Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm.........

.........jak ja lubie osoby, które oceniają innych tak sobie, bo im się nie podoba to co napisały. Ostatnio dużo tu takich.

Kisuna

Naprawdę lubisz? Dr Lecter zaopatrzony w nóż, widelec i apetyt powiedziałby zapewne: "witaj, bratnia duszo". ;)

Mewki!

Gdzie mam szukać mewek z konkursami? Może ktoś podpowie gdzie one są bo szukam i szukam i mewki chyba już odleciały...

swojskie klimaty...

wracają ,
jak to miło wiedzieć, że w przyrodzie jednak nic nie ginie tylko hmmm ...

Stworek

Czy kiedykolwiek w to wątpiłaś??

Kisuna

ależ skądże ;)

żenujace to .

Stworek i Kisunia.

a owszem

żenujące...

bardzo nawet...

żenujące są podchody co niektórych mające na celu wywołanie regularnej pyskówki jak za dobrych czasów panów K & K(Kiwdul i Klin dla niewtajemniczonych).

Agentka? K and K ?

A co wy tutaj uprawiacie?Wzajemną adorację babek?(z dopiskiem- cieplutkich .Co to jest teraz?Jakieś łoże madejowo-lesbijcko-przyjacielskie?Pośpijcie sobie, może nowy dzień wydrze te zboczenie.Dobranoc.

Agentka, Kiszczak

Może dziś jak zasiądziecie przed monitorem w przerwie pomiędzy skonsumowaniem kolejnych filmów, placków, naleśniczków i innych komsumpcyjnych przyjemności pomyślicie troszeczkę o biednej właśnie wyzyskiwanej okrutnie gajeczce

Agentko czekam na wiadomość!

Kiszczaku - mała refleksja spowodowana twoją agresją

Czy:
mówimy tym samy językiem, oddychamy tym samym powietrzem, słuchamy znajomego szumu sosen i szelestu liści pod butami???

Bartek

To nie tylko motywy lesbijskie...mysle ze tu jest takze troche sado-maso;-)))Mysle ze Agentka i inne celowo prowokuja aby je zbluzgac, bo wtedy wlasnie czuja sie OK...ale mam nadzieje ze sie nie dam sprowokowac...
A tak przy okazji dlaczego to miejsce nazywa sie "Hydepark"? Przypominam ze idea Hydeparku wziela sie z kraju Anglijo zwanego i polega na swobodnym wyglaszaniu swoich pogladow (zdaje sie jeno na krolewsko rodzine nie mozna nic zlego powiedziec)...tutaj nic z tego nie widze...wrecz przeciwnie wszelkie proby wyglaszania jakichkolwiek pogladow sa zagluszane przez "rozne takie"...jednym slowem "w kit" ten hydepark....

Ehhh

Tak w ramach wolności wypowiedzi, że tak sobie westchnę..
....
Ehhhh....
....

I jeszcze mały postulat

Szanowce Towarzystwo oraz Wszelkie Bardzo Tajemne Służby Śledcze uprzejmie uprasza się o wyłączenie wszelkich urządzeń zagłuszających.

kLaudi

Witaj, no to widzę że masz podobne poglądy do moich.Tak, w kit ten hydepark wzajemnej adoracji.Jak już pisałem, to nie hydepark a jakieś łoże hehehe

Tak na marginesie, to lubię lesbijskie klimaty, lecz na pewno nie w takich miejscach.Czytałem tę Agentke i to jakaś nawiedzona babka, chyba brak jej troche teges he he he Ale przecie każdy może chodzic po ziemi ?Tak? Ale dlaczego tutaj ? No, to z kolei moja prowokacja;zaraz zaatakuje mnie swoim śliskim okularniczym językiem.I bedzie zycie, a nie nuuuuda. Do zobaczyska .Pa.

kLaudi

A tak na koniec możei ja sobie westchnę?

O KUUUUUUUUUULWA CO ZA BAGNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......................................................................................................................... i teraz troszke zadumy he he he

K & K

Jakaś nawiedzona panna was wspomniała, więc odezwijcie sie i załóżcie tej kretynce kaganiec wyrazowy.Będzie ruch w wymianie myśli, nawet tak mocnych.Ruch, a a nie bagienny spokój dewianckich bab. Poczekam, ja cierpliwy człowiek.Moge czekać dniami, tygodniami, miesiącami i latami.Czekam.Koniec z ta adoracją kretyńskich spokojności. Pa.

Stworek.

Czy ty juz taka stara, jak MY i juz sie nie zmienisz?
Jesli tak, to dobrze, bo zawsze mozemy na ciebie liczyc, a raczej na to co napiszesz.Znamy twoj naukowy styl odbiegajacy od wartosci poza duchowych.Silny wplyw meza i srodowiska.Do zobaczenia pozniej Malutka.

Klaudi i Bartuś

...mówiąc o lesbijstwie, to fajne z was chłopaki.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry