Widok

STARAJĄCE SIĘ LXV

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam nowy wątek. Widziałam wczoraj nasze maleństwo. Ma niecałe 3 mm, wg USG wyszło, że to 4 tydzień i 4 dzień ciąży. Życzę Wam tego samego cudu i dziękuję, że byłyście ze mną kiedy tego tak bardzo potrzebowałam ;)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Serdeczne gratulacje :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratuluję:))))
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przypomniało mi się jak pierwszy raz widziałam swoją fasolkę ehhhh :) Gratulacje i spokojnych 9 m-cy.
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
oficjalnie gratuluje i zycze zdrowych i spokojnych 9 miesiecy:))))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to i ja już oficjalnie GRATULUJĘ! :)
Gratulacje po narodzinach a teraz POWODZENIA
Gratulacje. Przesyłaj nam tu zaraz fluidy...

oby Ten wątek był krótki :)
Jeszcze raz (kto to zliczy który) składam Wam najszczersze GRATULACJE!!!!!!! (Tobie, Mężowi i dziecku :P)
image image

Sloneczko ty to jesteś rekordzistka w gratulacjach ;) No właśnie, niech ten wątek będzie krótki :)
image
GRATULACJEEE !!!!
w końcu mój wątek się skończył ;)
GRATULACJE!!!!!!
image
Narzeczona - no twoj watek dosc sie nam ciagnal..miejmy nadzieje,ze watek marynial bedzie krotszy..

Marynial jak sie czujesz??

u mnie dolegliwosci - bol brzucha i piersi minal..wiec pewnie w sb-nd dostane @...choc w sumie to teraz powinny bolec:/

no i kolejny raz Gratulacje sle..a Ty wyslij nam tu troszke fluidow ciazowych:-)
image

To i ja sie dołączam z gratulacjami :D
GRATULACJE !!!

image
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u nas mimo że dopiero 19dc to ja wiem że nic z tego nie będzie, od Bożego Ciała do wczoraj walczyłam z jakimś świństwem żołądkowym - zastanawiam się czy to jaka salmonella nie była (na diecie białkowej dużo jaj, drobiu i ryb jest:/). Zatem zero przytulanek w okolicy owulacji :/
image image

u mnie 29 dc :/ bezowulacyjnego podobno, ale gdzieś w okolicy 23 dc tempka mi podskoczyła i utrzymuje się wyższa. nic z tego nie rozumiem, ten cykl jest dla mnie jedną wielką zagadką. czekam teraz na @, a po niej śmigam na badania. prolaktyne to pewnie będę miała podwyższoną 100-krotnie po stresach, jakie mam ostatnio w pracy :( ech, dołek jakiś załapałam :(
sloneczko może idź lepiej do lekarza, może konieczne będzie jakieś badanie. Stokrotka zamiast fluidków wspomnę o Was w wieczornej modlitwie ;) A czuję się raz lepiej, raz gorzej, brzuch mnie często boli jak przy @, piersi jak skały, no i te słynne mdłości...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
i od nas serdeczne gratulacje :)))
image

Gratuluję:)))
Hej dziewczyny.Powiedzcie mi,czy robicie test ciążowy w dniu kiedy powinnyście dostać miesiączkę czy może wcześniej?Bo są testy które wykrywają ciążę juz po 6 dniach od zapłodnienia.Jestem w tych sprawach zielona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry