Widok
Rumianki #2
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?
Kobitki polecam informowac na koncu watku ze zakladany jest nowy watek :)
Bedzie latwiej ... gdybym z nudow nie przegladala postow to bym nawet nie wiedziala ze sobie tu piszecie :P
Mi dzionek minol nudnooo i strasznie juz mi sie dni dluza ...
mialam przez pol dnia skurcze ale ucichly ajuz sie ludzilam ze pojade do szpitala ...
Milej Nocki Rumianki
Bedzie latwiej ... gdybym z nudow nie przegladala postow to bym nawet nie wiedziala ze sobie tu piszecie :P
Mi dzionek minol nudnooo i strasznie juz mi sie dni dluza ...
mialam przez pol dnia skurcze ale ucichly ajuz sie ludzilam ze pojade do szpitala ...
Milej Nocki Rumianki
Czesc dziewczynki:)
Powiedzcie mi co to za maj, ze za oknem tak ponuro?? Az sie wstawac nie chce:(Miałam nadzieje, ze jak maj przyjdzie to i pogoda sie porawi, a tu nic....
Ja juz w pracy siedze i staram sie zabraz za cos pożytecznego. Wczoraj wieczorem wzielo mnie na pieczenie bułeczek maslanych... a dodam ze ja nienawidze piec - chyba ta ciaza tak dziwnie na mnie działa... Dzis ide do lekarza i oczywiscie juz sie stresuje.... ciekawe czy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka:)
Pozdrawiam Was cieplutko!
Powiedzcie mi co to za maj, ze za oknem tak ponuro?? Az sie wstawac nie chce:(Miałam nadzieje, ze jak maj przyjdzie to i pogoda sie porawi, a tu nic....
Ja juz w pracy siedze i staram sie zabraz za cos pożytecznego. Wczoraj wieczorem wzielo mnie na pieczenie bułeczek maslanych... a dodam ze ja nienawidze piec - chyba ta ciaza tak dziwnie na mnie działa... Dzis ide do lekarza i oczywiscie juz sie stresuje.... ciekawe czy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka:)
Pozdrawiam Was cieplutko!
Czesc kobietki :) Daria_P widze ze ładnie na Ciebie stan blogosławiny działa :) dziewczyny chcialam sie zapytac mozecie polecic kogoś z rumi kto robi w miare nie drogo a ładnie pazury :) bo moje naturalne to juz jak kupa wygladaja :) hehe a tak w ogole ta pogoda jest straszna, ja tez liczyłam na Maj i niestety sie chyba przeliczyłam :( miłego poranka :)
Ja jeden raz w zyciu skorzystalam z "uslugi" robienia paznokci - dzien przed slubem. Nie chcialam zadnych tipsow, zeli i czy akryli. Na moich zapuszczonych pazurach chcialam poprostu frencza. I zrobili mi pieknego, wygladal slicznie, tak delikatnie, mniam mniam.
To bylo w salonie Scarlett na Chylońskiej w Rumi a Pani nazywa sie Dorota ale nie wiem czy nadal ten salon tam jest lub czy Pani Dorota tam jest.
To bylo w salonie Scarlett na Chylońskiej w Rumi a Pani nazywa sie Dorota ale nie wiem czy nadal ten salon tam jest lub czy Pani Dorota tam jest.
Agoosiaa ale zes nas pocieszyla :P
makuszka daj znac co i jak :0 czy sie zdzwonilas, czy sie udalo etc. ;)
JA kilka razy robilam paznokcie,ale generalnie jestem zwolenniczka(moj Mąż tym bardziej wiec... ;)) naturalnych ,zadbanych pazurków, takze niestety tez nie pomoge :( |Przed Ślubem zrobiłam u kolezanki, robi fajnie,ale drogo;/ w tym salonie(czy czyms ;p) kolo przychodni w Janowie(ja mialam rabacik)
makuszka daj znac co i jak :0 czy sie zdzwonilas, czy sie udalo etc. ;)
JA kilka razy robilam paznokcie,ale generalnie jestem zwolenniczka(moj Mąż tym bardziej wiec... ;)) naturalnych ,zadbanych pazurków, takze niestety tez nie pomoge :( |Przed Ślubem zrobiłam u kolezanki, robi fajnie,ale drogo;/ w tym salonie(czy czyms ;p) kolo przychodni w Janowie(ja mialam rabacik)
natalia odpisałam Ci na miala bo to chyba Ty do mnie pisałaś prawda? :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja jak byłam na zakupach to kupiłam w tej ciastkarni nma przeci tunelu taki biszkopt z truskawkami,jeszcze nie próbowałam ale ogolnie wiem ze drożdzówki np. maja dobre :) widze ze wszystkie dzisiaj czychaja na jakieś ciasto :) a ja sie przeraziłam cenami tutaj bo taki ładny arbuzik był i nie pytajac o cene wziełam połówke,nie zgadniecie ile zapłaciłam prawie 15 zł :/ za nie całe 2kg bo kg po 8,20 nigdy wiecej
hej laski i laseczki :) ja mam ciężko troszkę w domu..ale nie chciałąbym o tym pisac na forum. w pracy dzień szybko minął...
a za oknem rzeczywiście - masakra!!! ja sobie już 3 tygodnie temu sandały kupiłam, ale obawiam się, że szybko ich nie założę :( ;)
a truskawki mozna teraz kupic od ludzi stojących "przy drodze" ( ale to brzmi :P )
a za oknem rzeczywiście - masakra!!! ja sobie już 3 tygodnie temu sandały kupiłam, ale obawiam się, że szybko ich nie założę :( ;)
a truskawki mozna teraz kupic od ludzi stojących "przy drodze" ( ale to brzmi :P )
Olka głowa do góry :)
Niestety nie wszystkim sie udaje :( ,ale mysle ze jak sie w miare szybko stara niwelowac przeszkody typu prolaktyna i wierzy to mozna :)
Gratuluję :)!!!
Tyle sie nasluchalam o tym ,ze po odstawieniu lekow czasem samoistnie sie zachodzi w ciaze. Znaczy samoistnie nie bez pomocy Męża,ale bez pomocy lekow :PPP ze czasme naprawde sie zastanawiam czy jest sens sie tym bez przerwy faszerowac.
Gratuluję :)!!!
Tyle sie nasluchalam o tym ,ze po odstawieniu lekow czasem samoistnie sie zachodzi w ciaze. Znaczy samoistnie nie bez pomocy Męża,ale bez pomocy lekow :PPP ze czasme naprawde sie zastanawiam czy jest sens sie tym bez przerwy faszerowac.
Stało sie teraz dzidzia jak narazie rozwija sie prawidłowo :) Ja nie chciałam brac leków poniewaz jak poszłam do lekarza pierwszy raz na poczatku staran to zapisał mi takie leki ze mało jak facet po nich nie wygladałm,oczywiście nadprogramowe kg pozostały i dopiero po ciąży zaczne z nimi coś robic :) narazie musze poczekac :P weekend sie zaczoł a ja zero planów :P
Słuchajcie, może którejś z Was się spodobają moje balerinki :) http://forum.trojmiasto.pl/Balerinki-na-wiosnelato-t161410,1,16.html?hl=balerinki#hl
hej dziewczyny :) podbijam na wieczorek bo coś rzeczywiście nam ostatnio nie idzie...pogoda jest koszmarna :/ 11 maja jutro, a tu deszcz i 10stopni :/... jutro mam wypad z pracy z okazji święta szkoły takze milo bedzie mam nadzieje. uszylam sobie sliczna sukienke,ale chyba ze wzgledu na pogode nie bedzie mi dane jej ubrac..ech... a co was?jak dzien minal?
masz racje- duzo babek, ale to tez zalezy od dnia i godziny, w piatek jest malo kobiet, ale wtedy nie prowadzi Kasia (chyba tak ma na imie ta dziewczyna)
z drugiej strony za wiele tego typu zajec z Rumi nie ma wiec duzo ludzi
a wybor zajec musisz przyznac spory, nie?
ach juz tesknie do cwiczen, zwlaszcza ze pogoda nie rozpieszcza i nawet na spacer sie nie chce wyjsc :(
nie wiesz jak to bedzie tam na fitnessie od wrzesnia?byly juz jakies informacje?
z drugiej strony za wiele tego typu zajec z Rumi nie ma wiec duzo ludzi
a wybor zajec musisz przyznac spory, nie?
ach juz tesknie do cwiczen, zwlaszcza ze pogoda nie rozpieszcza i nawet na spacer sie nie chce wyjsc :(
nie wiesz jak to bedzie tam na fitnessie od wrzesnia?byly juz jakies informacje?
hehe :) trener niestety nie za przystojny wiec raczej maz nie czuł by sie zagrozony. Monika z tego co pamitam to jest tak ze karnet 5 wejść kosztuje 55zł, taki nieograniczona ilośc 110/100 na miesiąc i jest jeszcze taski który ma 10 wejść ale on właśnie nie wiem czy kosztuje sto czy 110 bo taka róznica cenowa miedzy tymi dwoma 10zł,hehe a ja zawsze kupowałam co 1,5 tyg ten za 55 bo lubiłam sobie wykreślać to ile razy byłam :) zaraz znajde ich stronke to Wam wstawie link :)
http://www.17fitclub.pl/5201.html to jest adres :) a widze ze Pan nawet ceny podniósł ze 110 na 120 :P ale naprawde atmosfera jest super,i z tego co sie orientuje mozna nawet dzieciaczka zabrac,jak sie nie ma co z nim zrobic :)