Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ktora miala dzis testowac po pracy co? :-) ile mamy w niepewnosci siedziec? Prolaktyna z nerwow nam skoczy :-)))
Olcia miała chyba testować. Też czekam:)
no dziewczyny zmienilam sobie avatarka ze slubnego na bocianowego z blizniakami. Na bank przyniesie mi szczescie :-D
hehhhe napewno!! :) świetny pomysł :)
Olcia chyba o Nas zapomniał z tego szczęścia :D
Oby tak było....
hej dziewczyny, ja wlasnie też czekam na wyniki imienniczki :)

wiecie, tak sie zastanawiam,kiedy powiedziec szefowi?ja pracuje w szkole jako nauczycielka..

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
No ale do końca tego roku szkolnego chyba będziesz jeszcze pracować czy już myślisz o zwolnieniu? uczysz jakiegoś przedmiotu czy masz klasę?
no jasne, że do końca roku chcę pracować - ja to w ogole do konca chce pracować, jeszcze we wrzesniu i pazdzierniku tez. ucze dwoch przedmiotow, wychowawstwa na szczescie nie mam..ale mam umowy co roku na rok i zastanawiam się jak sie teraz dyrektor zachowa..umowy zawsze są do sierpnia i tak sobie mysle,czy moze nie da mi na stale :(

No fajnie by było gdybyś miała umowę na stałe. To wszystko tak na prawdę zależy od dyrektora i od Twoich stosunków z nim no bo tak na prawdę może Ci wcale nie dać umowy na przyszły rok lecz tego nie powinnaś zakładać.. A na kiedy masz w ogóle termin? Dobrze by było byś pracowała do końca semestru by łatwiej było ułożyć plan to też zależy jak będzie z zastępstwem na Twoje stanowisko czy nowa osoba czy podział między inne nauczycielki...
olcia powinnas juz porozmawiac z dyrektorka bo pewnie juz musiala oddac arkusz z godzinami do urzedu, no i ja zawsze wychodzilam z takiego zalozenia ze lepiej zeby sie od ciebie dowiedziala niz od kogos innego. Ja z pierwszym dzieckiem bylam w ciazy na stazu i umowa konczyla mi sie w sierpniu a z macierzynskiego wracalam w pazdzierniuku i dyrektorka przedluzyla mi umowe na stale... wiec badz dobrej mysli.
A jesli mozna spytac w jakiej szkole pracujesz?
chcę powiedzieć, po 10 maja jak pójdę na kolejne USG i dostanę konkretną datę porodu itd.pracuję w tej szkole już 2 lata i mam nadzieję cichą, że dostanę umowę na stale :(

A moja gin powiedziała, zeby odczekać i przy Dostineksie sobie odpuscic a napewno przestac go brac jak nie dostane @

Oleńka, moze dyrektor nie bedzie Cie chciał od nowego roku szkolnego, bo wiadomo, potem beda zastepstwa i moze wolalby zebys poszła na zwolnienie... umowe i tak Ci musi przedłużyc... a moze lepiej powiedzieć wczesniej, bo teraz trwaja rekrutacje dla nauczycieli..
powiem mu po 10 maja jak tylko będę znała termin i w ogole :)

wlasnie zagladnelam na forum a tu taka niespodzianka - tripgirl z calego serca gratuluje
Zgodnie z obietnicą zrobiłam test i wyszły....2 grube krechy !!!! :D :D :D :D :D
idę do apteki po kolejny :) bo aż nie wierzę ....
Olcia mówilam, że w tym miesiącu Ole mają szczęśćie!!! z całego serca gratuluję ;)

i to będzie najkrótszy wątek:) 1,5 doby:D
Olcia również gratuluję z całego serduszka:) i czekamy na nowy wątek.
Drugi również pozytywny :D 2 kreski jak nic :D...jutro trzeba sie umowic d lekarza :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry