Widok

Romer King Plus (9 - 18 kg)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Kupię fotelik samochodowy Romer King Plus. W stanie bardzo dobrym, bez uszkodzeń, przetarć itp. Nie różowy ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam do sprzedania taki fotelik kolor brązowy z kawa z mlekiem
Niestety ma pęknięty styropian przy siedzisku, ale są to elementy do wymiany. Zagłówek styropianowy kupiony nowiutki jeszcze w opakowaniu.
Nie chce za niego dużo. Gdybys nie znalazła nic ciekawszego to mogę podeslac zdj.na pocztę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki, wolałabym jednak w pełni sprawny. A tak na marginesie - byliście z niego zadowoleni? Wahałam się między nim a Maxi Cosi Tobi, ale wybór padł na Romera.
image
tak , byliśmy zadowoleni
fotelik bardzo prosto się montuje, jest to duży plus gdy często trzeba przekładac fotelik z jednego auta do drugiego.
Niestety stytropianowe elementy pod tapicerka ulegaja uszkodzeniom mechanicznym. Zagłówek zakupiliśmy ponieważ złamał się poprzedni.

Poza tym jest bezpieczny i sadzę ,że wart pokusić się o romera

Gdyby ktoś był zainteresowany to z checia podeśle fotki na maila
My używamy już prawie 2 lata, wygodny, bezpieczny, łatwo się przekłada. Za jakiś czas będziemy zmieniać na większy, też zostaniemy przy tej marce, szkoda tylko że kolory mają trochę smutne a te zwierzęce są z niezaciekawego materiału, no ale coś za coś :)
Dzięki AsiaczeK_S_88, znam badania i opinie, jestem w tej kwestii uświadomiona.
image
ja mam z serii Volkswagena, zakupiony w salonie VW, kolory niebieskie, mój nr tel. 501-147-885, możemy się umówić na oglądnięcie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (58 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry