Widok
Rekrutacja do przedszkola- problem
Zapisywałam dzisiaj dziecko do przedszkola i przez moje roztargnienie nie spisałam sobie loginu, część pamiętam ale nie wiem jaka cyfra. Druga sprawa to nie dostałam potwierdzenia rejestracji dziecka i teraz nie wiem czy zrobiłam literówkę w mailu czy przychodzi po czasie informacja.
Czy u was mail przyszedł zaraz po zakończeniu rejestracji?
Jutro podejde do przedszkola, aby to wyjasnic, bo taka jest informacja w przypadku problemu z loginem.
Teraz jestem zła na siebie, że taka ze mnie roztargniona i...a :(
Czy u was mail przyszedł zaraz po zakończeniu rejestracji?
Jutro podejde do przedszkola, aby to wyjasnic, bo taka jest informacja w przypadku problemu z loginem.
Teraz jestem zła na siebie, że taka ze mnie roztargniona i...a :(
Musisz wejść we wniosek i tam jest możliwość edycji i wydrukowania. Teraz do końca nie pamiętam szczegółów, bo już złożony ale jest ta opcja. Ostatecznie podejdź do przedszkola pierwszego wyboru i tam pomogą. Pamietaj, żeby mieć oświadczenie o zamieszkaniu i jeśli oboje rodziców jest pracujących to zaświadczenia o zatrudnieniu
Dzięki wielkie! Nie pomyślałam, zeby sprawdzić pod "złóż wniosek" ;)
A przy okazji... załącznik o zamieszkaniu to wydaje mi się, że tylko dla tych co nie mieszkają pod adresem zameldowania. Dobrze myślę, prawda?
I zaświadczenie o zatrudnieniu od razu mam mieć ze sobą? Jest napisane, żeby zabrać odpowiednie załączniki, a nie ma załącznika dotyczącego pracy.
Może głupio pytam ale najszybciej zaświadczenie o zatrudnieniu dostanę w następny poniedziałek, a wniosek do przedszkola trzeba najpóźniej w czwartek dostarczyć.
A przy okazji... załącznik o zamieszkaniu to wydaje mi się, że tylko dla tych co nie mieszkają pod adresem zameldowania. Dobrze myślę, prawda?
I zaświadczenie o zatrudnieniu od razu mam mieć ze sobą? Jest napisane, żeby zabrać odpowiednie załączniki, a nie ma załącznika dotyczącego pracy.
Może głupio pytam ale najszybciej zaświadczenie o zatrudnieniu dostanę w następny poniedziałek, a wniosek do przedszkola trzeba najpóźniej w czwartek dostarczyć.
Tak, zaświadczenie o zamieszkaniu jeśli jest inny adres niż w dowodzie.
Załączniki wszystkie trzeba złożyć razem ze wnioskiem inaczej kryterium nie będzie brane pod uwagę. Musiałabyś poprosic o przyspieszenie tego zaświadczenia, to naprawdę jest chwila moment, zeby wystawić. Ja dostałam od ręki, a nawet jeśli firma wtsyła z centrali to poleconym najpóźniej w środę powinnaś go mieć...
Załączniki wszystkie trzeba złożyć razem ze wnioskiem inaczej kryterium nie będzie brane pod uwagę. Musiałabyś poprosic o przyspieszenie tego zaświadczenia, to naprawdę jest chwila moment, zeby wystawić. Ja dostałam od ręki, a nawet jeśli firma wtsyła z centrali to poleconym najpóźniej w środę powinnaś go mieć...