Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jutro po pracy skoczę do apteki i zrobię :) Od razu napiszę jaki wynik...trzymajcie kciuki ;)
Zrób test, może od razu się nie nastawiaj, że jesteś w ciąży, zrób go z przekonaniem, że to nie to. Lepiej mieć miłą niespodziankę niż znowu się zawieść:)

Inaczej będziesz się dręczyć.
Olcia leć po test ;) - Ole mają w tym miesiącu szczęscie ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olcia rób test koniecznie... Myślę że tym razem to będzie TOOO :D

Trzymam mocno kciuki......

I przesyłam tony odwagi byś zrobiła test.... Od razu daj znać....

;D Już mi się buzia śmieje....
moje gratulacje:)
Olcia 10 dni to już bardzo dużo:D:D:D oby to była dzidzia, trzymam mocno kciuki:)
Tripgirl gratkiii :)))) a też się osttanio pytałam jak działania z mężulkiem więc wszystko pozytywnie!!! bardzo się cieszę, bo miałyśmy te same problemy i prolaktyna i progesteron - więc to dobry znak :) także teraz ty trzymaj kciuki za mnie a ja życzę ci spokojnej ciąży i zaglądaj tu czasem ;)
Pozdrawiam,
Anka
Witam :) Troszkę mnie tu nie było a tu kilka nowych wątków...GRATULUJĘ Nowym przyszłym mamusiom...mi się od 10 dni spóźnia@, strasznie bolą mnie piersi, nie mogę na nich spać, biagć itp bo bolą :P wydaje mi się ze mam lekkie mdłości, ale jakoś boję się zrobić test i znowu się rozczarować :( tyle ich w życiu zrobiłam no i nie pierwszy raz spóźnia się @...
Gratuluje!!! Ja miałam nadzieje że w wielkanoc mi sie uda bo spóźnił mi sie okres 4 dni, juz pełna nadziei- a tu lipa, tylko jedna kreska w teście i pojawił sie okres;(
nulka ja miałam laparoskopowo usuwaną torbiel jajnika w wieku 23 lat. juz wtedy lekarze mówili mi, że jeśli mam "pewnego" partnera to powinnam pomyśleć poważnie o ciąży..ja co prawda byłam już wtedy z moim obecnym mężem ale jakoś...miałam czas na to :) jeśli chodzi o prl to też mam na górnej granicy ale narazie leczenie nie jest przymusowe bo mieści się w granicach normy co prawda górnej ale zawsze.. a co do cukrzycy to...też mam w górnej granicy moja śp. babcia też miała ogromne problemy z cukrzycą a kuzynka z tej samej strony jest na insulinie już od kilku dobrych lat...

także głowa do góry :) nie jesteś sama :) grunt to myśleć pozytywnie :)
Nulka ja mam córcię z maja 2009 i w tym roku jesienią planuję zacząć starania o drugiego bobaska bo chcę też rodzić na ciepłą wiosnę/lato:)
Niby mam czas... zawsze tak myslalam, ze to bedzie fiku myku i juz... a pomimo mojego wieku, to wcale nie bedzie takie proste... najpierw wyszła u mnie torbiel ( która już sie wchłoneła) teraz wysoka prl... a jeszcze jestem obciążona cukrzyca po babciach której jeszcze nie mam, ale moze wyjsc w kazdej chwili ... wiec wole nie czekac za długo...
ok Dziewczęta Mąż podjechał bryką :D miłego popołudnia :)
nulka faktycznie masz jeszcze chwilkę czasu w przeciwieństwie do mnie :) jakbym miała "więcej czasu" też pewno bym tak się starała :)
fiu fiu ale zmarszczki mimiczne mam;D żaaartuje

Ok dziewczęta 3 min i mykam do dom a właściwie do Władka mąż mnie zabiera na zapiekanke :):)taka pogoda
Miłego popołudnia :)
Rocznik może tak, ale ja z czerwca ;)

I ja bede bardziej wybredna niz gosik_sz bo baaardzo chciałabym dzidzie na wiosne (najlepiej na kwiecien/maj) wiec jak w tym roku sie nie uda, to bedziemy probować za rok ;)
a nulka wiem , ze Ty tez mój rocznik jesteś:)
łeeeee Agniuszka no nie przesadzaj :P ja myślałam, że masz z
18-cie :P :) wcale pierwszej młodości to Ty nie jesteś ;) ;)
czas na szaleństwa minął :P :)
do juterka! ja też za 5 min wychodzę :)
ja mam 23 i troche;D
Makuszka Ty to jesteś mocna ! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry