Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle AGniuszka, ze jednak z wiekiem to Ciebie pobije ;) i u mnie w rodzinie byłabym pierwsza jakby sie udało ;)

A póki co oficjalnie sie nie staramy, bo obnizam moją prl i mamy wielki znak zapytania co z pracą męża i dopiero w czerwcu/lipcu sie dowiemy... ale jestem z Wami bo ja juz bym baaaardzo chciała :)
hehe ja trochę leniwa jestem na mierzenie temp :) a śluz to też wiem bo się obserwuję :) pi razy oko :P
no dlatego ja narazie na luziku ale wiesz latka lecą :P im prędzej tym lepiej :) mam nadzieję, że jakoś do lata mi się uda to mielibyśmy wiosennego bobaska ;) i fajna pogoda na macierzyński :P ale jak wyjdzie inaczej to też będzie git już taka wybredna nie będę żeby czekać na następne wiosny :P
Ide do domu dziewczeta, do jutra, pa
łeeee Gosik to Ty sie jeszcze nie masz co lamac po pierwszym razie.
wogole testow nie bralam pod uwage. Stosuje NPR i wg temp i sluzu wiem kiedy jest ten czas "wysokiego ryzyka" :-D
my to nawet nie do 3 x sztuka...dopiero 1 m-c, teraz mam drugi cykl ale dopadła mnie infekcja pęcherza więc kicha...przymusowy m-c przerwy ale po @ zaczynamy znowu :)

Właśnie za namową dziewczyn z wątku ogladałam testy owulacyjne na allegro..rozważam zakup..używałaś może??
spoko Gosik, wszyscy urodza, zdaza zmienic posciel na swieza i z otwartymi ramionami beda na nas czekac! A Wy juz dlugo?
teraz bylo do 3x sztuka :-) a wyszla z tego du.... (same zrymujcie).
trudno, ryczec tym razem niebede, wciagne se czekoladke i bede uchachana
hehehe nooooo co będzie komu pracować na nasze emerytury :P zartuje :)
bylebyśmy my na szpitalnym korytarzu nie rodziły :P
Gosik, ja juz mezowi powiedzialam - a niech wszyscy na raz zaczna rodzic! lozek w szpitalach im zabraknie! :-P
makuszka a długo się już staracie??
tak tak u nas też Kordian!! :) (ja to sklerozę mam:P) no proszę to my znajomki jesteśmy ;) ale fajnie :D
dokładnie :)
Ja też w rodzinie mam same kuzynki które właśnie urodziły albo w najbliższych miesiącach rodzą :/ "plaga" jakaś :) Oby i nas "dopadła" :)
Gosik - z tego co pamietam crodo robil nam zdjecia :-)
Nie, dlaczego, jeśli czujesz, że to już czas i jesteś w pełni świadoma konsekwencji swojej decyzji to ja nie mam nic przeciwko.
a mnie dobilo to ze wszyscy - zaznaczam WSZYSCY - moi znajomi lub dziewczyny w rodzinie mojej i meza sa aktualnie w ciazy. A ja nie. Juz nie zdziwi mnie chyba jak jakis kuzyn powie ze on tez zaciazyl :-)))))))))))
Makuszka a my nawet ślubowałyśmy w tym samym roku hehe :D jak wiele nas łączy :D ;)
ja bym chciała na pewno 2 :) a jak wiecej to też dobrze :) Moi rodzice to z każdej ilości wnuków będą się cieszyć "jak gwizdki" :P :)
Agniuszka a ile Ty masz lat?? :) kwestia wyszalenia to indywidualna sprawa :) ja tam nigdy nie szalałam, nie każdy tego potrzebuje hehe :)
no to super makuszka!!! nie jestem sama w pełnym znaczeniu tego słowa! :)
faktycznie lekarka też mi mówiła, że spoko mam jeszcze czas ale wiecie jak to jest nigdy nie wiadomo ile czasu zejdzie na tych staraniach... :)
tfu tfu wypluć oby jak najkrócej! :)
ja bym chciala 2 lub 3. Modle sie o blizniaki - jakby sie udalo to moge sie spokojnie starzec :-))))
i zaraz polecą teksty"ty młoda jesteś,wyszalej sie,jeszcze masz czas" ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry