Widok
31 skoncze w sobotę:)i zaczynam juz 32:)kurde sama nie wierze ze to tak szybko:)mała kopie jak szalona..znaczy to juz nie sa takie pojedyncze kopniaki tylko jakby przesuwanie róznymi czesciami ciała po powierzchni mojego brzuszka:)jakby tam jakis obcy był w srodku tak wyglada;)...jesli chodzi o SR na zaspie to na prawde rewelacja..nie wiedziałam ze to moga byc tak przyjemne zajecia i ponadto dajace taka pewnosc przyszłej :)mamusi:)ze sobie poradzi zarówno podczas porodu jak i zajmowania sie dzieciaczkiem:)
pewnie że do przejscia:)..uwazam ze jest mnostwo innych gorszych rzeczy i nie ma co sie za bardzo roztkliwiac nad sama przy tym badaniu:)kurde wczoraj parapety robiłam i nie moge teraz dłonią ruszać,tak mnie boli...dlazainteresowanych a matarni jest promocja musteli na rostepy 2 opakowania po 200ml-149 zł:)wychodzi troche taniej niż pojedynczo kupowane:)(pojedyncze norlanie kosztuje od 89-110-w zaleznosci gdzie-przynajmniej ja tak widziałam-nie wliczam allegro bo tam takich rzeczy nie kupuje)
Witam i ja w dniu dzisiejszym:)Ja nie mam odpukać żadnych rozstępów-chociaż mój brzuch to wygląda jak jakiś olbrzymi balon:)nie używam musteli,jedynie smaruję po kąpieli brzucho olejkiem. Tak strasznie mam już ochotę przytulić moje maleństwa,ale niech jeszcze sobie siedzą:)
W niedzielę już chyba pojedziemy pokupować wszystko dla maluchów. Jakoś nie mam na nic czasu,taka zabiegana jestem:)
Pozdrawiam
W niedzielę już chyba pojedziemy pokupować wszystko dla maluchów. Jakoś nie mam na nic czasu,taka zabiegana jestem:)
Pozdrawiam
Najczęściej to z psem,w sumie to bardziej się toczę niż biegam:)Albo do rodziców,albo gdzieś załatwić coś trzeba i dni mi tak szybko zlatują-czas między palcami przelatuje. Dziś idę do SR,ale na ćwiczenia-fajna jest położna która prowadzi zajęcia-straszna z niej gaduła,muszę ją dziś podpytać o kilka rzeczy. Jak pracowałam to miałam więcej czasu niż teraz:)
własnie ja stosuje mustele zeby zapobiegac rozstepom:)-poki co tez nie mam ale przede mna jeszcze 2 miesiace ciazy wiec wszytsko sie moze zdarzyc -zresta ona głownie do tego słuzy,aby zapobiegac...(choc wiadomo ze jesli skóra przed ciaza była elastyczna to nie bedzie ich w ogole a jak nie była to nawet mustela nie pomoze;) )
no ja tez odkad poszłam na zowlnienie to mam jakos zbyt mało czasu:)ja sobie chyba tez zaraz gdzies pójde połazic:)zahartowac małą:)
asia a Ty masz juz wybrane imionka (2 opcje) dla dzieciaczka?
pytanie: oprocz Lenki jakie moze byc fajne zdrobienie dla Leny:)?bo my sie smiejemy ze ktos moze mowic Lenia;)hehe tragedia;P
no ja tez odkad poszłam na zowlnienie to mam jakos zbyt mało czasu:)ja sobie chyba tez zaraz gdzies pójde połazic:)zahartowac małą:)
asia a Ty masz juz wybrane imionka (2 opcje) dla dzieciaczka?
pytanie: oprocz Lenki jakie moze byc fajne zdrobienie dla Leny:)?bo my sie smiejemy ze ktos moze mowic Lenia;)hehe tragedia;P
cześć dziewczyny, co za dzień, od rana same problemy, jestem wkurzona na maxa. Dowiedzieliśmy się, że kurs (który miał sie zacząć jutro) na który zapisał się mój mąż został przesunięty na styczeń i przez co nie może przystąpić do egzaminu państwowego:(( Wszystko poszło w łeb.... Męzuś chodzi wkurzony i podłamany, bo wiązał z tym kuresem i egzaminem nadzieję na pracę.
no to nie dziwie, sie ze jestes wkurzona iza....
monia, jak udaje mi się posiedzieć w domu to też chodzę na spacery, ale dziś jestem w robocie:(
chłodno i mroźno dziś -wczoraj było fajnie bo słonecznie:)
co do imion to chyba Kasia lub Michał:)
chciałam dać dwa imiona, ale nie mamy pomysłu jakie - całe szczęście nasi rodzice jeszcze żyją:)
monia, jak udaje mi się posiedzieć w domu to też chodzę na spacery, ale dziś jestem w robocie:(
chłodno i mroźno dziś -wczoraj było fajnie bo słonecznie:)
co do imion to chyba Kasia lub Michał:)
chciałam dać dwa imiona, ale nie mamy pomysłu jakie - całe szczęście nasi rodzice jeszcze żyją:)
ja uwazam ze lepije póxniej niz wcale:)na prawde zajecie sa super pomocne szczegolnie dla kobiet nie majacych zbyt wiele wspolnego z dziecmi:)dzwon,zapisuj sie i choc ile dasz rade:)cwiczenia sa 2 razy w tygodniu wiec na sporo sie załapiesz,ale sa w roznych okresach wiec im szybciej sie zapytasz tymn lepije moze cie dopisza do jakiejs grupy,nbo kolejnosc nie jest wazna:)wiec nawet w 4 tygodnie jak bedzie ok to sie cwiczenia skoncza:)my czasami mielismy po 2 godziny w jednym dniu:)wiec w zasadzie poszłam około 26 tygodnia i zakoncze w 32 -akurat 6 tygodni ale kolezanka miała dokładnie 4:)
monia
a gdzie Ty uczęszczałaś na zajęcia? Ja biorę pod uwagę 2 opcje: albo SR z Invicty (jestem z Gdańska,więc bez żadnych opłat, bo zajęcia refunduje miasto), albo Przychodnia na Jaśkowej Dolinie - tam też mam stosunkowo blisko. Żałuję, że nie ma szkół gdzieś bliżej, bo nawet jeżeli się zdecyduję na zajęcia, to wiąże się to z dojazdami, a przy takiej pogodzie wyjście z domu to jak kara (taka wygodna się zrobiłam ;-))
a gdzie Ty uczęszczałaś na zajęcia? Ja biorę pod uwagę 2 opcje: albo SR z Invicty (jestem z Gdańska,więc bez żadnych opłat, bo zajęcia refunduje miasto), albo Przychodnia na Jaśkowej Dolinie - tam też mam stosunkowo blisko. Żałuję, że nie ma szkół gdzieś bliżej, bo nawet jeżeli się zdecyduję na zajęcia, to wiąże się to z dojazdami, a przy takiej pogodzie wyjście z domu to jak kara (taka wygodna się zrobiłam ;-))
Zaspa:)i polecam na maxa:)prowadzaca ćwiczenia połozna jest poprostu rewelacyjna:)oprocz swojej ogromnej praktycznej wiedzy(30 lat w zawodzie+2 własnych dzieci)jest bardzo dowcipna co sprawia ze na zajecia z miła checia mój mąż ze mna chodzi:)wykłady to inna babeczka mniej miła ale za to konkretna i posiadajaca duuza wiedze i dowiedczenie,odpowiada na kazde pytanie i wyczerpujace wykłady prowadzi:)
monia!
Twoje wrażenia mówią same za siebie, aż nogi wyrywają się do marszu! Z odległością jest tak samo, jak na Pachołów, czy Jaśkową, no może trochę dalej... A może dziewczyny, jest jakaś chętna, która wkracza na etap szkoły rodzenia i miałaby ochotę uczęszczać na zajęcia w moim towarzystwie? Byłoby mi raźniej... Dla mieszkanek Gdańska zajęcia na Pachołów (z Invicty) są bezpłatne, Jaśkowa Dolina tyż, ale o szczegóły musiałabym zapytać telefonicznie, aby uaktualnić wiedzę. Liczę na odzew ;-)))
Twoje wrażenia mówią same za siebie, aż nogi wyrywają się do marszu! Z odległością jest tak samo, jak na Pachołów, czy Jaśkową, no może trochę dalej... A może dziewczyny, jest jakaś chętna, która wkracza na etap szkoły rodzenia i miałaby ochotę uczęszczać na zajęcia w moim towarzystwie? Byłoby mi raźniej... Dla mieszkanek Gdańska zajęcia na Pachołów (z Invicty) są bezpłatne, Jaśkowa Dolina tyż, ale o szczegóły musiałabym zapytać telefonicznie, aby uaktualnić wiedzę. Liczę na odzew ;-)))