Widok
31 skoncze w sobotę:)i zaczynam juz 32:)kurde sama nie wierze ze to tak szybko:)mała kopie jak szalona..znaczy to juz nie sa takie pojedyncze kopniaki tylko jakby przesuwanie róznymi czesciami ciała po powierzchni mojego brzuszka:)jakby tam jakis obcy był w srodku tak wyglada;)...jesli chodzi o SR na zaspie to na prawde rewelacja..nie wiedziałam ze to moga byc tak przyjemne zajecia i ponadto dajace taka pewnosc przyszłej :)mamusi:)ze sobie poradzi zarówno podczas porodu jak i zajmowania sie dzieciaczkiem:)
na ten temat tez dzis była mowa-do 6 miesiacy karmimy tylko piersia i zadnego dopajania,jesli oczywiscie nie masz problemu z karmieniem(typu brak lub mało pokarmu)w ciagu dnia karmisz co 2-3 godziny a w nocy co 4-5 godzin...w nocy pokarm jest bardziej wartosciowy:),po 6miesiacach wprowadzasz powoli pokarmy i napoje
hmmm a ja w smoczkach nie widze nic złego...i chyba wybiore sylikonowy własnie w kształcie sutka :)
zgage jak narazie mam tylko wtedy jak cos szybko zrobię...np jak sie spiesze i szybko sie ubieram ...oby tak dalej :)))
słyszałyście coś na temat podawania glukozy dzieciom po urodzeniu...z tego co wiem to zawsze ja dostawały ale teraz podobno to ,,przestaje być modne,,
no i czy zamierzacie dawac dzieciom cos do picia jesli bedziecie karmiły piersią?
zgage jak narazie mam tylko wtedy jak cos szybko zrobię...np jak sie spiesze i szybko sie ubieram ...oby tak dalej :)))
słyszałyście coś na temat podawania glukozy dzieciom po urodzeniu...z tego co wiem to zawsze ja dostawały ale teraz podobno to ,,przestaje być modne,,
no i czy zamierzacie dawac dzieciom cos do picia jesli bedziecie karmiły piersią?
uuuu jak sie rozgadałyscie:)ja zgagi nie mam:)smoczków nie kupuje bo nie zamierzam dawac a jak bede miała podobne problemy jak Hania to bede probowała sobie z nimi naturalnie poradzic odstawiajac mała a jak sie nie uda(tylko mały procent dzieciaczków tak ma)to wtedy kupimy smoczek,teraz nie ma sensu wydawac kaski nawet jesli to niewiele:)...dzis akurat tez ten temat był na SR poruszany:)i przykładałam sobie mała lalke do piersi i symulowalismy karmienie:)hehe smiesznie:)ale znowu sie duzo pewniej czuje:)szkoda ze to były przedostatnie cwiczenia ...ta połozna ktora je prowadzi to rewelacyjna babeczka bardzo bym chciała trafic na nia podczas porodu...jakas mocno pewna sie czuje przy niej:)no i pokazała nam nieobecnym na poptrzednich cwiczeniach skrót z przewijania:)ehh cały czas walczyny Lenka czy zuzka-jakos do Zuzki sie przyzwyczailismy juz ale ta Lenka jest taka ...hmm ..inna:)
mi smoki się podobały przypominające sutki,firma chyba NUk,ale nie zamierzam maluchowi go dawać,aby nie przyzwyczajać, jak będzie później to się zobaczy. Chciałabym aby sprawa wyszła jak u mojej siostry,smoki rzadko im dawała chyba, że był problem z zaśnięciem, aż przestała im dawać i jakoś same zapomniały o smokach nim minął rok.
trochę się rozbudziłam, ale macie dyskusję o imionach:) My też nie mogliśmy się zdecydować na imię, miała być Karolinka, Kinga, Maja, Ania i wiele innych, została Karina i mam nadzieję, że tak będzie do końca. Dziewczyny, jakie kupujecie wanienki? Mam dylemat czy kupić zwykłą czy z taką foczką (ale jest wmotowana na stałe).
czesc dziewczyny jestm po wizycie u endokrynolog
wszystko w najlepszym porządku, aż miło patrzeć
pocieszała mnie pani dr, ze usg to tylko pogladowka i nie mozna za bardzo przyjmowac wynikow do siebie
byl tam tez mlody lekarz, ktoremu urodzil sie niedawno maluch:)
podobno na usg maly mial glowke z 34 tyg a nogi z 40tyg i bylo podejrzenie ze to bedzie bocian...:)
urodziła się zdrowy normalny dzieciak:)
magda02-brzuszek robi wrażenie, dobre wrażenie choc trochę dla mnie szok, że będę miałą taki bębenek (nie obraź się...) no ale ten dzieciak sie musi gdziś zmieścić:)))

wszystko w najlepszym porządku, aż miło patrzeć
pocieszała mnie pani dr, ze usg to tylko pogladowka i nie mozna za bardzo przyjmowac wynikow do siebie
byl tam tez mlody lekarz, ktoremu urodzil sie niedawno maluch:)
podobno na usg maly mial glowke z 34 tyg a nogi z 40tyg i bylo podejrzenie ze to bedzie bocian...:)
urodziła się zdrowy normalny dzieciak:)
magda02-brzuszek robi wrażenie, dobre wrażenie choc trochę dla mnie szok, że będę miałą taki bębenek (nie obraź się...) no ale ten dzieciak sie musi gdziś zmieścić:)))