Widok

Stawianie baniek na plecach, szukam porady

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny tak sie zastanawiam nad postawieniem synowi baniek, od miesiaca chory, tzn teraz tylko potworny kaszel, bylam u 2 pediatrow, jeden dal antybiotyk, drugi kazal inalowac, kupilam nebulizator , kiedys stawiali banki i dzieciom to pomagalo, teraz nie wiem czy to siejeszcze praktykuje, robi to pediatra? czy jakas pielegniarka? wiem ze trzeba zrobic to w domu bo dziecko nie moze pozniej wychodzic na dwor, nie wiem do kogo sie udac w tej sprawie, moze cos wiecie wiecej
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej dziewczyny moje też często chorują zwłaszcza synek ,możecie kogoś polecić kto robi bańki odpłatnie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje pociechy , notorycznie chorowały syn astmatyk a córa podatna na każdy kaszelek i tak od listopada praktycznie non sto chora od momentu gdy zaczęłam stawiać bańki koniec ten rok spokój dzieci zdrowe i tak wszyscy znajomi dzwonią. Bańki naprawdę jest wiele szkół leczenia ale jak słyszę antybiotyk to mi słabo ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Magda, my stawiamy sami w domu. Mamy bańki bezogniowe, takie plastikowe, które bardzo łatwo się stawia. Wystarczy nabrać trochę wprawy. Może zakup sobie coś takiego i spróbuj. U nas bardzo dobrze się sprawdziły - Młody zwalczył ostatnią infekcję bez wspomagania lekami, co jak na nasze ostatnie przejścia jest wręcz cudem. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja stawial corci (2lata) sama w domu bezogniowe takie szklane z pompka. Pediatra narysowala dlugopisem na pleckach gdzie postawic banieczki. Niestety nie pomoglo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry