Widok

SP16 czy SP40 w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
od września musimy wysłać synka do zerówki. W okolicy mamy SP16 na Pustkach lub SP40 na Rozewskiej.
Czy ktoś zechce podzielić się opiniami i coś doradzić?
Z góry dziękujemy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej

Moja córka chodzi do zerówki SP 40.
Są cztery zerówki dwie dla 5 latków i dwie dla 6-latków
Lekcje mają na dwie zmiany 8-13,11.45-17, zajęcia mają w jednej klasie koło sali gimnastycznej i małej świetlicy. Z małej świetlicy jesteśmy bardzo zadowoleni, córka uwielbi przebywać w świetlicy. W malej świetlicy są dzieci z zerówek i chyba z pierwszej klasy.
W przyszłym tygodniu jest zebranie 17. 03. 2015 r. o godz.16.30 rodziców dzieci 5-letnich, godz.18.00 rodziców dzieci rozpoczynających naukę w klasie I
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za informacje.
Może ktoś ma dziecko w 16? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moze ktos jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam sp 16. Chyba, że wolisz się zastanawiać co rok, do jakiej klasy bedzie chodzic Twoje dziecko, gdyz Pani Dyrektor kosztem dzieci załatwia sobie dodatkowe pieniazki i dzieli dzieci na lepsze i gorsze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy to właśnie nie 16 wypadła dobrze w teście szóstoklasistów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka chodzi do SP 40, do 1 klasy. Poziom wysoki,cały materiał został przerobiony, dużo jest najróżniejszych konkursów dla dzieciaków oraz zajęć dodatkowych w ramach szkoły otwartej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

do góry