hej dziewczyny, widzę, że jest nas troszkę z Rumi, więc może przyda się osobny wątek do plotek ;) co Wy na to, żeby się spotkać jak będzie lepsza pogoda :)?
oleńka_21 nie przesadzaj :) my dzidziolka np chcielismy a ze nie było to takie proste to dopiero teraz sie dorobilismy,w sumie zamieniłam sie z siostra która urodziła 7 marca a ja 14 lutego dowiedziałam sie o fasolince :P dziewczyny Wam tez sie jakos tak wlecze dzisiaj?
a no sie dluzyyy mi to juz wogle nie moge sie doczekac coreczki...
chcialam sie przejsc dzis na stadion na golec orkierstra ale pogoda cos sie nie zapowiada by mialo przestac padac ... :(
heh :) Mi się od jakichś 3 tygodni nie wlecze :) Ale przyznam że dziś mam Dzień Dziecka i łażę w piżamie :) Może gdyby było ładniej... :P A tak to nawet stadion dziś odpada choć tęsknię za watą cukrową :p
mi się wlecze dziś bardzo...wata cukrowa...mmmm....dawno nie jadłam,ale dziś jak widać też nie zjem bo taka pogoda, że nawet pieski nie chcą noska wystawić za drzwi. :)
mi sie powlecze jeszcze do 14-go a potem tez pewnie szybko wróci bo niestety luby teraz nadrabia z praca zeby sie jakas sumka uzbierała,masakra ja mam kotka i rybki ,a z domu to ja dzisiaj nos tylko do sklepu wystawiłam i teraz nawet nic w tv nie ma :(
ja rowniez jestem z Rumi ale z Janowa. Po slubie jestem niecaly rok, jestem duuuzo starsza od was wszystkich i mimo ze jeszcze nie mam dzieci to nie czuje zadnej presji tykajacego zegara ani spoleczenstwa - wszystko w swoim czasie, pospiech na sile nie ma zadnego sensu.