Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
walerka dziekujemy!! pozdrowienia dla Ciebie i Julci :) nei lubię chrapania ale za takie chrapanie to bym wszystko oddała :D :D
no ja też z tych starszych, mam 34 lata w grudniu
eee tam w dzisiejszych czasach wiele kobiet decyduje sie na pozne macierzyństwo wiec spoczko...ja 27 w tym roku
2 maja melduje sie tu :),mam wolne,ale jutro juz na impreze smigam rodzinna-50lecie slubu dziadkow :).Szlag by trafil,z powodu pracy musialam wizyte przelopzyc na 10 maja a nie 4 :(.I nici ,mialam byc ok 10dc,a tak bede pewnie w ok 16 dc.Musze sie pochwalic-dostalam przedluzenie umowy o prace-tylko na rok...ale cos juz jest :).Ktora ma chec priw klikac na gadulcu??5721369
Melduję się po pracy :) Diś w pracy nie myślałam o niczym innym :P obdzwoniłam wszystkich lekarzy i nikt nie miał już miejsc (albo nie chciał mnie przyjąć) ;) ale udało mi sie umówić na jutro także już się nię mogę doczekać...ogólnie to mam silne mdłości i bóle w dolnej części brzucha, no i nie mogę dotknąć piersi, także chyba jutro nie może wyjść inaczej :D :D jutro po wszystkim obiecuję założyć nowy wątek :)
Olcia u mnie 10 dni po terminie miesiączki już serduszko biło :))) Będziemy czekać na info jutro, a jak mocno Cię pobolewa podbrzusze to możesz wziąć nospe
to są takie lekkie kłucia i czuję się jakbym wzdęta była :) już się nie mogę doczekać... :D
Olcia gratulacje:)

Jaki ten ból podbrzusza jest? Taki jak przed/podczas miesiączki?
ja miałam lżejszy niż przed/podczas miesiączki i chwilę był, a potem zanikał i znów się pojawiał:D
Troszkę niżej i tak jakby boli całe podbrzusze, a przed @ albo owu przeważnie bolała któraś strona :) boli np jak siedze nogi mam zdecydowanie wyżej i naciskam na brzuch :)
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
Dobrze wiedzieć :) Mnie tak właśnie ćmi, czyli to niekoniecznie musi być przez zbliżający się okres.
Niekoniecznie :) trzymam kciuki....a kiedy ma @ nadejść ?:)
często objawy @ są bardzo podobne do ciąży:)
dokładnie, mi dał do myślenia ból piersi o kilku tyg no i nudności :) a reszta tak samo jak przed @
ja za to musiałam iść spać w dzień, bo się słaniałam, a wieczorem zasypiałam już po 20:D
hehe ja włąśnie leżę w łózku i zasypiam, a wieczorem 21 i mnie nie ma..:)
U mnie to trudno powiedzieć kiedy ma nadejść hehehe ... Dzisiaj jest 30 dzień cyklu, ale kiepsko u mnie z regularnością, choć po leczeniu dostinexem znaczenie się poprawiło. Raczej się nie nastawiam optymistycznie, nie chcę się nakręcać. Po jakim czasie od zapłodnienia test wykryje ciąże? Wybaczcie jestem laikiem w "tych" sprawach.
w ogóle przed tym wszystkim zamówiłąm na allegro testy owu + 5 ciążowych....jeśli jutro się potwierdzi to gdyby któraś była zainetersowana to chętnie odsprzedam :)
ja zrobiłam test po 2 tyg od daty planowanej @ i wszystkie 3 wyszły pozytywne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry