Widok

**** STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE - 20 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na powitanie gwiazdeczki nowy wątek :D

mroovka.o: 02.01.09
Kasika: 08.01.09 --- > chłopczyk:)
Agnesik: 08.01.09 --- > dziewczynka :)
iza28: 11.01.09
alycja_83: 14.01.09
inees: 14.01.09
olivka75: 15.01.09
blueeyes: 19.01.09 --- > dziewczynka:)
agnieszka25: 21.01.09
aarrkkoo: 28.01.09
gwiadeczka: 28.01.09 -- > chłopczyk:)
wiśnia24: 02.02.09
piernik: 07.02.09
agalu: 07.02.09
kasiek13: 09.02.09
Nisia82: 18.02.09
gosia78: 19.02.09
tokio: 20.02.09
Patita5: 20.02.09
Ewela25*: 19.02.09
Agatha: 22.02.09
andzia.79: 24.02.09
Betty_174: 03.03.

ps: nie chcę by sie Betty poczuła wyrzucona, ale skoro jest juz wiosenny wątek i u nas się nie udziela, to może usuniemy z listy?

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no raczej tak :) i tak widze ze duzo kobitek z listy sie nie udziela, ciekawe ile z nas zostanie od konca.

wow,ale sie dziewczyny rozgadaly........juz 20 watek:) a my zapisalismy sie dzis na usg 3d do dr olszewskiej na przyszla srode juz sie nie moge doczekac

A te fotki z 3d to się dostaje na płytce, czy od razu wydruk??
ja obiecuje, że bede do samago końca, a później jak maluszek da chwile odetchnąć to pewnie też cos skrobne :-)

Ja też będę do ońca z Wami a jak pójdę na zwolnienie to będę się nawet częściej udzielać bo teraz w pracy to nie zawsze mam czas :)

Ja również witam Cię gwiazdeczko :)

PS. tokio Tobie ten brzuszek to w oczach rośnie :)
U mnie już ciut większy ale dalej mi się wydaje, że słabo widać w porównaniu z innymi.
Zobaczymy jak na zdjęciach będzie wyglądał. Fotki trochę pogrubiają (niektóre).

maritiki@op.pl
A tak wracają ponownie do tematu kopania - bo to u mnie w tej chwili temat numer jeden! - dziś od samego rana cały czas trzymam się za brzuch i czuwam.

Dziś wyczuwam tak jakby drgania lekkie. Co to może być??
To coś innego niż bulgotanie w jelitach, bardziej przypomina bicie serca ale jest o wiele mniej regularne i z różnym natężeniem....

maritiki@op.pl
Ewela, za tydzien dostaniesz takiego kopsa, ze bedziesz juz pewna na 100% to " TO" jest:)

prawdopodobnie kopniaczki albo boksy rączkami:-)

Witaj gwiazdeczko:)
Mi sie wyaje, ze mozemy nawet bicie serduszka czuc, przynajmniej ja mam takie wrazenie:) Za to moj maz jakby ucha nie przykladal nic nie slyszy:D

Już nie mogę się doczekać tego kopa!!!! :))

maritiki@op.pl
Ewela to pewnie maluszek daje o sobie znać :) piernik te fotki to z 3d to sie dostaje wydruk - ja dostałam 1 w kolorze a resztę czarno - białe (w sumie chyba 10 fotek dostałam) a na płytce to masz te momenty jak dr robi zdjęcie:) więc mozna sobie rozłozyc film na klatki i miec tez fotki na kompie w kolorze:)

wiśnia fajnie ze idziesz na 3d podejrzec maluszka :) ciekawe czy bedzie tak szlał jak mój urwisek :P

kasiek13 to chyba jednak nie bicie serduszka (za małe na tym etapie jeszcze) ale na pewno jak takie miarowe stukanie słyszycie to przepływy płynów przez pępowinę ;D ja tez myślałam w 1szej ciąży że to serduszko , ale lekarz mnie uświadomił ;D
a ja tak jak już pisałam na trójmiejskich , mam bobasa odwróconego i już pierwsze siniaki na żebrach ;((( myślałam,że chociaż z jeszcze 1 msc będzie spokoju, puki co dzidzia ma sporo miejsca i urządza sobie nocne maratony a ja spać nie mogę, jak nie do kubu wstaje to dostaje kopniaki.... ach życie ;D

witajcie ja nie często tu zaglądam w ciąży mam komputero wstręt:) jestem nie na bieżąco. Znacie już płeć? Bo ja nie i ruchów wyraźnych też brak lekarz mi powiedział że tak w październiku zobaczymy:)

witajcie:)
gosiu ruchy pewnie niedługo poczujesz a co do płci to są wipisane na początku przy terminach porodów:) narzaie znane na 100% sa płcie 4 maluszków:) u mnie chłopczyk:)

Witam :) Nie dałam rady wkleić wczoraj fotek. Postaram się dzisiaj :)
Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj??
Pozdrowionka i miłego dnia :)

maritiki@op.pl
u mnie ok :) tylko tak mi sie wstac dzisiaj nie chciało że szok... ale juz jestem w pracy i wcinam śniadanko:)
tak właśnie patrzyłam wczoraj ze chyba musze jakies ciepłe swetry na zime kupic bo mam tylko jeden w który sie mieszcze ehh

tokio a co to był za wózek co kiedys link wklejałas?? ten taki 3 w 1 z fotelikiem ??

Mutsy Urban Rider :) taki kupujemy :D

papilio1@op.pl
dzieki tokio :) popatrze sobie na niego :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry