Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kLaudi

Witaj, no to widzę że masz podobne poglądy do moich.Tak, w kit ten hydepark wzajemnej adoracji.Jak już pisałem, to nie hydepark a jakieś łoże hehehe

Tak na marginesie, to lubię lesbijskie klimaty, lecz na pewno nie w takich miejscach.Czytałem tę Agentke i to jakaś nawiedzona babka, chyba brak jej troche teges he he he Ale przecie każdy może chodzic po ziemi ?Tak? Ale dlaczego tutaj ? No, to z kolei moja prowokacja;zaraz zaatakuje mnie swoim śliskim okularniczym językiem.I bedzie zycie, a nie nuuuuda. Do zobaczyska .Pa.

I jeszcze mały postulat

Szanowce Towarzystwo oraz Wszelkie Bardzo Tajemne Służby Śledcze uprzejmie uprasza się o wyłączenie wszelkich urządzeń zagłuszających.

Ehhh

Tak w ramach wolności wypowiedzi, że tak sobie westchnę..
....
Ehhhh....
....

Bartek

To nie tylko motywy lesbijskie...mysle ze tu jest takze troche sado-maso;-)))Mysle ze Agentka i inne celowo prowokuja aby je zbluzgac, bo wtedy wlasnie czuja sie OK...ale mam nadzieje ze sie nie dam sprowokowac...
A tak przy okazji dlaczego to miejsce nazywa sie "Hydepark"? Przypominam ze idea Hydeparku wziela sie z kraju Anglijo zwanego i polega na swobodnym wyglaszaniu swoich pogladow (zdaje sie jeno na krolewsko rodzine nie mozna nic zlego powiedziec)...tutaj nic z tego nie widze...wrecz przeciwnie wszelkie proby wyglaszania jakichkolwiek pogladow sa zagluszane przez "rozne takie"...jednym slowem "w kit" ten hydepark....

Kiszczaku - mała refleksja spowodowana twoją agresją

Czy:
mówimy tym samy językiem, oddychamy tym samym powietrzem, słuchamy znajomego szumu sosen i szelestu liści pod butami???

Agentka, Kiszczak

Może dziś jak zasiądziecie przed monitorem w przerwie pomiędzy skonsumowaniem kolejnych filmów, placków, naleśniczków i innych komsumpcyjnych przyjemności pomyślicie troszeczkę o biednej właśnie wyzyskiwanej okrutnie gajeczce

Agentko czekam na wiadomość!

Agentka? K and K ?

A co wy tutaj uprawiacie?Wzajemną adorację babek?(z dopiskiem- cieplutkich .Co to jest teraz?Jakieś łoże madejowo-lesbijcko-przyjacielskie?Pośpijcie sobie, może nowy dzień wydrze te zboczenie.Dobranoc.

bardzo nawet...

żenujące są podchody co niektórych mające na celu wywołanie regularnej pyskówki jak za dobrych czasów panów K & K(Kiwdul i Klin dla niewtajemniczonych).

a owszem

żenujące...

żenujace to .

Stworek i Kisunia.

Kisuna

ależ skądże ;)

Stworek

Czy kiedykolwiek w to wątpiłaś??

swojskie klimaty...

wracają ,
jak to miło wiedzieć, że w przyrodzie jednak nic nie ginie tylko hmmm ...

Mewki!

Gdzie mam szukać mewek z konkursami? Może ktoś podpowie gdzie one są bo szukam i szukam i mewki chyba już odleciały...

Kisuna

Naprawdę lubisz? Dr Lecter zaopatrzony w nóż, widelec i apetyt powiedziałby zapewne: "witaj, bratnia duszo". ;)

hm.........

.........jak ja lubie osoby, które oceniają innych tak sobie, bo im się nie podoba to co napisały. Ostatnio dużo tu takich.

STWORY AGENTKI I INNE GADY

CZY WY MACIE KOMPLETNIE PUSTO W GLOWIE ???
Z WASZEGO POZIOMU PISANIA TAK WLASNIE WYNIKA
TO JEST FORUM A NIE TELEFON DLA NIEUDANYCH I BRZYDKICH!!!

Tja, chłopaki debeściaki

wyrażenie rubasznego śmiechu to na pewno "lol" a nie "roftl", hm?
Starczy tej rozmowy, bo nic się nie zmieniło.

Inni? Jacy Inni?

hihihi ale zgadzam się z wami co do tego Stwora.Już idziecie?szkoda wrecz.Ale jeśli, to już i wam papatki :-)

Mialas pewnie spac.............................

I dlaczego jestes tak zaklamana?No, dlaczego?To nie MY Ciebie atakowalismy (subtelnie brrr - te ataki "subtelne" sa najgorsze............bo tak zaslodzone, ze az hmmmmmmmmmm nie dopowiemy, "co jak"..........................)

( "lol" to-nie okreslenie w pewnych kregach-lecz TU , GDZIE SIE ZNAJDUJESZ-w internecie, a oznacza miedzynarodowe wyrazenie ...........- rubasznego smiechu..........I to swiadczy o Tobie Stworku.............)
My nie stawiamy sie wyzej NAD NIKIM , lecz jesli Ty tego nie zauwazasz, to jestes krecikiem niestety :-(
Po prostu mowimy prawde jaka by ona nie byla.lecz w tamtym-w tym wypadku, jest : az "za znosnie" normalne ............................

........................................pa, wyspij sie, moze wowczas bedziesz inaczej patrzyla na SWIAT, Stworku.
Za godzinke idziemy na ranne party, wrocimy zapewne dopiero gdzies kolo wtorku, wiec pa pa pa pa karaluszki pod poduszki wraz z zaklamaniem.PA.

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry