Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No więc starym zwyczajem pozwole sobie założyć nowy wątek i mam nadzieję ze zarazę kolejne oczekujące na ten wielki cud....

W 29dc test wyszedł POZYTYWNY...

Pierwsza moja ciąża zakończyła się poronieniem. Przeżyliśmy z mężem straszne chwile.....potem staranka na nowo....i kolejne rozczarowania bo nie udawało się.....w naj mniej oczekiwanym momencie kiedy plamienie sie zaczelo (zwykle na 3-4dni przed @) nagle się skończyło i temperaturka wzrosła.....

Wiem jak cieżko jest kiedy widzi się dookoła kobiety z brzuszkami, jak cieżko jak dowiadujemy się o kolejnych ciązach koleżanek.....ale trzeba wierzyć ze na każda z nas przyjdzie czas......i życzę wszystkim aby ten czas był jak najkrótszy.....

Trzymam kciuki za każda z osobna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia strasznie wolno idzie heheheh Ja muszę jeszcze tydzień czekać, ale moja tempka sobie zygzakiem idzie i nie za bardzo chce iść wyżej, ja się nastawiam na kolejny cykl
ja róznież gratuluje
Gratulacje dla kolejnej przyszłej mamusi :) Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży :)

Basiunia i LG wy już czekacie na efekty... super... My czekamy na owu, od wczoraj robię testy więc chyba nie przegapię :D Kurcze odkąd zaczęliśmy się starać to miesiąc strasznie wolno leci, a kiedyś to byłam zdziwiona "Cholera znowu okres, jak ten miesiąc szybko mija".
Mam nadzieję że wam i mi się w końcu uda :) I tego się trzymajmy ;)
gratuluje i spokojnej ciazy zycze:)
U mnie wrażliwość pierśi wystepowała w dzień owu i przez kolejne 2 dni i koniec. W cyklu w którym się udało po 3 dniach coś się zmieniło.....były jakby takie bezbolesne ale jednak jakiś taki niewielki komfort przy spaniu czułam.....oczywiście z góry zakładałam ze się nie udało a to znowu wymysł mojej wyobraźni ale jednak ten mały dyskomfort (teraz może już ciut większy) jest do dzisiaj ...
więc adziula.....moze jednak :)
gratulacje i czekamy na kolejny :)

od kilku dni mam straszne uczucie w piersiach. jakby mialy mi zaraz eksplodowac. nakrecam sie oczywiscie. maz mnie sprowadza na ziemie. nie wiem sama co z tego bedzie, testy poki co negatywne :/

a moze jakas rada na te piersi, bo wczoraj zasnac nie moglam, tak bolalo.
ooooooooo gratulacje :))))))))))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry