Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My siedzielismy chyba tydz przy allegro i wkoncu zdecydowalismy sie na taki http://allegro.pl/jet-5-rowerek-biegowy-pomp-kola-12-cali-v-brake-i2212648458.html Dzis juz zamowilam,takze nie ma odwrotu. Wzielam go glownie na to ze siodelko podnosi sie do 45cm.Nasz maly juz od kroku ma 40. Dam znac jak przyjdzie:)
Fajny na linku :) jak "pomacasz" na zywo to prosze daj znac bo cena tez jest bardzo przystepna :)

wsumie racja, mi sie jeszcze podoba ten z decathlonu co inka kupiła. no nic poobserwuje tez opinie, a w srode moze podjade do decathlonu przymierzyc
karolinkaku, my jeszcze nie kupilismy. Jeszcze czekam i obserwuje opinie. Moze faktycznie lepiej zainwestowac w ciut lepszy tym bardziej ze druga dzidzia w drodze wiec za 2 lata tez skorzysta...

Sorha,a gdzie kupiliście i za ile? Fajnie wygląda ten pre ale mnie martwi jego waga,bo z tego co czytam ma 4,4kg. Nam nadal podoba się strider który w porównaniu z pre jest ponad kilogram lżejszy(3,1kg). Oglądaliśmy też te z decathlonu ale Małemu jakoś nie tak nie bardzo :/
skopiowałam linka i wkleiło mi cos innego :/ chodziło mi o ten rowerek oczywiscie

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-rower-dragon-jezdzik-milly-mally-i2180649437.html
Witam.
Dwa lata temu kupilismy rowerek biegowy Puky i do dzis jest najlepsza zabawka naszych dzieci. Bylem zaskoczony jak szybko corka nauczyla sie jezdzic i spacery byly dluzsze:) Teraz mlodsza(2 lata) probuje a starsza(4 lata) dostala z pedalami ... i od razu zaczela jezdzic. Totalnie polecam rowerki biegowe:)
ja tez sie nakreciłam na ten rowerek bo Filip uwielbia takie "pojazdy".

Sanszajn kupiłąs juz rowerek? bo ja tez sie zastanawiam nad tym
http://plus.google.com/111448939184162141042/posts?hl=pl

i jestem ciekawa czy go moze macie, albo moze ktoras inna forumka ma taki i moze cos powiedziec
Mała coężarówko - na stronie aktywnysmyk.pl jest fajny filmik dlaczego biegowe są lepsze niż trójkołowce :)
Generalnie chodzi o to że dziecko na biegowym skupia się TYLKO na równowadze co jest łatwiejsze niż pedałowanie - z własnych obserwacji też dochodzę do wniosku że biegowy rowerek jest łatwieszy w obsłudze i bardziej "naturalny' dla takiego malucha.
My po trezch dniach dajemy radę z małymi krawężnikami - chociaż Młody nadal bardziej chodzi z rowerkiem między nigami niż jeździ
My własnie w piatek kupilismy biegowy giant pre (pompowane 12 calowe koła i aluminiowa rama - podobno najlżejszy z dostępnych na rynku). - dużo lżejszy od Puky 12 calowe koła
Na poczatku bałam się że Młody będzie za mały do 12 calowych kół i chciałam kupić 10 calowe puky (młody ma rok i 9 miesięcy) ale po przymierzeniu okazało się że jest idealny.
Mamy taki:
http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/pre/9177/50607/
nie, ten konkretny model z decathlonu jest 2-4 lat i napisane 85-100cm ale rowerki biegowe sa róznej wielkości
no..zalogowałam sie,czy naprawde to taka super sprawa z tymi rowerkami??chcialabym małej kupic niedlugo,ma prawie 100 cm wzrostu.mamy trojkowłowy,sama jezdzi,ale jakos nie bardzo ja to rajcuje.kiedys byly tylko takie i bylo super,dzieci sie i tak uczyly od razu pedalowac na zwyklym,dlatego niewiem.....przekonajcie mnie:)
inka wszystkie biegowe sa do 100 cm wzrostu?
ale siodełko i kierownicę da się wyciągnąć:) rowerek przeznaczony dla dzieci o wzroście 85-100cm
ja zmierzylam mojego malego na tym rowerku to niestety za maly jest-rowerek.Musze szukac dalej
http://www.decathlon.com.pl/nettools/store/10293446/PL/area/134294753/wojewodztwo-pomorskie

po lewej masz trzy sklepy:)
a mi nie dziala sprawdzanie stanu na sklepie :(( bo probowalam to zrobic nie wybiera mi wojewodztwa
możesz sobie internetowo zobaczyć:)
ja sprawdzałam i wtedy był jeden czerwony na kartuskiej i 8 czerwonych na przymorzu więc na przymorze pojechaliśmy:)
no to pieknie :)) podjade w tygodniu mam nadzieje ze beda na sklepie :)
mjakmama my dzisiaj własnie taki kupiliśmy córce:) ma rok i 9m-cy i 86 wzrostu:) rowerek super:) mała dosięga całymi stópkami do ziemi:) i próbuje już jeździć:) wyższy rowerek byłby za wysoki i musiałaby sie odpychać palcami a nie o to chodzi:)

jedź do sklepu i przymierz małą:)

my mamy czerwony:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Stomatolog dziecięcy prywatnie lub NFZ kogo polecacie? (7 odpowiedzi)

witam, mam pytanie odnośnie stomatologa będzie to nasza pierwsza wizyta córka ma 3 lata i chcę...

Obniżenie /wypadanie macicy (1245 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (140 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry