Widok

SKM do Tczewa

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiecie może jak to jest z tą przesiadką w Gdańsku Głównym?

Faktycznie trzeba przejść do innej SKMki? Inny peron? Jak to wygląda?
A jeśli ta z Gdyni ma opóźnienie? To ta druga w Gdańsku czeka?

Bilet kupuję 1 pomimo przesiadki? :P

Człowiek przyzwyczaił się do auta i jak ma jechać środkami komunikacji miejskiej to cała wyprawa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno skm do tczewa wróciły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jeżdżą już SKMki do Tczewa? jakaś nowość :)
upewnij się czy tak jest bo jakiś czas temu wycofano SKm ki z tej trasy i mozna jechać innym pociągiem tzn Przewozy Regionalne albo TLK, tu musisz kupić inny bilet tzn jeden na SKM z Gdyni do Gdańska, drugi z Gdańska do Tczewa a tu bardziej opłaca się jechać tym Regionalnym już z Gdyni Głównej
wcześniej, jak jeździły SKMki to zależało od pociągu - jedna była bezpośrednia do Tczewa a z innej trzeba było się przesiadać - miałam obcykane bo jeździłam z Rumi do Pruszcza :)

podsumowując polecam PRzewozy regionalne z Gdyni do Tczewa, opcjonalnie jest jeszcze autobus nr 50 z Gdańska Głównego ale to znacznie zwiększy czas wyprawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry