Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nulka ja miałam laparoskopowo usuwaną torbiel jajnika w wieku 23 lat. juz wtedy lekarze mówili mi, że jeśli mam "pewnego" partnera to powinnam pomyśleć poważnie o ciąży..ja co prawda byłam już wtedy z moim obecnym mężem ale jakoś...miałam czas na to :) jeśli chodzi o prl to też mam na górnej granicy ale narazie leczenie nie jest przymusowe bo mieści się w granicach normy co prawda górnej ale zawsze.. a co do cukrzycy to...też mam w górnej granicy moja śp. babcia też miała ogromne problemy z cukrzycą a kuzynka z tej samej strony jest na insulinie już od kilku dobrych lat...

także głowa do góry :) nie jesteś sama :) grunt to myśleć pozytywnie :)
Gratuluje!!! Ja miałam nadzieje że w wielkanoc mi sie uda bo spóźnił mi sie okres 4 dni, juz pełna nadziei- a tu lipa, tylko jedna kreska w teście i pojawił sie okres;(
Witam :) Troszkę mnie tu nie było a tu kilka nowych wątków...GRATULUJĘ Nowym przyszłym mamusiom...mi się od 10 dni spóźnia@, strasznie bolą mnie piersi, nie mogę na nich spać, biagć itp bo bolą :P wydaje mi się ze mam lekkie mdłości, ale jakoś boję się zrobić test i znowu się rozczarować :( tyle ich w życiu zrobiłam no i nie pierwszy raz spóźnia się @...
Tripgirl gratkiii :)))) a też się osttanio pytałam jak działania z mężulkiem więc wszystko pozytywnie!!! bardzo się cieszę, bo miałyśmy te same problemy i prolaktyna i progesteron - więc to dobry znak :) także teraz ty trzymaj kciuki za mnie a ja życzę ci spokojnej ciąży i zaglądaj tu czasem ;)
Pozdrawiam,
Anka
Olcia 10 dni to już bardzo dużo:D:D:D oby to była dzidzia, trzymam mocno kciuki:)
moje gratulacje:)
olcia rób test koniecznie... Myślę że tym razem to będzie TOOO :D

Trzymam mocno kciuki......

I przesyłam tony odwagi byś zrobiła test.... Od razu daj znać....

;D Już mi się buzia śmieje....
Olcia leć po test ;) - Ole mają w tym miesiącu szczęscie ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Zrób test, może od razu się nie nastawiaj, że jesteś w ciąży, zrób go z przekonaniem, że to nie to. Lepiej mieć miłą niespodziankę niż znowu się zawieść:)

Inaczej będziesz się dręczyć.
Jutro po pracy skoczę do apteki i zrobię :) Od razu napiszę jaki wynik...trzymajcie kciuki ;)
3mamy ;) obyś się tak zaskoczyła jak ja ;) życzę powodzenia ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
gratulacje:)
Gratuluje kolejnym zaciazonym :),no ja dopisuje sie do meldunku wieku-ja mam 29 :(,czas leci. I tak samo problemy,ale 4 mam wizyte wiec bede wiedziec ,co proponuje pani doktor.Oby szybko cos wymyslila na moje pecherzyki:),bo ja jestem najstrsza z rodzenstwa-2 braci juz ma dzieci-a ja nie-a to ja chcialam obdarowac dziadkow swoich 1 prawnukami :(.Ale moze za to ja bede miec wyprawki po ich dzieciach he he :).
Olcia trzymam mocno kciuki ;)
Olcia, ja tez trzymam mocno kciuki !!!!

Oby jutro powstał nowy wątek :)
Tak Olcia trzymamy mocno kciuki będę jutro wciąż zaglądać na forum czy już coś wiadomo....

No ja mam 24 latka i jedną córeczkę jak na razie jestem do końca lipca na wychowawczym i chciałabym drugie dziecko staramy się już chwilę - bardzo chciałam mieć dzieci rok po roku- no ale niestety nie wyszło. Mieliśmy trochę przerwy a teraz dalej się staramy by na wiosnę ponownie zostać rodzicami...
tripgirl, gratulacje i spokojnych 9m iesiecy...
Olcia, daj znac jak po tescie
Wow! Gratulacje!!!!!!! Zdrówka dla was! ;-)
Cieszę się , że znów któraś z nas jutro może nas zaskoczy i bedzie nowy wątek. co do wieku to mam 30 lat więc też najmłodsza nie jestem :) Dzisiaj owulacja i działamy:) dobranoc laski...
nie było mnie tu parę tyg i musiałam nadrobić czytanie nowych wątków.
Olcia i tripgirl serdecznie gratuluję :) i czekamy na wynik kolejnej Oli:)
Ja mam miesiąc się wstrzymać i myślałam że w kolejnym będę znowu działa ale niestety w sobotę idę do lekarza bo mam wysoką prl i pewnie znowu wypadnę z starań na kilka m-cy:/
Nulka czy musisz się wstrzymać z staraniami aż wyrównasz prl? Mówił Ci lekarz ile to może trwać?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry