Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No więc starym zwyczajem pozwole sobie założyć nowy wątek i mam nadzieję ze zarazę kolejne oczekujące na ten wielki cud....

W 29dc test wyszedł POZYTYWNY...

Pierwsza moja ciąża zakończyła się poronieniem. Przeżyliśmy z mężem straszne chwile.....potem staranka na nowo....i kolejne rozczarowania bo nie udawało się.....w naj mniej oczekiwanym momencie kiedy plamienie sie zaczelo (zwykle na 3-4dni przed @) nagle się skończyło i temperaturka wzrosła.....

Wiem jak cieżko jest kiedy widzi się dookoła kobiety z brzuszkami, jak cieżko jak dowiadujemy się o kolejnych ciązach koleżanek.....ale trzeba wierzyć ze na każda z nas przyjdzie czas......i życzę wszystkim aby ten czas był jak najkrótszy.....

Trzymam kciuki za każda z osobna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
adziula a jakie masz testy?? Bo ja kupiłam na allegro takie pojedyncze saszetki biało rózowe- na których pisze Ovulation (LH) Test Strip.
ponadto test owulacyjny- przynajmniej moje- wskazuja ze owulacja wystapi w ciagu 24-36 godzin. takze ja tez mam jeszcze nadzieje.
przytulać!!! przytulać!!! jeśli nawet w tym cyklu nie wyjdzie to będziesz miała dodatkową przyjemność:)
hejka. Już wróciłam od gin, przebadał mnie od Ado Z :) Miałam normalne badanie ginekologiczne oraz zrobił mi USG dowcipne :) No i jeszcze zbadał piersi :) Ogólnie super doktorek :)
Powiedział że nie ma żadnych niepokojących objawów, więc to chyba była owu :? Tylko ja nigdy nie miałam takich objawów na owu, no ale może w końcu musi być ten pierwszy raz .
Tylko nie kumam wtedy tych testów owu, wczoraj wyszły dwie kreski ale jedna była trochę jaśniejsza od drugiej, więc myślałam ze negativ, a dzisiaj była już tylko jedna kreska :/ Więc nie wiem czy miałam czy nie miałam. A jeśli miałam tak jak powiedział lekarz i przedwczoraj się starałam to jest szansa na dzidzię?? Czy może dzisiaj też się poprzytulać?? Jak myślicie, mąż będzie dopiero wieczorem więc sama nie wiem...
dziekuje i mam nadzieje, ze tym razem nie zawiedzie :)
wszystkiego najlepszego :) W takim razie życzę miłego wieczoru :)
adziula masz dziś urodzinki??? jeśli tak to życzę spełnienia najskrytszych marzeń i żeby mężuś nadrobił porządnie wczorajszą stratę i celnie trafił w prezent ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a u mnie louise miala racje- bol piersi i podbrzusza i wczoraj rano 2 niewyrazne kreski na tescie owulacyjnym, wieczorem juz 2 super krechy- ale co z tego jak moj maz zasnal jak kamien! zostawilam mu tylko na rano test, zeby zobaczyl i zalowal!
ale odpisal mi liscik, ze dzisiaj moje urodziny i nadrobi wczorajsza strate! mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno :)
agusia nie nakrecaj sie, czasami zdarzaja sie takie delikatne plamienia w trakcie cyklu - mysle, ze nie masz zadnych powodow do zmartwien, lekarz na pewno Cie uspokoi taka sama wiadomoscia :)
louise gratulacje!!!
dziewczyny umówiłam się na 10.30 do gin zobaczymy co powie... ale jakoś mam czarne myśli... nie lubię takich "niespodzianek" od rana
ale raczej plamienie, dodam jeszcze że przed chwilką robiłam test owu i wyszedł negatywny...więc to też nie owulacja
sama nie wiem, jak się rano podcierałam to na papierze była krew
ale krwawienie czy plamienie? bo to zasadnicza roznica
Dziewczyny a ja od rana w stresie...
Poradźcie mi bo nie wiem czy panikować czy nie... Otóż rano wstałam i dostałam krwawienie :( Nie wiem czemu, wczoraj się nie przytulaliśmy, mam 15 dzień cyklu więc to nie miesiączka. Dodam że miesiączkuję już z 15 lat i nigdy nie miałam takiej sytuacji... Co to może być??
trzymam kciuki:)))
w Irlandii już się nie bada prolaktyny, ale nie wiem dlaczego, muszę przy okazji się do ginki odezwać
3mamy ;)

trzymamy kciuki...;)
byłam dziś u lekarza, jest pęcherzyk na 18 mm, mamy ostro działać, a w piątek monitoring, jak sam nie pęknie to dostanę tabsy, zobaczymy co będzie, trzymajcie kciuki;)
ja dziś dostałam wyniki tsh i są ok, także jedna rzecz "na plus"...no ale dołąćzę do was dopiero w wątku z 2012 roku ;)

Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych bocianów ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry