Widok

Rozmiar stopy po urodzeniu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny orientujecie się jaki rozmiar buta kupić jako pierwszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kup takie miękkie paputki dla niemowląt jak już musisz. Przecież kozaków mu nie ubierzesz ;p
Moje dzieci pierwsze normalne buty miały w rozm. 20 jak nauczyły sie chodzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba ostatnia rzecz jaką chciałabym dostać dla mojego dziecka. Już chyba lepiej skarpetki z wzorkiem udającym buty.
Ta stopa jest taka malusia, włożysz ją do buta i dziecko nie może nią ruszać a 2 razy machnie kolanem i but spada.

18 to rozmiar w jakich moje dzieci chodziły na spacery w wieku 12 miesięcy. Dla noworodka buty nie mają rozmiaru tylko orieniacyjnie wiek dziecka jest podany
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
16/17
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mojego 16 byla za mala;) moze 17 by weszla ale tez nie jestem pewna. Ale duzy sie urodzil, prawie 4600 i 61cm.

Takie buty dla noworodka to chyba tylko i wylacznie na prezent albo do sesji;)m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No co by pewnie dziecko ladnie wyglądało w wózku w markowych butkach.Pewnie na prezent ktoś chce kupić bo żadna mama chyba by nie wpadła na tak kiepski pomysł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale po co Ci buty po urodzeniu? :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry