mi to na miejscu i nie będę musiała 2x tam jeździć. Tylko głupio mi, że będę musiała głowę tym babeczka zawracac, bo zrobiłam gafe ;)

A ja mam problem z wydrukowaniem wniosku. Jest tylko napis: wniosek niezweryfikowany. Nigdzie nie ma 'hasła' wydrukuj.

Musisz wejść we wniosek i tam jest możliwość edycji i wydrukowania. Teraz do końca nie pamiętam szczegółów, bo już złożony ale jest ta opcja. Ostatecznie podejdź do przedszkola pierwszego wyboru i tam pomogą. Pamietaj, żeby mieć oświadczenie o zamieszkaniu i jeśli oboje rodziców jest pracujących to zaświadczenia o zatrudnieniu

Jest, jest.
Jak się zalogujesz po lewej str masz menu, z którego wybierasz opcję "wniosek" i tam mozesz edytować dane lub kliknąć ostatnią opcję "złóż wniosek" i z tamtąd się go drukuje.

Dzięki wielkie! Nie pomyślałam, zeby sprawdzić pod "złóż wniosek" ;)

A przy okazji... załącznik o zamieszkaniu to wydaje mi się, że tylko dla tych co nie mieszkają pod adresem zameldowania. Dobrze myślę, prawda?

I zaświadczenie o zatrudnieniu od razu mam mieć ze sobą? Jest napisane, żeby zabrać odpowiednie załączniki, a nie ma załącznika dotyczącego pracy.
Może głupio pytam ale najszybciej zaświadczenie o zatrudnieniu dostanę w następny poniedziałek, a wniosek do przedszkola trzeba najpóźniej w czwartek dostarczyć.

Tak, zaświadczenie o zamieszkaniu jeśli jest inny adres niż w dowodzie.
Załączniki wszystkie trzeba złożyć razem ze wnioskiem inaczej kryterium nie będzie brane pod uwagę. Musiałabyś poprosic o przyspieszenie tego zaświadczenia, to naprawdę jest chwila moment, zeby wystawić. Ja dostałam od ręki, a nawet jeśli firma wtsyła z centrali to poleconym najpóźniej w środę powinnaś go mieć...

No i właśnie zaświadczenie z zakładu pracy jest tym "załącznikiem" potwierdzającym kryterium o pracujacych rodzicach.

Wnioski można dostarczać do 15 marca do godziny 15.

Ile jest wolnych miejsc dla trzylatkow przymorze?

Login to: pierwsza litera imienia (mała litera) + nazwisko (małe litery, bez polskich znaków) + nr przedszkola pierwszego wyboru.
Login przychodzi też na maila z adresu: gpe.apps@edu.gdansk.pl

za mało :( przynajmniej w bardziej uczęszczanych dzielnicach. najlepiej zadzwonić bezpośrednio do przedszkola, które Państwa interesuje i spytać ile tworzą grup dla 3-latków. Tam gdzie ja się dowiadywałam powstaje: jedna grupa - Damroki, 1,5 grupy - Burgaska.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry