Widok

Rumianki :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że jest nas troszkę z Rumi, więc może przyda się osobny wątek do plotek ;) co Wy na to, żeby się spotkać jak będzie lepsza pogoda :)?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem za
ooo super :)

ja jestem rocznik 85, narazie bez dzieciaczków, prawie 2 lata po ślubie, mieszkam w okolicach Auchan i SP 6 :)

ja rocznik 84, coreczka 6 miesiecy, 1,5 roku po slubie,pies:)
he he, ja też zapomniałam dodać - pies :)
jejku obawiam się, że naprawdę jestem jedyną bezdzietną :(

ja zawsze uwazalam,ze nie ma na co czekac jesli chodzi o dzieci, bo potem moze byc za pozno osobiscie mam 2 pary takie rodzinie,
takze olenko nakłon meza i do dzieła:)
a ja rocznik 82,corka 14miesiecy 3lata po slubie.mieszkam niedaleko galerii
bea nie da rady go nakłonić, a poza tym ja chyba też chciałabym jeszcze z rok poczekać... tzn chciałabym dzidzię, ale to nie jest odpowiedni czas dlatego, że pracuję jako nauczycielka tylko na zastępstwo, więc prace mam do czerwca, a w pazdzierniku zaczynam kolejne studia, poza tym właśnie zaczeliśmy budowę....no to nie jest dobry moment...choć oboje stwierdziliśmy, że ze staraniami poczekamy jeszcze tylko rok i do dzieła :)

Ja też jestem Rumianką :)
Prawie dwa lata po ślubie, dzieciaczek jak widać w suwaczku + kot :)))
Mieszkam koło CH Auchan.
image
image
Witam Rumianki :)
No ja po slubie jeszcze nie jestem ale za to w 4 letnim zwiazku ...
Do tego coreczka w drodze ktora chyba czeka na lepsza pogode (6dni po terminie)
Mieszkam na Lotnisku ...
Pozdrowionka
image
ooo lotnisko i CH Auchan to też niedaleko mnie :) kurcze no.... ja sama bez dzieci...dziewczyny chyba poczuję presję otoczenia i też się postaram. :P choć wczoraj i dziś przytulaliśmy się bez zabezpieczenia więc kto wie, może dołączę :P ( sorry za takie intymne wyznania ;)

oleńka właśnie miałam Ci wczoraj powiedzieć zebyś wzieła sie do dzieła :) ja jestem jak narazie najmłodsza rocznik 89 :) dzidzia jak widać w drodze,niestety też jeszcze nie po ślubie ale 2,5 roku w zwiazku, i od grudnia narzeczona :P(nie wiem czy dobrze napisałam :P)
image
image
no tak paula, ale pisalam wyżej jakie są narazie przeszkody..choć cóż...ja nie młodnieję :) mąż ma 24 lata, ja 25...

a tak poza tym to właśnie siedzę i piję sobie Okocim Mocne :P

oj Olenka tylko apetyt nam robisz Mamuskom :P
image
ja naszczescie za piwkiem nie przepadam :) ale na zdrówko:):) ja sie obiadam czkoladka truskawkowa :P hehe az strach hehe po porodzie normalnie dietka sie kłania bo juz przed ciaza było troche nadprogramowych kg do zżucenia :P ja zapomniałam dodac mieszkam dosłownie 2minutki od CH Abraham :)
image
image
ja wam apetyt?? to Wy mi - na dziecko :) przecież jak ja się z Wami spotkam to Wy albo z brzuszkami albo z dzieciaczkami a ja co?? z psami przyjdę :)?

Monika, 32 lata, 8 lat w związku, niezamężna z wyboru ale z poparciem partnera :) , trzy córeczki w tym 5 lat i bliźniaczki trzy tygodniowe :), zwierzaczków narazie brak, dzielnica Lotnisko :)
He he cześć Monisia :) jak malutkie?? no zwierzaczek był - synek naszej Figusi..nie udało się go znaleźć?? :(

No niestety Ola... Nawet policja na niewiele sią zdała... Kradli te rasy często a terenie trójmiasta, w Rumi w ostatnich trzech miesiącach roku 2009 ukradli trzy. Dwie sunie i naszego... :(((

A dziewczynki maja się dobrze tylko dziś sa niespokojne troszkę... ale to chyba moje wczorajsze "Karmi" się jeszcze im odbija...
my sobie dokupiliśmy jeszcze Yorka, te pieski też podobno kradną dlatego pilnujemy teraz bardziej i Figi i Witka..

a reszta dziewczyn co tak zamilkła :)?? pogoda was zamuliła :)?

do góry