Widok

Rodzinny kapitał opiekuńczy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,zlożyłam wniosek o Rodzinny Kapitał Opiekuńczy 04.01 ale nadal ma status zarejestrowany -to juz ponad 2 mc.Do Zusu dodzwonic sie nie da,nie odpisuja na wiadomosci,czy ktos juz dostał info o przyznaniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja składałam chyba 2.01. i decyzję otrzymałam 21.02.2022
Ja składałam 1 stycznia. Dostałam już 2000 w lutym 28-smego i kolejna wypłata zaplanowana na 9 marca

ja złożyłam na początku roku i już otrzymałam przelewem 500 zł, pierwsze i ostatnie. bo maluch skończył w lutym 3 lata ;P

Ewa to znaczy,że przelewają po 500zł za miesiąc?A nie miało być 1000zl?

a którego dnia miesiąca są wypłaty? ja mam przyznane świadczenie na stronce, młoda z kwietnia i jestem ciekawa którego mogę się spodziewać przelewu

Jak zalogujesz sie do pue masz zakladke w szczegółach wyplaty i zwroty i tam bedzie napisane,wyplaty sa 4,9,18 dzien miesiaca

A ja nie mam w tej zakładce kiedy termin wyplaty
Ja składałam 1 stycznia ciągle wniosek zarejestrowany
Ja złożyłam 1 stycznia I też tylko wniosek zarejestrowany, a koleżanka z 14 stycznia juz dostała pieniądze za styczeń I luty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja składałam wniosek 1.01, na początku marca dostałam za styczeń-marzec.
Dzis juz mija 2,5 miesiaca i nadal zarejestrowany,odpisali mi ,ze mam nadal czekac cierpliwie na decyzje.Tylko,ze ludzie juz podostawali za 3 miesiace a mi nawet decyzji nie dali.Nie mam koordynacji wiec nie wiem ocb

Wniosek złożony 3.01.2022. Decyzja o przyznaniu w dniu wczorajszym (26.03.2022).

Ja tez wkoncu sie doczekalam wczoraj bo juz stracilam nadzieje po tylu miesiacach.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

do góry