Widok

Rozwód - potrzebuję adwokata i psychologa dziecięcego

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie bardzo proszę o polecenie dobrego adwokata który pomoże mi przebrąć przez rozwodowe " piekiełko " łącznie z podziałem majątku. Jednocześnie potrzebuje porady psychologa dziecięcego w kwestii przygotowania do rozstania rodzicow.
Może znacie kogoś wartego polecenia?
Będę wdzieczna za pomoc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skontaktuj sie z Centrum Praw Kobiet, maja tam i prawników i psychologów,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobry adwokat do rozwodu to mecenas Anna Stępień-Sporek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Kancelaria Legal Salutaris, przy prowadzeniu każdej sprawy ma się do dyspozycji opiekę psychologiczną.

Korzystałam, polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co koleżanki mówią to bardzo dobra jest mec. Kozłowska. Przyjmuje na ul. Starowiejskiej w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam adwokata Michała Gostkowskiego przyjmuje na Świętojańskiej w Gdyni.
W Gdańsku polecam adwokata Marcina Klamann. Pan mecenas potrafi słuchać i rzeczywiście pomaga przejść przez trudne sprawy związane z zakończeniem małżeństwa. Jeżeli szuka Pani adwokata w Gdyni, to może mec. Kozłowska.
mec. Krysińska jest bardzo skuteczna. Bardzo.
przyjmuje na Starowiejskiej w Gdyni.
mec. Krysińska jest bardzo skuteczna. Bardzo.
przyjmuje na Starowiejskiej w Gdyni.

Całe szczęście, że nasze dzieci były już dorosłe jak się rozstawaliśmy, bo to na pewno nie przyjemna sytuacja. Niestety nie polecę psychologa, ale jeśli chodzi o prawnika to pan Tomasz Buzuk z Gdańska, fantastyczny radca prawny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie sprawa rozwodowa rzeczywiście może być swego rodzaju „piekiełkiem” i dostarczyć tym samym naprawdę sporo przykrych wrażeń. Jeśli chodzi o radców prawnych, to radziłbym postawić na kogoś, kto posiada dość niebanalne podejście do takich spraw. Na myśl przychodzi mi tutaj pomoc mecenasa Mindykowskiego, z którego usług miałem okazję kiedyś korzystać. Ma kancelarię we Wrzeszczu na ul. Uphagena. Jego kilkunastoletnie doświadczenie naprawdę robi swoje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedną z bardziej skutecznych i doświadczonych jest Kancelaria Cejrowski z Tczewa, podpytaj o swoją sprawę. Mają świetne podejście, ogromna wiedzę, pomogą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mogę potwierdzić, bo wiele osób bardzo chwali ta kancelarię, niebawem podobno otwierają biuro w Gdańsku - takie doświadczenie z pewnością przyczyni się do kolejnego wzrostu liczby klientów mecenasa Cejrowskiego i jego ekipy, no i wygranych w sądzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

skrodzka, golec, borowik ,czerwinska tych moge polecic,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Pomysł na prezent dla 60latki (164 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

do góry