Widok

Rozczarowanie GAMETA

Centrum Zdrowia Gameta Temat dostępny też na forum:
Witam chciałam się podzielić doświadczeniem jakie spotkało nas w nowej otwartej klinice w Gdyni, z mężem staramy się o nasze maleństwo już 3 rok, ja się leczę on też. Mąż miał zrobić ponownę już badania nasienia poprzednie robił w Invicie a teraz gdy dowiedzieliśmy się że otworzyli klinikę w Gdyni to zrobił je tu bo dużo bliżej dzwonił 2 razy jeszcze przed badaniem pytał się czy badanie nasienia jest takie same jak w Invicie panie z recepcji zapewniały że tak identyczne tyle samo nawet kosztowało. Jakie zdziwienie było mojego męża jak odebrał wynik! w porównaniu z Invictą gdzie wszystko jest wyszczególnione z 20 pozycji opis tutaj na kartce ręcznie wypisane podstawowe dane 5 pozycji!!! oburzony mąż wrócił tam i powiedział że panie zapewniały go że to są kompletne wyniki! a tu takie coś panie tylko powiedziały że jak mu to nie odpowiada to może zgłosić reklamacje! No szlak nas trafia badanie kosztują fortunę co miesiąc idzie na nie dużo kasy gdy małżeństwo ma takie problemy a ile stresu przeżyć a tu robią Cię w konia badanie trzeba będzie powtórzyć bo gdybym chciała takie to mogłam iść do przechodni i koszt o wiele mniejszy a nie do kliniki niepłodności jestem wściekła W lutym mieliśmy iść pierwszy raz na wizytę tam ale teraz się obawiam jak oni wszystko robią tak na odpiernicz kolejne miesiące stracone oj ciężko cały czas pod górkę pozdrawiam wszystkie staraczki i powodzenia w Nowym Roku!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 29
witam, chciałam Wam przedstawić moją historię. w invikcie lecze się od prawie dwóch lat jak narazie bezskutecznie, miałam wykonane mase badań i 5 inseminacji :(
czytając Wasze opinie w przyszłym miesiącu chce spróbować w Gamecie u dr Czecha, mam nadzieje że tam nam pomogą.
dla wszystkich starających powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję wszystkim, ktorym sie udalo
;) ja dopiero zaczynam leczenie w Gamecie.Staram sie o dzidzie 3 lata. i jak czytam Wasze opinie to nabieram pewnosci, ze dobrze wybralam miejsce dalszego leczenia:))) pozostaje mi wybor lekarza. Czy mozecie cos dodac na temat dr Skweresa???
Jest super, zresztą poczytaj na znany lekarz.pl. o nim.
Wpisujcie tam swoje opinie o swoich lekarzach - te dobre i te złe.
Dr Skweres leczy mnie od ponad 3 lat, dzięki niemu mam super synka, jest dokładny ,nie bagatelizuje nawet głupich pytań , tłumaczy wszystko dokładnie pacjentce i jej mężowi :) To ciepły i cierpliwy lekarz. Zawsze po wizycie wychodzę zadowolona i uspokojona ,ze jestem w dobrych rękach. Odbierał mój poród i super opiekował się w szpitalu. polecam z całego serca
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Zastanawiałam się nad leczeniem w Gameta.
Jednak po pobycie u kuzynki zmieniłam radykalnie zdanie.
Szpital który buduje Gameta opodal niej podniósł teren i zalewa sąsiednie działki ściekami ze swojego parkingu.
Przy brzegu działki postawili agregat dymiący na działkę sąsiada.
lUDZIE KTÓRZY TAK POSTĘPUJĄ NIE MOGĄ BYĆ DOBRYMI LEKARZAMI.
"PRZEDEWSZYSTKIM NIE SZKODZIĆ"
KAŻDY LEKARZ POWINIEN TO ZNAĆ.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dr Robert Czech jest specjalistą w każdym calu. Począwszy od podejścia do pacjentki jako człowieka z problemem do pełnej profesjonalnej obslugi medycznej. Cała reszta ( położne, rejestracja itp) jest mało ważne jak się ma konkretny cel do osiągnięcia. Gameta jako klinika ma wiele niedociągnięć, ale pracujący w niej dr Robercik wynagradza wszystko.
Ktorego lekarza wybrac - dr Sliwinskiego czy dr Czech?
up up
imageimage
My leczyliśmy się u doktora Skweresa w Gamecie. Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami uroczej dziewczynki. Polecam tego lekarza - jest bardzo dokładny i rzetelny. Ma specjalność endokrynologiczną. Prowadził również moją ciąże. Jedynie co budzi rozczarowanie to cennik - pierwsze wizyty 150 zł, kolejne 120 zł, a w ciąży znowu wyższa stawka 150 zł. Koszt usg 4d 250 zł (conajmniej 3 razy). Doliczając wszystkie badania laboratoryjne rachunek rośnie. Patrząc jednak na maleństwo to nie ma znaczenia. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe MAMY.
Dziekuje za odpowiedz kordi :)
imageimage
Moja droga - to nie lekarze budują budynki, ale firma :) No, chyba, że widziałaś co innego... ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani która pisze że "INVICTA" (z dużych liter!) jest taka niesamowita, niech lepiej spojrzy na swój styl wychwalania Invicty, bo z daleka widać, że to jeden wielki zabieg marketingowy. Styl pisania oraz pisanie nazwy firmy dużymi literami, żeby rzucała się czytelnikom w oczy. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To i ja podziele sie swoimi uwagami. Od okolo roku chodze do dr Czecha..staralismy sie z mezem o dziecko wczesniej okolo 2 lat.
Dr Czech bardzo szybko zaczal podejzewac brak jednego jajnika.. po nieprzyjemnym badaniu HSG okazalo sie to prawda jak rowniez to ze posiadam jednorozna macice. Doktor Czech, podszedl do sprawy bardzo spokojnie i poswiecil wystarczajaco duzo czasu aby nam wszystko wyjasnic.. nie tak jak lekarz w szpitalu ktory mnie nastraszyl i generalnie powiedzial ze nie powinnam miec dzieci.
2 cykle pod obserwacja i przytulance we wskazanym terminie nie przyniosly skutkow. Zdecydowalismy sie na inseminacje (meza nasienie bylo w najlepszym porzadku). Pierwsza inseminacja bez jakiejkolwiek stymulacji i .. test ciazowy pozytywny :) Ogromna radosc i tak teraz wkraczam w 4 miesiac ciazy :)
W skrocie, jestesmy zadowoleni z pracy i podejscia dr Czecha.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka. Jestem nowa ;) W piątek jadę na pierwszą wizytę do Gamety - wybrałam dr. Śliwińskiego mam pytanko czy to dobry specjalista??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, z mężem staramy się o dziecko od roku, trafiłam z polecenia mojej ginekolog do dr Sliwinskiego i jestem bardzooo poztywnie zaskoczona wizytą. Panie w recepcji bez zastrzezeń, do gabinetu weszłam na czas, dr cierpliwy, wysłuchał wszystkiego. Jestem po laparospokpii torbiela na jajniku i na razie starania wychodzą słabo, ale po rozmowie z dr jestem naprawdę podbudowana :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również jestem pacjentką dr. Śliwińskiego i powiem Wam , że to bardzo miły lekarz ;)
Ja w pt również ide na pierwszą wizytę do dr Sliwinskiego. Trochę się boję, jestem po usunięciu 1 jajnika, drugi drożny na szczęście i mam endometrioze. Strasznie ciekawa jestem moich szans na dzidzię. Dobrze że dodajecie otuchy jeśli chodzi o opinie dot. tego lekarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
recepcjonistki pozostawiaja sporo do zyczenia, kpina ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

GAMETA - polecam

zgadzam się, póki co jesteśmy zadowoleni z podejscia lekarza do pascjentów baardzo, natomiast Recepcjonistki to jakiś żart!!! nie dość że przez telefon były bardzo nie miłe i w końcu jedna skomentowała "skoro pytanie z kosmosu to i odp bedzie z kosmosu.." a pytałam czy jestem w stanie załatwic badania w cciągu jednego dnia bo jesteśmy z daleka (miusiałam dodatkowo to tłumaczyć o co mi chodzi kilka minut bo nie kapowały obydwie) Oczekując na wizytę już na miejscu, plotkują i rechoczą tak że słychać w całej poczekalni co nie jest przyjemne i baaaardzo nieprofesjonalne, nie tego oczekuje od miejsca w którym płace dużo pieniądze za leczenia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
szanse na Maluszka zawsze są :) dla mnie dr Śliwiński to cudotwórca. Potrafi zdiagnozować przyczynę, a to jest najważniejsze. U mnie są problemy z tarczycą. Dwa miesiące od podjęcia leczenia zaszłam w ciąże i jestem w trzecim miesiącu i wszystko jest ok:) A panie w recepcji... cóż... szkoda słów... czuję się tam, jakbym im przeszkadzała. Dodatkowo korzystam z usług Lux Medu na al. Jana Pawła II i tam to jest profesjonalne podejście... a w Gamecie... może ktoś czyta te opinie i wyciagnie konsekwencje wobec pan...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

do góry