Widok

Rumianki :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że jest nas troszkę z Rumi, więc może przyda się osobny wątek do plotek ;) co Wy na to, żeby się spotkać jak będzie lepsza pogoda :)?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=161230&c=1&k=16 co by łatwiej bylo :P
makuszka nie udawaj ze pracujesz wpadaj na new ;)
nowy watek jest, powiadamiam ;p olenka_21 zalozyla teraz tam siedzimy :)
chetnie bym z Toba w parku posiedziala, ale uciekam do pracy
nawet nie pamietam kiedy w parku bylam :(
widze teraz kobitki pouciekałyście :) ja biegne pod prysznic sie rozruszac,a potem moze po jakas gazetke i chociaz do parku posiedziec, a może któras ma ochote na herbatke ?:)
image
image
ja poki co tez uciekam do sklikania dziewczyny :D
jak sie pracuje tyyyle ;p to i napisac sie chce , troche "odbiC" widzisz jakie z nas pracownice :P
Podzielnosc uwagi :D etc.
A makuszka ma racje, ktoś musi watek rozruszac :PPP
Nooo, jedz z nami, znaczy jade autokarem w sumie,ale i Moja Przyjaciolka i w ogole, wesolo i owocnie. Zapraszam ;p
Jesli jednak nie masz ochoty to na pewno zmowie, masz jak w banku!!! w sumie masz racje jesli chodzi o to jak placa.
No takze zapraszamy do potowarzyszenia w Czestochowie!!! :P
Moze i miejsca wolne ;p
Spontaniczna decyzja ;p
a co! ktos musi podnosic watek!!! :-))))
pa pa
image
image
15 sierpnia 2009
Dziewczyny a Wy pracujecie czy se plotkujecie :)
Zescie sie rozpisaly ze hoho
image
jedziesz do Czestochowy? Ale fajnie, zmow prosze Zdrowaske za nas... Od slubu sie wybieramy i wybrac nie mozemy, kiedys jezdzilismy obowiazkowo raz w roku, w zeszlym sie nie udalo... eh...
firmy wykonczeniowe sa i wystawiaja oferty pracy ale mowia szczerze nie oplaca sie tyrac dla kogos za 1000 zeta robiac najgorsza prace a potem wydajac to na lekarza. Lepiej juz samemu dlubac na wlasnej dzialalnosci ale szanujac swoje zdrowie i zarabiajac dwa razy tyle (nie musisz sie juz z nikim dzielic).
Tymczasem zwijam sie do domu, juppi! Do jutra!!!!
image
image
15 sierpnia 2009
Nie ma sytuacji bez wyjscia.
A 15 maja jade do Czestochowy to wyklecze :D
Naprawde mocno wierze ze bedzie oki :D
a patrzeliscie na necie po formach wykonczeniowych w okolicy?
juz trzymam za Ciebie/Was kciukasy.
image
image
15 sierpnia 2009
hmm ciezko powiedziec, pamietam ze ja sie natknelam na ogloszenie ze szukaja instruktorow i dalam namiar Mężowi,a ze kurs juz mial to nie bylo problemu, chociaz fakt ze okazalo sie ze wlasciciel to znajomy mojego wujka ;p ale to juz po fakcie tak naprawde. Dopiero pozniej sie zgadalismy.w jakihs wiekszych szkolach jazdy pewnie moglby sie zakrecic.
W ogole kurcze kiedys myslsismy o zalozeniu szkoly, tyle ze Mąż ma jeszcze inna prace i raczej z tamtej nie zrezugnuje szybko.
Moze jesli nie instruktor to cos innego. Kurcze no niemozliwe zeby mezczyzna w dzisiejszych czasach nie mogl dorobic chociaz. Ja sprotestuje, na pewno jest jakies wyjscie.
Kibicuje Wam strasznie. Wy pokibicujcie zebym i ja prace dostala, wtedy kredyt i mieszkanie do wykonczenia ... ;)
no wlasnie sprawdzilam na stronie WORDa. A wogole jest jeszcze zapotrzebowanie na takich instruktorow? Obawiam sie ze trzeba miec "chody" zeby sie wkrecic nawet w celu "dorobienia".
image
image
15 sierpnia 2009
powoli myslimy ;p ;)))
Raczej z nastawieniem jeśli sie uda to się uda ;p
Po prostu nie staramy się nie mieć ;0

Kurs chyba kolo 3 tys. i trwa hmmm kilka mies. jak chcesz moge dopytac mojego Męża :)
a ze tak nieskromnie zapytam - Wy juz sie staracie?
image
image
15 sierpnia 2009
:-)))) pogadam, Małż dzis skreca meble w kuchni :-))) o matko jak wroce z pracy to moze jedna szafka juz bedzie stala hi hi :-)))) Sprawdze tez ile kosztuje taki kurs i ile trwa. Dzieki, zawsze to jakas podpowiedz.
image
image
15 sierpnia 2009
makuszka,ale glowa do gory, wyjscie jest na pewno tylko jakie... cos sie wymysli mysle ;) Porozmawiaj z kolei ze swoim Mężem. Szkoda Waszego czasu, tak byscie sie o Maluszka starali :)
ze slyszenia pub znam "54" :)
no i niestety kurs to pewna inwestycja ale jesli mialoby to pomoc w znalezieniu pracy to nie byloby glupie. Musze opgadac z Mężem , On jest rozsadniejszy ode mnie ;p ja to jak kazda babka emocjonalnie do wszystkiego... ;p
Czy warto w Waszej sytuacji w cos takiego inwestowac... mysle,ze sa pewne mozliwosci. Szkol jazdy jest teraz sporo.
do góry