Widok

Restauracja Dzikie Wino- opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej.
Nie moglam sie doszukac swiezych opini na temat tej resturacji. Mamy tam wesele we wrzesniu (sala regionalna) i chcialabym sie upewnic ze wszystko bedzie ok :) Jedzenie, obsuga, wspolpraca? Mial ktos tam ostatnio wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja ci moge zdać relacje ale dopiero w sierpniu :)
tam se moze zmienic tylko na lepsze. mielismy wesele w sierponiu 2010, nasz znajomym byl tam na weseleu, ale na górnej sali i za kazdym razem rewelacja. kilka dziewczyn miało wesele w zeszłym roku. watkow jest troche:

http://forum.trojmiasto.pl/Dzikie-wino-sala-regionalna-t313523,1,130.html

http://forum.trojmiasto.pl/Szybka-sonda-Dzikie-Wino-Hotel-Amber-czy-Chata-Pod-Sokolem-t277234,1,130.html

http://forum.trojmiasto.pl/makijaz-w-ofercie-restauracji-Dzikie-wino-t193560,1,130.html
Dzieki wielkie :) Po pierwszej wizycie i rozmowie z p.Ela mialam poczucie ze bedzie w pozadku ale teraz sie upewnilam w 100 procentach ze wszystko bedzie ok.
moja córka miała wesele 16.06., polecam w 100 %, sala regionalna piękna, obsługa cudowna i pani Ela - menager bardzo miła, pomocna i bardzo profesionalna, bardzo nam pomagała i doradzała; jedzenie super, bardzo smaczne i duże porcje; goście z Polski i z zagranicy byli zachwyceni, polecam z ręka na sercu
moja córka miała wesele 16.06., polecam w 100 %, sala regionalna piękna, obsługa cudowna i pani Ela - menager bardzo miła, pomocna i bardzo profesionalna, bardzo nam pomagała i doradzała; jedzenie super, bardzo smaczne i duże porcje; goście z Polski i z zagranicy byli zachwyceni, polecam z ręka na sercu
Witam. Miałam wesele 16.06, sala Kryształowa !!! Wesele spełniło wszystkie najmniejsze oczekiwania !!! Jedzenia dużo, bardzo smaczne, obsługa pracowała sprawnie, solidnie, spełniała każdą prośbę, wódka była wymieniana co chwile na zimną, niczego na stołach nie brakowało. Współpraca- Panie Ela- rewelacja- konkretna menagerka, potrafiła doradzić Nam w wielu sprawach. Na koniec mnóstwo jedzenia zapakowano nam na wynos !!! Polecam szczerze w 100 % !!!
pani mamuska i pani Marta & Karol

prosze podaj konkretna sale na ktorej mieliscie wesele i na ile osob ?? ;p ;p bo kazda co innego podaje hihih.. moze moglabym prosic jakies zdjecia jaki wystroj wybraliscie stolow,kwiatow i skad torta zamawialiscie..wolalabym porozmawiac na e-maila prywatnie na kilka tematow .. czekam na jakas wiadomosc dj_katja@wp.pl
mamuska napisala, ze na sali regionalnej, a marta, ze na kryształowe. w popularne daty sa dwa wesela:) wspomniany wczesniej przeze mnie kolega byl nna regionalnej , a na dole - w krysztalowej bylo wesele, goscie sie nie mieszali, bo sa dwa wejsca, a zejscie - schodami jest oddzielone "linką"

tort warto zamowic z wenty bo jest pyszny w dobej cenie, a wystroj - my bralismy dekoracje przez nich wykonana - martini, podesle Ci wieczorem na maila
Ja też mam wesele w dziekim winie ale 28.07 na sali kryształowej. Nad nami będzie też wesele i zastanawiam się czy nie będziemy się nawzajem zagłuszać i jak to wygląda organizacyjne ze strony restauracji? Czy jedni drugim nie będą przeszkadzać? Tort zamówiłam dzisiaj w wencie w wejherowie to mają umowe z dziekim winem jest taniej i dowóz gratis. Czy ktoś mogłby podesłać kilka zdjęć jak wyglądały stoły z jedzeniem na sali kryształowej bo jestem ciekawa?
zdjecia moge wyslac tylko gdzie?
kasiek wyslalam maila z fotkami :)
ania.duczmal@wp.pl i odrazu dziękuje za zdjęcia
wyslane
a ja chciałam zapytać o atrakcje dla gości, takie jak pokaz pirotechniczny czy lampiony...
Czy któraś z Pań organizuje/ organizowała coś takiego w 'dzikim winie'?

jeśli tak proszę o informację, czy są jakieś komplikacje z tym związane itd.. chyba że wymyśliłyście coś innego?
u nas byli dudy:) zeby moj Tatko nie był jako jedyny w kilcie. a pod kosciolem dostalismy od moich Rodziców kominiarza na wypucowanym motocyklu:). Paltki , ryz i kase rzucali na nas przed restaruracja, poniewaz mielismy slub w czwartek i ksiadz w NMP powiedzial, ze nie mozna nic rzucac przed kosciolem, a msza codzienna byla o 18.
My jeszcze Kościoła nie wybraliśmy, w ogóle czeka mnie przeprowadzka, więc to takie skomplikowane, ale dwa Kościoły wchodzą w grę (Rumia/Reda), w kążdym razie z tego co wiem, to Księża w jednym i w drugim nie wyrażają zgody na sypanie Państwa młodych, z przystrajaniem Kościoła też jest różnie.

Zapowiada się że gości z różnych stron Świata też będziemy mieć, co komplikuje trochę organizację.

Chciałabym żeby jednak umilić gościom trochę wesele, tak aby nie skończyło się na samych tańcach ;)
jesli chodzi o dekoracje w NMP to tylko do ławek +schody na ołtarz i wylacznie swieze kwiaty

ten drugi kosciół - na osiedlu był wtedy w trakcie remontu

u nas tez byli goscie z UK, obsadzeni mowiacymi po angielsku. byli zachwyceni polskim weselem, jedzeiem, ciastami:)
Z tego co wiem to w dzikim winie jest możliwośc pokazów fajerwerków ale prezydent mista zezwolił na puszczanie ich tylko do godziny 20 wię wsumie jest jeszcz jasno i efekt prawie żaden. Nie wiem jak z lampionami. My na swoim weselu nie bedziemy mieli nic z takich rzeczy.
Czy tez moglabym prosic o fotki z Dzikiego Wina ? Mam tam wesele we wrzesniu. Jak moglabym prosic o fotke ''plonacej szynki'' jezeli ktos ma i wystroju :) :)
grin490@wp.pl
do góry