Widok

Rozwarcie na x palców?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak to sie mierzy na przyłożonę palce czy po wsadzeniu do pochwy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja dla niego specjalny wątek założyłam! Hahaha!

hi hi hi Ponury znowu się pojawił ;)) i się czepia...
a gdzie masz swego kompana Tedika ?! ;))))
ale ale ! ustalaliśmy już, że błędów ortograficzynych to Ty czepiać się nie powinieneś, bo sam je robisz :))

dziewczyny Agacik ma rację - on tylko czeka na to, że ktoś odpowie na zaczepkę :)) a ja mu właśnie podbiję wątek.. może czymś jeszcze nas zaskoczy ?!

Haaa! Napewno nie chcesz się przyznać!

Pudło. Ani to ani to. Wszystko jest ok :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

O kurczę! Ale orta strzeliłam! I żeczywiście ten ort był w tej wypowiedzi najważniejszy! Ponury, czyżby zwiali ci sprzed nosa jacyś przestępcy? A może dziewczyna czterech literek nie chce ostatnio dać? Czepiasz się wszystkich jak stara panna. A zapomniałam, przecierz ty jesteś starym kawalerem i tak ci smutno.

"lekaż" ? Litości i słownik j. polskiego w rękę :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Bez sensu. A to nie widać jak podczas normalnego badania ginekologicznego lekaż bada wziernikiem? Przecież też go wkłada aż do szyjki macicy bo by inaczej nie zobaczył np. jakiś zmian typu nadżerka. Skoro to widać (a jest wielkości centymetra i lekko zaczerwienione) to tymbardziej przekrwioną "dziurę". Trzeba od razu łapę pchać?

Agacik mnie on nie wkurza nic a nic ,mnie to nawet bawi że on taki biedulek że musi nas czytać a tak nie lubi

A dajcie mu spokój, niech sobie popisze, co się wkurzacie? Przecież Jemu właśnie o to chodzi;)

No to ponury dobrej zabawy, tylko pamiętaj jak będziesz taki złośliwy to zaraz nie będziesz mial się z czego śmiać i co umrzesz bez nas z nudów

Mam po prostu ubaw z niektórych idiotycznych tematów i postów :)

Rozwarcie pochwy.... ludzie, normalnie śmiech na sali. Średniowiecze. A od czego są lekarze, aby doradzić co i jak?

Ponury mnie tylko zastanawia to że ciebie na tym forum nic nie interesuje a ciągle tu siedzisz , to w imię czego biedaku sie tak katujesz?

Rozwarcie to nie bzdura ale powazna sprawa.Tu chodzi o dziecko a nie o zabawe wkladania palcow.

Nie, bo takimi bzdurami się nie zajmuję :)

Ponury,nie swiruj juz ok?
A swojej babce sprawdzasz rozwarcie?

Niech twój facet ci fachowo sprawdzi przy przyjemnościach. Jeżeli będziesz miała więcej niż cztery - oj, rozwarło się za mocno :)

ps. Kolejny temat z gatunku głupawych :)

aaa, i już wiem dlaczego badanie rozwarcia mnie w ogóle nie bolało...bo ja nie miałam skurczów :) odeszły mi wody o 4:30, a skurczów ani widu ani słychu ;-) o 11 podano mi oksytocynę, około 12:30 pojawiły się pierwsze niebolesne skurcze, a potem akcja porodowa tak szybko się rozwinęła, że o 15:10 już o żadnym bólu nie pamiętałam, bo trzymałam "w ramionach" moje największe szczęście :)))

ja dotykałam główki przed ostatnim parciem, kiedy jescze znajdowała się w kanale i już wtedy nie czułam bólu, który tak niedawno dał mi mocno w kość! Czekałam na moją kochaną i tylko to się wtedy liczyło, tym bardziej, że była już tak blisko :)))

kości czaszki są plastyczne, ponieważ ciemiączko umożliwia odpowiednie dopasowanie ich do kanału szyjki...natura tak to zaplanowała, aby wszystko było zapięte na ostatni guzik i tak jest :))) a jej cudem są właśnie dzieci :)))

Agacik - dopiero ty odpowiedziałaś mi na to pytanie wyczerpująco,a kurcze rozwarcie na 10 cm,jak ta główka i ramionka przejdą ałała

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry