Widok

Rozmiar stopy po urodzeniu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny orientujecie się jaki rozmiar buta kupić jako pierwszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale po co Ci buty po urodzeniu? :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No co by pewnie dziecko ladnie wyglądało w wózku w markowych butkach.Pewnie na prezent ktoś chce kupić bo żadna mama chyba by nie wpadła na tak kiepski pomysł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mojego 16 byla za mala;) moze 17 by weszla ale tez nie jestem pewna. Ale duzy sie urodzil, prawie 4600 i 61cm.

Takie buty dla noworodka to chyba tylko i wylacznie na prezent albo do sesji;)m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
16/17
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba ostatnia rzecz jaką chciałabym dostać dla mojego dziecka. Już chyba lepiej skarpetki z wzorkiem udającym buty.
Ta stopa jest taka malusia, włożysz ją do buta i dziecko nie może nią ruszać a 2 razy machnie kolanem i but spada.

18 to rozmiar w jakich moje dzieci chodziły na spacery w wieku 12 miesięcy. Dla noworodka buty nie mają rozmiaru tylko orieniacyjnie wiek dziecka jest podany
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup takie miękkie paputki dla niemowląt jak już musisz. Przecież kozaków mu nie ubierzesz ;p
Moje dzieci pierwsze normalne buty miały w rozm. 20 jak nauczyły sie chodzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

do góry