Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nom, to ja poczekam jeszcze, bo jeśli by się przytrafiło to ma maks. 2 tygodnie.
mi wyszedł już test o czułości 25ml/U w 12 dzień po skoku owulacyjnym, a od 5 dnia miałam już różne objawy, ale ja musiałam mieć bardzo wysokie stężenie hcg, jednak obecnie jestem w Irlandii i tu jest troszkę utrudniony dostęp do zrobienia bety z krwi więc nie wiem ile wynosiła na początku
A moze to bedą bliźniaki :D??
Oj jak ja bym chciała mieć bliźniaki:) u mojego męża w rodzinie były bliźniaki więc jest szansa:D
Na 14:15 mam wizytę...trochę się denerwuję ale chyba nie możliwe żeby 3 testy się myliły :)
Pewnie, że niemożliwe :) Tymczasem u mnie przyszła @, mogę spokojnie świętować długi weekend.
Olcia, napewno wsio bedzie ok... tylko jakby nie było serduszka, to sie nie stresuj... to jeszcze wczesna ciąża ! :)

A ja bliźniakom mówie stanowcze NIE ;) chociaz prawdopodobieństwo jest...
Ja już po wizycie :) 5 tydzień, wszystko ok :) , serduszka jeszcze nie było ale za 2 tyg mam przyjść i posłuchać bo powinno być już slychac bicie malutkiego serduszka :) Tak więc z przyjemnością zakładam nowy wątek :)
Gratulacje :))))) Nowego wątku nie mogę znaleźć :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry