Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja w trójkołowcu spokojnie siega do pedałów ale jawiekszą frajda jest to ze ona sobie siedzi, kręci kierownicą a ja ją wiozę :-)
no to spokojnie sięgnie nóżkami do ziemi :-)
agata suppper juz sie napalilam moja ma wlasnie 86 :)
moja na trojkolowcu nie pojezdzi bo pedaly sa jakos daleko poza tym uwazam ze na z biegowego latwiej jej bedzie wsiasc na zwykly ale juz 2 kolkowy bo nauczy sie balansowac cialem
z jezdzika wyrosla wiec pora na biegowy :)
nie mierzyłam jej ostatnio ale trzy miesiące temu mała 81 cm. myśle że w tej chwili może mieć nie więcej jak 85 cm.
moje dziecie za miesiac skończy 2 latka i dopiero teraz ma frajde z jazdy ale na takim trójkołowcu co go rodzic pcha-prowadzi. Na biegowy obawiałabym się jej dać. To co oznacza to, że uwsteczniam dziecko skoro jeżdzimy na takim rowerku??
super ja kupilam synkom zwykle rowery tej firmy i sa mega porzadnei zrobione wiec zastanawialams ie nad biegowym dla mlodej a ile twoja ma wzrostu ??
mój post był do mjakmama :-)
my dzis kupiliśmy taki sam model, małej się tak spodobał, że nie schodziła z niego i nawet sobie nieźle radziła jak na pierwszy raz, mi tez sie spodobał przede wszystkim dla tego, że moja dwulatka spokojnie sięga do ziemi nóżkami mimo że jest dość niziutka
a taki ktos ma? http://www.decathlon.com.pl/PL/run-ride-girl-175222664/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile placilas?
My kupiliśmy ten drewniany, w sklepie w Gdyni na Morskiej (obok akpolu). Na początku jakoś nie byłam przekonana, bo drewniany rowerek to tak... no dziwne było dla mnie. Ale okazało się że synek na nim szaleje, ładnie łapie równowagę i jest dużo zabawy, a sam rowerek jest lekki i ma tą zaletę, że jak się go upaćka drożdzówką z dżemem (jak u nas wczoraj) to można go łatwo doprowadzić do użyteczności.
Ale też myśmy nie kupowali na allegro tylko bezpośrednio w sklepie tam w Gdyni, mały mógł sobie obejrzeć rowerki, mogliśmy je dopasować do wzrostu no i sprzedawca naprawdę potrafił fajnie doradzić, więc jestem zadowolona :)
ententino, na razie na pedały mamy trójkołowca :-)
Teraz oswajamy się z biegowym, a potem kupię jej z pedałami na dwóch kołach :-)

Z Puky, jest jeszcze taki fajny rowerek

http://allegro.pl/puky-rowerek-rower-biegowy-laufrad-lr-xl1-i2205729106.html

z regulacją siodełka od 40 do 50 cm, dla większych dzieci.
Dla mojej za duży, ale bardzo mi się podoba :-)

Ewa ,dokladnie masz racje ,ja jak szukalm rok temu niezwrocilam na to uwagi,dopiero jak napislam spojzalam na allegro :)
Ewa7777 chyba, że Dorotce tak się spodoba jazda na rowerze, że zapragnie takiego "prawdziwego" z pedałami:)
Matyldaa, ależ Puky są też 12". Zobacz

http://allegro.pl/rower-rowerek-biegowy-puky-lr-1-l-4-kolory-24-h-i2188854403.html

my mamy taki i posłuży na pewno 2 lata :-)

apropo kasku - mamy dostaliśmy uzywany :)

mała uwielbia jeść w nim obiad :)
od 20zł do ..... :)
a w jakiej cenie sa kaski?
My oczywiście jeździmy w kasku. Mała jest tego nauczona od małego jak jeździła jeszcze w foteliku rowerowym. Zresztą nawet chciała mieć kask do takiego rowerka-myszki jak była mała. WIęc ma już ten nawyk wyrobiony że rower to tylko z kaskiem. Zresztą my też sobie kupiliśmy kaski chcąc dawać dobry przykład :-) Kupywałam w dechaltonie tam duży wybór nawet na małe głowy :-)

Rowerek biegowy mamy drewniany, moja córcia po domu jeździ na dworze jednak ma opory i bardzo po wolutku, chyba się jednak boi. Może teraz załapie lepiej jak będzie wiecej okazji trenować

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry