Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcia, mi lekarka powiedziała, ze teoretycznie mozna sie starac, ale przy Dostkineksie odradzała...powiedziała, ze po 3 miesiacach zbadamy kontrolnie czy spadła i jak bedzie w normie to wtedy smiało mozna
mi 31.i dwa lata starań.
Tripgirl moje najszczersze gratulacje!! :)
halo Olcia jak wynik?? :D
gosik_sz poczekaj niech wróci z pracy ;D
buuuuuu myślałam że napisze z pracy.... :P :) no cóż czekamy cierpliwie ;)
ja tez juz szukałam nowego watku ;)
witam dziewczeta. ja wczoraj niezle zdychalam przez @. Maz za to sprawdzil sie jako pielegniarz :-)
Nulka - biore Dostinex od 6 lat - moj gin twierdzi ze Dostinex ani zachodzeniu ani ciazy nie szkodzi. Ja mu wierze :-)
hejka! matko co za produkcja wypowiedzi haha juz dlugo takiego poruszenia tu nie było ;)

to co czekamy na nowy wateczek? :)) mocno trzymam kciuki olcia ;)

ja tez biore dostenix i sie staram on nie przeszkadza
Dziewczyny, a Bromergon to lepiej na noc brać czy na dzień. bo jeszcze nie zaczęłam ale już się martwię skutkami ubocznymi:)
ja kiedys bralam na noc a w dzien i tak bylam jak przejechana. Nie sluzyl mi absolutnie dlatego zmienilam na Dostinex.
Asiunia ja brałam na noc, bo wtedy wiecej skutkow przespisz...ja po ok 2 tyg sie do niefo przyzwyczaiłam i czułam sie normalnie
Anka trzymam kciuki, prl szybko zleci zobaczysz, progesteron tez sie poprawi - mi sie udalo, Tobie tez sie uda :)
Olcia 10 dni spoznienia to to juz na bank musi byc to, zwlaszcza jeszcze z tym bolem piersi ;) czekamy na nowy watek bo widze, ze tu sie dziewczyny rozgadaly :D
to też pomyslałam:)
będę brała na noc. z resztą i tak mam pół tabletki, więc chyba będę żyła, co?
bedziesz, bedziesz ;)
oj tam, od razu rozgadały...
bo to nie chodzi o to, by jak najmniej wpisów w jednym wątku było, tylko, by jak najgęściej te wątki nowe powstawały:P
ja powinnam jutro dostać @ i bardzo się boję jutrzejszego dnia :-) Mi się wydaje że nic z tego, ale mój mąż powiedział że mam się nie martwić bo on wie co robił :-) i mam szykować wyprawkę. Ale moim zdaniem to by było zbyt proste. Test jak już zrobię dopiero w poniedziałek, bo idziemy na wesele i nie chce mieć zepsutego nastroju. Wszystkim zafasolkowanym gratuluje a reszcie życzę powodzenia
iwonka trzymam kciuki :) no skoro już nawet Twój Mąż wie to nie ma innej opcji ;)
iwonka trzymam kciukasy ale... u nas maz mowil - nie marudz bo jestes w ciazy ja to wiem i juz. To mu powiedzialam za mysle ze nie jestem. A on zrobil zaklad - jestes i juz i stawiasz mi piwo jak wygram a jak przegram to przez tydzien gotuje obiady. No i mezus gotuje :-))))
ja piernicze ale niezły zakład :D muszę to wykorzystać :P :) hehe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry