Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pamietam, pamietam ;)

ja mam o tyle dobrze, ze moj rpacodawca oplaca nam pakiety prywatnej opieki medycznej i bede mogla korzystac ze wszystkiego za darmo, nie ukrywam, ze bedzie to duzy plus bo sporo kasy zaoszczedzone..
makuszka jeszcze ja, jeszcze ja najstarsza!!! więc się nie martw :) ja poczekam na Ciebie ;)
gosik_sz dobra kobieto, dobrze ze jestes :-)
Hmmm może takie narzekanie "zostanę tu sama" działa :P W przypadku Tripgirl zadziałało heh.
Ile macie lat, że tak narzekacie?
skończone 31 :P leci 32 ... :)
no to narzekajmy Dziewczyny!!!! :)
ale jak czytam dziewczyny, że zaraz mają 30 i że już czas... to można się załamać... :)
gosik witaj w klubie, mi tez leci 32 wiosna
Hmmm, myślę, że do 35 jest oki, chyba że chce się wyrobić z czwórką dzieciorków. Ja mam 27, mąż 29 dopiero od niedawna zaczęliśmy myśleć o potomku.
ja tez 32
ulllallllaaaaa to zaraz mnie od gówniar wyzwiecie :P bo wychodzi na to że ja najjjjjmłodsza jestem
i zaraz polecą teksty"ty młoda jesteś,wyszalej sie,jeszcze masz czas" ;)
ja bym chciala 2 lub 3. Modle sie o blizniaki - jakby sie udalo to moge sie spokojnie starzec :-))))
no to super makuszka!!! nie jestem sama w pełnym znaczeniu tego słowa! :)
faktycznie lekarka też mi mówiła, że spoko mam jeszcze czas ale wiecie jak to jest nigdy nie wiadomo ile czasu zejdzie na tych staraniach... :)
tfu tfu wypluć oby jak najkrócej! :)
ja bym chciała na pewno 2 :) a jak wiecej to też dobrze :) Moi rodzice to z każdej ilości wnuków będą się cieszyć "jak gwizdki" :P :)
Agniuszka a ile Ty masz lat?? :) kwestia wyszalenia to indywidualna sprawa :) ja tam nigdy nie szalałam, nie każdy tego potrzebuje hehe :)
Makuszka a my nawet ślubowałyśmy w tym samym roku hehe :D jak wiele nas łączy :D ;)
a mnie dobilo to ze wszyscy - zaznaczam WSZYSCY - moi znajomi lub dziewczyny w rodzinie mojej i meza sa aktualnie w ciazy. A ja nie. Juz nie zdziwi mnie chyba jak jakis kuzyn powie ze on tez zaciazyl :-)))))))))))
Nie, dlaczego, jeśli czujesz, że to już czas i jesteś w pełni świadoma konsekwencji swojej decyzji to ja nie mam nic przeciwko.
Gosik - z tego co pamietam crodo robil nam zdjecia :-)
dokładnie :)
Ja też w rodzinie mam same kuzynki które właśnie urodziły albo w najbliższych miesiącach rodzą :/ "plaga" jakaś :) Oby i nas "dopadła" :)
tak tak u nas też Kordian!! :) (ja to sklerozę mam:P) no proszę to my znajomki jesteśmy ;) ale fajnie :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry