Widok

**** STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE - 20 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na powitanie gwiazdeczki nowy wątek :D

mroovka.o: 02.01.09
Kasika: 08.01.09 --- > chłopczyk:)
Agnesik: 08.01.09 --- > dziewczynka :)
iza28: 11.01.09
alycja_83: 14.01.09
inees: 14.01.09
olivka75: 15.01.09
blueeyes: 19.01.09 --- > dziewczynka:)
agnieszka25: 21.01.09
aarrkkoo: 28.01.09
gwiadeczka: 28.01.09 -- > chłopczyk:)
wiśnia24: 02.02.09
piernik: 07.02.09
agalu: 07.02.09
kasiek13: 09.02.09
Nisia82: 18.02.09
gosia78: 19.02.09
tokio: 20.02.09
Patita5: 20.02.09
Ewela25*: 19.02.09
Agatha: 22.02.09
andzia.79: 24.02.09
Betty_174: 03.03.

ps: nie chcę by sie Betty poczuła wyrzucona, ale skoro jest juz wiosenny wątek i u nas się nie udziela, to może usuniemy z listy?

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje synka:)
wiecie co do szybkiego wyjścia ze szpitala to zobaczycie jak szybko bedziecie stamtąd uciekac,tam to dopiero człowiek sie źle czuje, rano obchód kilka par oczu gapi ci się w krocze jak sie goi itp, nie śpisz w swoim łózku itp,a co do pomocy położnych to tak bardzo aż na nią nie liczcie, różnie bywa, czasem pomagają ,ale bez przesady, ja jak urodziłam kacpra to on dużo tam płakał i już sie tylko modliłam kiedy będę w domu, w swoim łóżku, przy swoich bliskich i wtedy dopiero się uspokoiłam, mały był bardzo absorbujący, plakał dużo itp,ale nie każde dzieci tak mają, jednak pomoc kogoś bliskiego w domu wskazana:)

gratulacje Agatha !!

papilio1@op.pl
Agatha gratuluje synka:)
jejku dziewczyny jak mi sie dzis w głowie kręci... normalnie chodze slalomem i pościanach prawie - nie wiem co sie dzieje:(

Oj tam z tą wojną, to tylko takie ludowe porzekadło :D

Dzięki za gratulacje :)

Imiona mieliśmy dawno wybrane - Helena i Stanisław. Więc będzie Staś...

aj dziewczyny, nie krakajcie nam tu będzie dobrze ;D a wojny są na całym świecie cały czas, lepiej się cieszcie brzuszkami i maluchami w nich a nie myślcie o wojnach ;D teoretycznie od kilku lat rodzi się mnóstwo chłopców, czasem nawet rocznie więcej niż dziewczynek ;D

Agatha,

Gratuluje synka

a ja wlasnie urodzilam sie, gdzie tego dnia bylo 8 chlopcow i ja jako jedyna dziewczynka i na moj pierwszy roczek wybuchl stan wojenny, wiec chyba jak duzo chlopcow to jakies wojny wisza w powietrzu...
Gratulacje Aghata syna! :)

maritiki@op.pl
Ja akurat wprost przeciwnie - chciałabym wózek najlepiej na 4 kółkach (nie na 3) i bardzo kołyśny, zeby właśnie móc bujać dzidzię. No i żeby miał pompowane koła, żeby był leciutki, ale zarazem stabilny. Skąd taki wziąć? Musze szczególowo poprzeglądać wszystkie oferty i może w końcu coś znajdę.

maritiki@op.pl
eeeee tam ;D będzie dobrze a jakie imię dla urwisa wybrane?? my pewnie się do porodu nie dowiemy ;p

sorki , że sie wtracam ale chciałam zapytac czemu wybieracie wózki takie jak Urban rider - czy one nie sa z tych sztywnych w których nawet nie da się dziecka pobujac ...............??? Bardzo podobny miała moja kolezanka zapłaciła 4 lata temu 2500 i klęła na czym swiat stoi ze sztywny, prowadzi sie jakby przyczepe od samochodu pchała , ze dziecka nie pobuja w sumie była zła , ze taki wybrała i bardzo szybko go sprzedała. ja nie potrafiłam tym jej wózkiem jechac....... .koszmar jakis. W spacerówce mała zsuwała jej sie na dół .......
Ale może mi sie tylko tak zdaje i te nie sa juz takie sztywne ...???...... pytam tak z ciekawosci .
pozdrawiam,
Dzięki :) Ale chyba idzie wojna - w rodzinie i u znajomych prawie sami chłopcy...

To wstawię nową listę:

mroovka.o: 02.01.09
Kasika: 08.01.09 --- > chłopczyk:)
Agnesik: 08.01.09 --- > dziewczynka :)
iza28: 11.01.09
alycja_83: 14.01.09
inees: 14.01.09
olivka75: 15.01.09
blueeyes: 19.01.09 --- > dziewczynka:)
agnieszka25: 21.01.09
aarrkkoo: 28.01.09
gwiadeczka: 28.01.09 -- > chłopczyk:)
wiśnia24: 02.02.09
piernik: 07.02.09
agalu: 07.02.09
kasiek13: 09.02.09
Nisia82: 18.02.09
gosia78: 19.02.09
tokio: 20.02.09
Patita5: 20.02.09
Ewela25*: 19.02.09
Agatha: 22.02.09 --- > chłopczyk
andzia.79: 24.02.09

Ale oczywiście to jeszcze nie jest pewne na 100%, jednak mam nadzieję, że nie będzie aktualizacji (bo w weekend ruszam po niebieskie ciuszki i nikt mnie nie zatrzyma!!!!)

no to gratulujemy chłopaka ;d kolejny forumowy urwis będzie ;D

Chyba typowe... Już trzy tygodnie temu lekarz obiecywał, że będziemy zaglądać maluchowi miedzy nóżki, ale wtedy małe wstydliwie się skuliło i spało :)

kurcze, szybkie rozpoznanie
Właśnie wróciłam z USG :)

Prawdopodobnie będzie synek :)

u mnie na Twoim etapie nie było widac dokładnie, musze czekać do 21 tygodnia, a tez juz nie moge się doczekać :)
no na to liczę :))) dlatego się umówiłam na 3 labo 4 D (nawet nie wiem) jak się nie odwróci pupą to poznamy :D

jak to już wcześniej pisałam ... kupiłam niebieskie body, więc już groszek nie ma wyjścia, musi być chłopcem :D

papilio1@op.pl
tokio, masz dziś poznac płucie????
Dziewczyny damy rade:) Nie my pierwsze:) W koncu noworodek duzo spi, wiec mozemy brac z niego przyklad:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry