Widok

STYCZNIOWE I LUTOWE CIĘŻARÓWKI 29 :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to chociaż raz ja rozpocznę nowy wątek :))) nigdy nie udało mi sie zdążyc :) !!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
są małe i pamiętam, że jeśli chodzi o myszkę mickey to była taka metrowa (chyba). Na Kubusia nie patrzałam dokładnie, ale wiem napewno, ze było kilka wzorów.
U Maciejewskiego mam wizytę 5 lutego a potem 19 (mam nadzieję, że tej już nie doczekam). Wspomniałam mu o badaniu bakteriologcznym i powiedział, że jak teraz będę u niego to da mi skierowanie, teraz mam zrobić ostatni raz krew i mocz.
Maja, jak będziesz się wybierać do Liroya to daj znac, może razem się wybierzemy, podjadę po Ciebie na jakiś przystanek i podjedziemy sobie pod sklep:)
Są super, ale tam są takie małe i te duże???

Ale podoba mi się Wasz pokoik, ma takie kolory jakie lubię.......

Iza a kiedy Ty masz wizytę u naszego Maciejewskiego? Ja w czwartek i ostatnia 7 lutego....może nie doczekam tej ostatniej wizyty...?

robiłaś już u niego badanie bakteriologiczne? Ja zrobiłam i jestem spokojniejsza, wyszło ok.

Maju, to są właśnie takie cieniutkie nalepki, takie same jak kiedyś naklejało się na zeszyty:) Było bardzo dużo wzorów z Kubusiem Puchatkiem, Myszką, Kucyki Pony i wiele innych.
Co do regału, to kupiliśmy go na allegro, ale był w stanie surowym, tzn nie pomalowany a my go pomalowaliśmy na takie kolory :)
Cieszę się, że się podoba :)))
A gdzie kupiłaś taki fajny mebelek tzn tą stojącą półeczkę? Jest świetna. W ogólne cały pokoik jest super.

Iza REWELACJA!!!!! Super wygląda pokoik. A powiedz tam w Leroyu są też takie cieniutkie naklejki??? bo ja swoje też na allegro kupowałam, a skoro są tam to bym pojechała i też dokupiła.

Palla co do Twojego pytania, to czas raz leciał wolniej raz szybciej, ale z perspektywy czasu to szybko zleciało, może dlatego, że wciąż zajmowałam się różnymi rzeczami, typu: jak ma wyglądać pokoik dziecięcy i po interencie szukałam inspiracji, a to jaki wózek, i tak pokolei....nim się obejrzałam były święta,a teraz to już z górki. Ale jakby nie patrzeć czekam na ten swój wielki dzień!

Dziób dzięki za opinię. Mi te kolory wózka właśnie dlatego się podobają - są nie brudzące. I już chętnie wyszłabym nim na spacer....z taką ukochaną zawartością!

właśnie takie nalepki kupiłam a właściwie dokupiłam, bo wcześniej kupiłam na allegro o 50% droższe :(
Kupiłam też pudełka kolorowe i będę mierzyć firanki, ale po firanki pojadę jutro
dziób, specjalnie dla Ciebie :)

image

image

image
kurde dziewczyny ale ja wam zazdroszczę.. :( już tak blisko finiszu :( szybko wam to leci ?

kurcze iza chyba sie tam wybiore:) wstaw jakies fotki :)

monia trzymam kciuki:)
majls fajny ten wózek:0wybrałas dobre niebrudzące kolory:)

ja myslę że monia dzis będzie miała małą przy sobie.... ;D

Ja też mam nadzieję, że monia rodzi i już niedługo będzie po....
Właśnie wrócilam z Liroya, jest tam tyle tego wszystkiego, że sama zgłupiałam, niewiedziałam jakie kolorowe podusie kupić, jakie firanki, jakie nalepi, poprostu kosmos, śliczne są te wszystkie rzeczy dla dzieciaczków :)))
ja zakładam ze monia. rodzi juz :)

I wszystkie siedzimy jak na gwoździach...co?:)))

Jest przed 13 i myślę, Monia już ma skurcze porodowe, a może jednak odesłali ją do domu...?

Ech no nic teraz musimy spokojnie i cierpliwie czekać.

a moja mała się wierci.....

monia trzymaj się, na pewno wszystko pojdzie świetnie!!!!

image
image
Monia trzymam kciuki, aby dzidzia była dziś z Tobą.

Monia! Trzymaj się :)

Cześć wszystkim :) Ciekawe jak tam monia się trzyma, śniła mi sie dzisaj w nocy. Fajnie, ze dzisiaj zostanie mamusią, napewno wszystko bedzie dobrze, monia trzymaj sie dzielnie :))))
monia. trzymam kciuki, żeby wywoływanie się udało za pierwszym razem ( u mnie nawet za drugim się nie udało :P) i żebyś szybko wróciła do domu z Małą! :)

u nas spokój nadal:)już kilka fotek brzuszka zrobilismy:)bedzie pamiatka:)szkoda że nie mamy tu kabelka,bo ich nie moge sobie dokładnie obejrzeć:(...ach ten jutrzejszy dzień;)ciekawe jak ja ze swoja nerwica to przezyję:)póki co jestem z siebie dumna-teraz zero nerwów i stresu:)odsuwam od siebie myśli wszelkie i na razie sie udaje:)no zobaczymy jak to jutro wyjdzie:)ja również wierzę,że bedzie dobrze:)kocham to moje maleństwo strasznie i najbardziej mi zależy aby decyzja jaka zostanie jutro podjeta byla dla niej najkorzystniejsza:)ja dam rade jakkolwiek to się skończy:)w koncu nie ja pierwsza nie ostatnia;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry