Widok
bea nie da rady go nakłonić, a poza tym ja chyba też chciałabym jeszcze z rok poczekać... tzn chciałabym dzidzię, ale to nie jest odpowiedni czas dlatego, że pracuję jako nauczycielka tylko na zastępstwo, więc prace mam do czerwca, a w pazdzierniku zaczynam kolejne studia, poza tym właśnie zaczeliśmy budowę....no to nie jest dobry moment...choć oboje stwierdziliśmy, że ze staraniami poczekamy jeszcze tylko rok i do dzieła :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ooo lotnisko i CH Auchan to też niedaleko mnie :) kurcze no.... ja sama bez dzieci...dziewczyny chyba poczuję presję otoczenia i też się postaram. :P choć wczoraj i dziś przytulaliśmy się bez zabezpieczenia więc kto wie, może dołączę :P ( sorry za takie intymne wyznania ;)
Monika, 32 lata, 8 lat w związku, niezamężna z wyboru ale z poparciem partnera :) , trzy córeczki w tym 5 lat i bliźniaczki trzy tygodniowe :), zwierzaczków narazie brak, dzielnica Lotnisko :)
No niestety Ola... Nawet policja na niewiele sią zdała... Kradli te rasy często a terenie trójmiasta, w Rumi w ostatnich trzech miesiącach roku 2009 ukradli trzy. Dwie sunie i naszego... :(((
A dziewczynki maja się dobrze tylko dziś sa niespokojne troszkę... ale to chyba moje wczorajsze "Karmi" się jeszcze im odbija...
A dziewczynki maja się dobrze tylko dziś sa niespokojne troszkę... ale to chyba moje wczorajsze "Karmi" się jeszcze im odbija...
heh :) Mi się od jakichś 3 tygodni nie wlecze :) Ale przyznam że dziś mam Dzień Dziecka i łażę w piżamie :) Może gdyby było ładniej... :P A tak to nawet stadion dziś odpada choć tęsknię za watą cukrową :p
Ja polecam Witomax :)
ja od niedawna była Rumianka (obecnie mieszkam na wsi za Chwaszczynem) ale jeszcze dość często tu bywam i pracuje, jestem z "centrum" Janowa :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
makuszka chyba aż tak nie jesteś dużooo starsza, ja do najmłodszych też już nie należę i też nie mam dzieci :)
Witam Rumianki :)
Dzis pogoda juz troche lepsza niz wczoraj ...
Przyszlam sie tylko przywitac i byscie trzymaly kciuki poniewaz zaraz jade do szpitala na kontrole i mam nadzieje ze albo mnie zatrzymaja albo uslysze jakies pozytywne wiesci co do mojego porodu ...
Dzis mija 7 dni po terminie a ten moj uparciuszke nieche wyjsc :(
Milego dzionka
Pozdrowionka
Dzis pogoda juz troche lepsza niz wczoraj ...
Przyszlam sie tylko przywitac i byscie trzymaly kciuki poniewaz zaraz jade do szpitala na kontrole i mam nadzieje ze albo mnie zatrzymaja albo uslysze jakies pozytywne wiesci co do mojego porodu ...
Dzis mija 7 dni po terminie a ten moj uparciuszke nieche wyjsc :(
Milego dzionka
Pozdrowionka
ciekawe czy któraś z was idzie dziś na koncert Golec Orkiestra? ja idę :)
a to dziś jest?
Agoosiaa za tydz jesli porod by sam sie wczesniej nie rozwinol to ostateczny termin mojej wedrowki ... Ale chyba szybciej to sie stanie dzis cale popoludnie cmi mi podbrzusze do tego odszedl czop :)
Jak sie ciesze ze to niedlugo.
Koncert Golcow zaczol sie o 19.30 Bylam ludzi dosc sporo bylo ale zapewne wiekszosc nie wiedziala ze zostalo przesuniete...
hmmmm.... no i swoja zachcianke spelnilam wata cukrowa mniami :)
Jak sie ciesze ze to niedlugo.
Koncert Golcow zaczol sie o 19.30 Bylam ludzi dosc sporo bylo ale zapewne wiekszosc nie wiedziala ze zostalo przesuniete...
hmmmm.... no i swoja zachcianke spelnilam wata cukrowa mniami :)
koncert był rewelacyjny!! właśnie wróciłam, mam mnóstwo super fotek :)
oj wspolczuje - na szczescie nie odczulam dotychczas pracy zmianowej ani na wlasnej skorze ani na skorze meza. Choc maz wspomina czasem prace w empiku jak sleczal tam w niedziele czy swieta albo do 24 bo mieli akce otwarcia prawie cala dobe.
Pochwal sie jeszcze ile masz lat (choc w przyblizeniu).
Pochwal sie jeszcze ile masz lat (choc w przyblizeniu).
tak, z pewnoscia lepiej cokolwiek ale bardziej stalego zwlaszcza jak piszesz ze myslicie o kredycie. A teraz wynajmujecie?
Ja jestem brakiem pracy meza zalamana. Poki co jest zajety w naszym mieszkaniu, sam wszystko robi wiec rece pelne roboty nie pozwalaja mu myslec o bezrobociu ale jak skonczy u nas to co dalej? Nie wiem.
Ja jestem brakiem pracy meza zalamana. Poki co jest zajety w naszym mieszkaniu, sam wszystko robi wiec rece pelne roboty nie pozwalaja mu myslec o bezrobociu ale jak skonczy u nas to co dalej? Nie wiem.
Czesc dziewczynki.
Ja juz dzis tez w pracy sie mecze. Juz przyszla nowa osoba na moje zastepstwo wiec poza swoimi obowiazkami jeszcze szkolenie mi doszlo. Ale w sumie ciesze sie, dwa miesiace posiedze tu jeszcze i lato lenistwa sobie zrobie:)Może w koncu bardziej poznam Rumie, bo mieszkam tu ponad 1,5 roku i nie wiem nic co tu gdzie jest:/ Aż nieładnie:/
Z praca faktycznie cieko - widze po znajomych. My na szczescie jak narazie mamy pewne, ja umowa na czas nieokreslony, a mąż pewny zawod:))Mam nadzieje ze sie to nie zmieni szybko.
Ja juz dzis tez w pracy sie mecze. Juz przyszla nowa osoba na moje zastepstwo wiec poza swoimi obowiazkami jeszcze szkolenie mi doszlo. Ale w sumie ciesze sie, dwa miesiace posiedze tu jeszcze i lato lenistwa sobie zrobie:)Może w koncu bardziej poznam Rumie, bo mieszkam tu ponad 1,5 roku i nie wiem nic co tu gdzie jest:/ Aż nieładnie:/
Z praca faktycznie cieko - widze po znajomych. My na szczescie jak narazie mamy pewne, ja umowa na czas nieokreslony, a mąż pewny zawod:))Mam nadzieje ze sie to nie zmieni szybko.
wlasnie z tego powodu (bezrobocia meza) nie myslimy o dzieciach...
Maz skonczyl lodzka filmowke i fotografie - w sumie artysta. Z braku laku "uruchomil" swoje drugie hobby - majsterkowanie i budownictwo i zajal sie kompleksowym wykanczaniem wnetrz. A ze na rynku budownictwa kryzys teraz dopiero daje o sobie odczuc to i on zostal bez zlecen.
Maz skonczyl lodzka filmowke i fotografie - w sumie artysta. Z braku laku "uruchomil" swoje drugie hobby - majsterkowanie i budownictwo i zajal sie kompleksowym wykanczaniem wnetrz. A ze na rynku budownictwa kryzys teraz dopiero daje o sobie odczuc to i on zostal bez zlecen.
Mój Mąż tez na szczescie ma "pewny zawód" ufff, niestety ja nie,ale ...
makuszko: mimo,ze moze nam przyjsc niedlugo zyc z 1 pensji tro wiesz... jakos bedzie. Mysle ze nie ma co odkladac Dzidzi z tego powodu bo rzeczywscie mlodsze sie nie robimy ;) a i czasem nielatwo jest pozniej zajsc w ciaze...takze...
Fakt,ze u Was sprawa wyglada troche inaczej bo jak Ty pojdziesz na macierzynski to zadne z Was nie bedzie mialo pracy, natomiast jak ja to chociaz Mąż.
Moze sie teraz ruszy... wiosna idzie to i wiecej sie bedzie dzialo w budownictwie :) Badz dobrej mysli :)
makuszko: mimo,ze moze nam przyjsc niedlugo zyc z 1 pensji tro wiesz... jakos bedzie. Mysle ze nie ma co odkladac Dzidzi z tego powodu bo rzeczywscie mlodsze sie nie robimy ;) a i czasem nielatwo jest pozniej zajsc w ciaze...takze...
Fakt,ze u Was sprawa wyglada troche inaczej bo jak Ty pojdziesz na macierzynski to zadne z Was nie bedzie mialo pracy, natomiast jak ja to chociaz Mąż.
Moze sie teraz ruszy... wiosna idzie to i wiecej sie bedzie dzialo w budownictwie :) Badz dobrej mysli :)
hmmm moze lubi np. jeździć autkiem? ;P
Tylko ,że nie da się ukryć ze aby sie przekwalifikować trzeba by najpierw zainwestować ;/
Chociaż...czasem warto :)
Ja raczej nie będę czekać zDzidzią choć może i byłoby wskazane z racji tego,ze nie mamy mieszkania etc. ;/
Ale makuszka... damy radę na pewno jakoś będzie :)
i na wynajmowanym mozna zyc ;) ostatecznie takze...
Myślę,ze ruszy się cos w budowlance :)
A jak nie to czasem trzeba wiesz...znajomi, znajomym, ktos cos potrzebuje i przeczekac :)
Tylko ,że nie da się ukryć ze aby sie przekwalifikować trzeba by najpierw zainwestować ;/
Chociaż...czasem warto :)
Ja raczej nie będę czekać zDzidzią choć może i byłoby wskazane z racji tego,ze nie mamy mieszkania etc. ;/
Ale makuszka... damy radę na pewno jakoś będzie :)
i na wynajmowanym mozna zyc ;) ostatecznie takze...
Myślę,ze ruszy się cos w budowlance :)
A jak nie to czasem trzeba wiesz...znajomi, znajomym, ktos cos potrzebuje i przeczekac :)
Tak, stosunkowo niedaleko.,blisko "Natalii" -fryzjera ;)
Nie, po prostu w szkole jazdy dorabia jako instruktor ich autem, mozna dorabiac w ten sposob mozna tez po prostu tak pracowac, w zaleznosci od potrzeb i mozliwosci.Tym bardziej,ze jak mowisz Mąż dobrze sie czuje za kierownica :) Tylko ze trzeba niestety zainwestowac w kurs instruktora.
Nie, po prostu w szkole jazdy dorabia jako instruktor ich autem, mozna dorabiac w ten sposob mozna tez po prostu tak pracowac, w zaleznosci od potrzeb i mozliwosci.Tym bardziej,ze jak mowisz Mąż dobrze sie czuje za kierownica :) Tylko ze trzeba niestety zainwestowac w kurs instruktora.
ze slyszenia pub znam "54" :)
no i niestety kurs to pewna inwestycja ale jesli mialoby to pomoc w znalezieniu pracy to nie byloby glupie. Musze opgadac z Mężem , On jest rozsadniejszy ode mnie ;p ja to jak kazda babka emocjonalnie do wszystkiego... ;p
Czy warto w Waszej sytuacji w cos takiego inwestowac... mysle,ze sa pewne mozliwosci. Szkol jazdy jest teraz sporo.
no i niestety kurs to pewna inwestycja ale jesli mialoby to pomoc w znalezieniu pracy to nie byloby glupie. Musze opgadac z Mężem , On jest rozsadniejszy ode mnie ;p ja to jak kazda babka emocjonalnie do wszystkiego... ;p
Czy warto w Waszej sytuacji w cos takiego inwestowac... mysle,ze sa pewne mozliwosci. Szkol jazdy jest teraz sporo.
hmm ciezko powiedziec, pamietam ze ja sie natknelam na ogloszenie ze szukaja instruktorow i dalam namiar Mężowi,a ze kurs juz mial to nie bylo problemu, chociaz fakt ze okazalo sie ze wlasciciel to znajomy mojego wujka ;p ale to juz po fakcie tak naprawde. Dopiero pozniej sie zgadalismy.w jakihs wiekszych szkolach jazdy pewnie moglby sie zakrecic.
W ogole kurcze kiedys myslsismy o zalozeniu szkoly, tyle ze Mąż ma jeszcze inna prace i raczej z tamtej nie zrezugnuje szybko.
Moze jesli nie instruktor to cos innego. Kurcze no niemozliwe zeby mezczyzna w dzisiejszych czasach nie mogl dorobic chociaz. Ja sprotestuje, na pewno jest jakies wyjscie.
Kibicuje Wam strasznie. Wy pokibicujcie zebym i ja prace dostala, wtedy kredyt i mieszkanie do wykonczenia ... ;)
W ogole kurcze kiedys myslsismy o zalozeniu szkoly, tyle ze Mąż ma jeszcze inna prace i raczej z tamtej nie zrezugnuje szybko.
Moze jesli nie instruktor to cos innego. Kurcze no niemozliwe zeby mezczyzna w dzisiejszych czasach nie mogl dorobic chociaz. Ja sprotestuje, na pewno jest jakies wyjscie.
Kibicuje Wam strasznie. Wy pokibicujcie zebym i ja prace dostala, wtedy kredyt i mieszkanie do wykonczenia ... ;)
jedziesz do Czestochowy? Ale fajnie, zmow prosze Zdrowaske za nas... Od slubu sie wybieramy i wybrac nie mozemy, kiedys jezdzilismy obowiazkowo raz w roku, w zeszlym sie nie udalo... eh...
firmy wykonczeniowe sa i wystawiaja oferty pracy ale mowia szczerze nie oplaca sie tyrac dla kogos za 1000 zeta robiac najgorsza prace a potem wydajac to na lekarza. Lepiej juz samemu dlubac na wlasnej dzialalnosci ale szanujac swoje zdrowie i zarabiajac dwa razy tyle (nie musisz sie juz z nikim dzielic).
Tymczasem zwijam sie do domu, juppi! Do jutra!!!!
firmy wykonczeniowe sa i wystawiaja oferty pracy ale mowia szczerze nie oplaca sie tyrac dla kogos za 1000 zeta robiac najgorsza prace a potem wydajac to na lekarza. Lepiej juz samemu dlubac na wlasnej dzialalnosci ale szanujac swoje zdrowie i zarabiajac dwa razy tyle (nie musisz sie juz z nikim dzielic).
Tymczasem zwijam sie do domu, juppi! Do jutra!!!!
Nooo, jedz z nami, znaczy jade autokarem w sumie,ale i Moja Przyjaciolka i w ogole, wesolo i owocnie. Zapraszam ;p
Jesli jednak nie masz ochoty to na pewno zmowie, masz jak w banku!!! w sumie masz racje jesli chodzi o to jak placa.
No takze zapraszamy do potowarzyszenia w Czestochowie!!! :P
Moze i miejsca wolne ;p
Spontaniczna decyzja ;p
Jesli jednak nie masz ochoty to na pewno zmowie, masz jak w banku!!! w sumie masz racje jesli chodzi o to jak placa.
No takze zapraszamy do potowarzyszenia w Czestochowie!!! :P
Moze i miejsca wolne ;p
Spontaniczna decyzja ;p
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=161230&c=1&k=16 co by łatwiej bylo :P