Widok

****STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 11****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I ZARAZ LISTA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi fajki zawsze strasznie śmierdziały, wogóle nie rozumiem ludzi, którym palenie sprawia frajdę. Ja bym chociażby z uwagi na ten smród nie dała się wciagnąć w nałóg, nie mówiąc już o przeciwskazaniach zdrowotnych.
Apropos palenia, ostatnio kilka razy przyłapałam się na zmniejszonej tolerancji wobec palaczy. Ogólnie uważam że palenie przy ludziach niepalących przy wspólnym stole jest nietaktem, ale kiedyś byłam w stanie to tolerować. A ostatnio podczas kilku spotkań ze znajomymi, palacze palili przy stole, wiedząc że jestem w ciąży i strasznie ale to strasznie mnie wkurzała ta ich beztroska i głupota i mają za to u mnie wielkie minusy.
mi też śmierdzą, a paliłąm przed ciaza, mój kochany pali, najważniejsze ż enie przy mnie teraz, ale i tak jak wraca z dymka to cały dom tym "apachem" przesiąka ... wogule mnie nie ciągnie do fajek ani alkoholu

papilio1@op.pl
no to ja zupelnie odwrotnie, bylam niesamowitym piwoszem a teraz piwo mi smierdzi i wogle alkohol to bleee, juz nie wspominam o papierosach, palacych to bym pozabijala, tak mi smierdza fajki :/

aaaa, co do rzeczy "zakazanych" :) ja cierpię z powodu niemożności napicia się redbulla !! :'((((

papilio1@op.pl
ja to zachcianki mam....
ostatnio oglądam butelki z piwem....
jeju jak bym się go napiła.....

Kurcze a ja wciąż nie mam specjalnie apetytu. Jem tylko z rozsądku.
ja jestem przewlekle, notorycznie, permanentnie głodna ... ale nie tak normalnie głodna, tylko od razu na maksa ... aż do bólu żołądka ... czasem sie budzę z głodu i nie zasnę puki czegoś nie zjem ... poza tym ok, żadnych zachcianek, bóli i innych tego typu :)

papilio1@op.pl
Ja staram się nie pić wieczorem, wtedy czasem udaje mi sie przespac całą noc bez wstawania.
no to siusianie mnie dobija:/ szczegolnie w nocy, jak chodze i siedze jest ok ale jak tylko sie poloze to moge co 5min biegac:/
no i czesto mnie glowa boli, poza tym nic :)

a jeszcze jakieś dolegliwości macie?
jestem ciekawa kiedy mi się odechce spać:)
a ciągłe bieganie siusiu to już chyba nie ustąpi aż do rozwiązania :(

tokio sliczny maluch:)
ja juz tak przezywam ta jutrzejsza wizyte ze mi sie dzis snila:/
a brzuchol tez juz m wylazi:) ale jakos dobrze mi z tym :)

Groszek ma 5,5cm + nóżki :))
brzuszek już mam okrągły, rano wyglądam jakbym była po prostu "utyta" :))) ale wieczorem to już prawdziwa ciążowa piłeczka :) nie da sie pomylić, że jetsem w ciąży

papilio1@op.pl
oj rosną rosną - ja mam taką fajniutką piłeczkę:) i juz nawet pępek nie jest wklęsły tylko taki równy ze skórą:)

tokio, a ile mierzy Twoj maluszek ? (cm)
a brzuchole już Wam zaczynają rosnąć?

hihi, moja mama jak zobaczyła to stwierdziła, ze lekarze to muszą mieć duż epokłady wyobraźni, by nie tylko widzieć dzidzię ale i robić w ten sposób badania, pomiary itd :) ale no kurcze, na drugim zdjeciu to wszytsko widać przcież :)

papilio1@op.pl
śliczny :D

ojej jak na złość:/

a mój synek wczoraj wieczorem takkie pływanie w brzuszku sobie urządził że szok :D bąbelki leciały z każdej strony i nawet czuć je było:)

miałam wam pokazać zdjecie gorszka z poniedziałku :)

jakiś ciemny skan mi wyszedł, ale myślę ze zobaczycie, po lewej główka z małym noskiem i bardziej po prawej ciałko z rączkami :)

image

papilio1@op.pl
a my mamy wisielcze chumory od rana ... a właściwie to od wczoraj :/

pasek rozrządu nam strzelił, przed nami remont silnika, ponad 2 tysiące w plecy,a w weekend miała być przeprowadzka, samochód potyrzebny jak nigdy, w poniedziałek mieliśmy wyjechac na urlop ... a auto będzie gotowe gopiero na następny czwartek ...

papilio1@op.pl
witam w środę:)

a ja od jutra juz mam weekend bo w pracy mamy cyklinowanie i mamy przymusowe wolne od jutra:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry