Widok

Restauracja na roczek w Gdańsku

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecic fajną restaurację na roczek (dla starszych i dzieci) w Gdańsku(starówka, chełm, Orunia Górna Ujeścisko..) Interesuje mnie tylko opcja z oddzielną salą na około 30 osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ma ktoś jakies fajne propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
ja co roku wyprawiam imprezę rodzinną tu:
http://www.roko.pl

jest osobna sala, można się umówić na jedzenie- przygotują propozycję menu do ceny na osobę, ale podają na półmiskach

można mieć swoje ciasta - u nas zawsze był swój tort

Jest to na dużym sportowym obiekcie, więc dzieci zawsze idą pod opieką kogoś starszego na spacer, na stadion, wybiegają się i lepszy apetyt wraca :)

Polecam, najlepiej zadzwonić i z właścicielem rozmawiać, można iść wcześniej i zobaczyć salę
czekam na jeszcze jakies fajne miejsca
Restauracja set na grunwaldzkiej ( w CH gdzie jest nowo otwarty media markt) tanio i smacznie
Podbijam wątek, bo w niedługim czasie również czeka mnie roczek synka. Czy możecie polecić fajne miejsce?
żabusia ?
Ja polecam Krowę i kurczaka na Grunwaldzkiej w budynku Mama i Ja. To nowa restauracja, pisali o niej na trojmiescie ostatnio, samemu można grilować przy specjalnych stołach, końcik dla dzieci jakiś jest.
Ja polecam Karczmę Swojak w Otominie, piękny, nowy obiekt z placem zabaw, kącik dla dzieci. Jedzenie pyszne. Rewelacja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pod Zegarem w Kowalach wydaje się być ciekawą propozycją. Osobiście nie korzystałem ale nasi klienci chwalili.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry