Widok

Rumianki #2

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam na wieczorek :)

wiem, że się sfilowałam, ale gdyby to się teraz stało to załamka!!! :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oleńka_21 ale się sfilmowałaś :) ja na test po tygodniu bym nie liczyła,ale tez nie masz sie co wkręcać bo jeszcze Ci sie @ spózni i co ? hehe bedzie ok pozdrawiam
hej laski :) zrobiła test - dzięki Bogu negatywny :) dzięki Bogu dlatego, że zostaję jednak w pracy, a gdybym byla w ciąży to nie dosałabym umowy.... po tygodniu test już by ciążę wykrył prawda?

Stało sie teraz dzidzia jak narazie rozwija sie prawidłowo :) Ja nie chciałam brac leków poniewaz jak poszłam do lekarza pierwszy raz na poczatku staran to zapisał mi takie leki ze mało jak facet po nich nie wygladałm,oczywiście nadprogramowe kg pozostały i dopiero po ciąży zaczne z nimi coś robic :) narazie musze poczekac :P weekend sie zaczoł a ja zero planów :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Uciekam, milego dnia kolezanki :0 Ha weekend sie zaczął :D
P.S. przykro mi z powodu 1-ej Twojej ciazy,ale dbaj o siebie :) i badz dobrej mysli :)))
Niestety nie wszystkim sie udaje :( ,ale mysle ze jak sie w miare szybko stara niwelowac przeszkody typu prolaktyna i wierzy to mozna :)
Gratuluję :)!!!
Tyle sie nasluchalam o tym ,ze po odstawieniu lekow czasem samoistnie sie zachodzi w ciaze. Znaczy samoistnie nie bez pomocy Męża,ale bez pomocy lekow :PPP ze czasme naprawde sie zastanawiam czy jest sens sie tym bez przerwy faszerowac.
zobaczysz bedzie ok., ja pierwsza ciaze poroniłam a teraz juz polowa 16 tc :) wszystkim sie uda ja to wiem:)
wow, no to naprawde fajnie :)
Ja tez mialam podejrzenie gruczolaka, nawet tk glowy mialam. biore dostinex i duphaston na wywowlanie. Odstawilam na miesiac bo mi sie skonczyl dostinex i cooo?
straszniaste to wszystko ;/
nie nie brałam leków, miałam zacząc po wynikach,iśc na rezonans bo miałam podejrzenie gruczolaka, i dostałam lutke na wywołanie @,a wiec pobrałam 7dni bromka po badaniach luteine na wywołanie @ a tu 2 kreski :) a staraliśmy sie ponad rok :)
a nawiazujac do tematu jesli "nieplodne" rzeczyywiscie sa niep-lodne to pewnie i nie ma szans :P, ale trzeba brac poprawke na wszystkie czynniki dzikei ktorym nieplodne robia sie plodne :P
Stres, zmiana klimatu i te wszystkie inne ktore powoduja "przesuwanie" dni w cyklu takze... ;)
paula2411 a Ty bralas jakies leki?
paula2411 uuu to rzeczywiscie, to ja sie przestaje martwic swoimi cyklami ;p
zartuje ;) ale pocieszajace to co piszesz ;p
Ja sie hormonami faszeruje i w perspektywie chyba cale zycie trucia sie ;p
ja tow ogóle w tym temacie jestem odmiencem, ginka twierdziła ze owulki nie bedzie,prl 5x ponad norme,cykl 70 dniowy,a tu prosze bobas jest :) ale brzydko za oknem az sie nosa nie chce wychylac :P
Szanse są zawsze ;) Ja też byłam pewna, że w tym czasie to niemożliwe :) hehe, ale zdrówka życzę
oj olenka ja Ci powiem, ze miesiac, w ktorym zaszlam w ciaze byl bardzo "skapy" i raczej przytulanie nie w moje dni i tu prosze.... kruszynka ma juz 14 cm :) Los płata figle:)
he he, nawet sobie tak nie zartujcie :) a poza tym przytulajac sie w dni niepłodne chyba nei ma zadnych szans co :)????

ola a moze ty w ciazy jestes-zartuje:)
Olka głowa do góry :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry