Widok
No własnie Moja ginka tez powiedziała,że za dużo i teraz sama już nie wiem co robić :-( Jeszcze ta prolaktyna dzisiaj 3 połówka Dostenixu i kuracja na 3-mc,czyli do końca sierpnia :-( Ale dziwne,bo norma TSH jest do 5,a niby 2.99 to za dużo!!!Im wiecej badań tym gorzej,no ale jak się chce miec dzidzie to trzeba-niestety!!!Jak człowiek chce się leczyć to nie ma u kogo,bo lekarzy wielu,ale nikt się nie zna na swoim fachu... Juz sama nie wiem co robić?
roli - moze tak hormony na Ciebie działają...
jak w okolicach owulki, to bym mogła w kazdej chwili się przytulac (i nie tylko) do męża, a dzień, dwa dni po, to jak z bratem...
najważniejsze są przytulania przed owulką (zobacz, wyżej, z tydizeń temu wklejałam wykres, którego dnia - w stosunku do owulki - jakie jest prawdopodobieństwo ciąży)
jak w okolicach owulki, to bym mogła w kazdej chwili się przytulac (i nie tylko) do męża, a dzień, dwa dni po, to jak z bratem...
najważniejsze są przytulania przed owulką (zobacz, wyżej, z tydizeń temu wklejałam wykres, którego dnia - w stosunku do owulki - jakie jest prawdopodobieństwo ciąży)
A tak sobie wymyśliłam, że 50ty wątek bedzie mój ;P
Wiesz... trzeba mieć jakiś plan...
No i nie być egoistką, że następny (co by inne przede mną się cieszyły, tym bardziej, że narazie głucho jeśli chodzi o owulkę), więc gorąco zapraszam - kobitki - "zaciążajcie"!!!!
A jak się "rozbujacie" i ja nie zdążę na 50ty to też się nie obrażę;)
Wiesz... trzeba mieć jakiś plan...
No i nie być egoistką, że następny (co by inne przede mną się cieszyły, tym bardziej, że narazie głucho jeśli chodzi o owulkę), więc gorąco zapraszam - kobitki - "zaciążajcie"!!!!
A jak się "rozbujacie" i ja nie zdążę na 50ty to też się nie obrażę;)
Byłam u siebie w przychodni babka w laboratorium powiedziała że nie może mi zrobić tego badania z obciążeniem bez skierowania od lekarza :/ i koszt badania to 64zł
Nulka Ty miałaś gdzieś robione to i to, gdzie dokładnie robiłaś badanie? Ile za nie płaciłaś?
Zarejestrowałam się do gin ale dopiero na 6lipca najbliższy termin :/
Nulka Ty miałaś gdzieś robione to i to, gdzie dokładnie robiłaś badanie? Ile za nie płaciłaś?
Zarejestrowałam się do gin ale dopiero na 6lipca najbliższy termin :/
AgaB nie wiem jak to napisać - pamiętasz miałam późno owulację i na szczęście cykl już trwa 29 dni i jeszcze nie przyszła @ a więc jest szansa że zarodek ma szanse się zagnieździć - o ile się udało.
No a tak poza tym dostałam prezent od męża :D Samochód bym mogła dojeżdżać do pracy bo od sierpnia wracam :D
No a tak poza tym dostałam prezent od męża :D Samochód bym mogła dojeżdżać do pracy bo od sierpnia wracam :D