Widok

SKM do Tczewa

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiecie może jak to jest z tą przesiadką w Gdańsku Głównym?

Faktycznie trzeba przejść do innej SKMki? Inny peron? Jak to wygląda?
A jeśli ta z Gdyni ma opóźnienie? To ta druga w Gdańsku czeka?

Bilet kupuję 1 pomimo przesiadki? :P

Człowiek przyzwyczaił się do auta i jak ma jechać środkami komunikacji miejskiej to cała wyprawa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jeżdżą już SKMki do Tczewa? jakaś nowość :)
upewnij się czy tak jest bo jakiś czas temu wycofano SKm ki z tej trasy i mozna jechać innym pociągiem tzn Przewozy Regionalne albo TLK, tu musisz kupić inny bilet tzn jeden na SKM z Gdyni do Gdańska, drugi z Gdańska do Tczewa a tu bardziej opłaca się jechać tym Regionalnym już z Gdyni Głównej
wcześniej, jak jeździły SKMki to zależało od pociągu - jedna była bezpośrednia do Tczewa a z innej trzeba było się przesiadać - miałam obcykane bo jeździłam z Rumi do Pruszcza :)

podsumowując polecam PRzewozy regionalne z Gdyni do Tczewa, opcjonalnie jest jeszcze autobus nr 50 z Gdańska Głównego ale to znacznie zwiększy czas wyprawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podobno skm do tczewa wróciły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry