Widok

**** STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE - 20 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na powitanie gwiazdeczki nowy wątek :D

mroovka.o: 02.01.09
Kasika: 08.01.09 --- > chłopczyk:)
Agnesik: 08.01.09 --- > dziewczynka :)
iza28: 11.01.09
alycja_83: 14.01.09
inees: 14.01.09
olivka75: 15.01.09
blueeyes: 19.01.09 --- > dziewczynka:)
agnieszka25: 21.01.09
aarrkkoo: 28.01.09
gwiadeczka: 28.01.09 -- > chłopczyk:)
wiśnia24: 02.02.09
piernik: 07.02.09
agalu: 07.02.09
kasiek13: 09.02.09
Nisia82: 18.02.09
gosia78: 19.02.09
tokio: 20.02.09
Patita5: 20.02.09
Ewela25*: 19.02.09
Agatha: 22.02.09
andzia.79: 24.02.09
Betty_174: 03.03.

ps: nie chcę by sie Betty poczuła wyrzucona, ale skoro jest juz wiosenny wątek i u nas się nie udziela, to może usuniemy z listy?

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co chciałabym Wam podpowiedzieć to jak będziecie kupowały fotelik samochodowy, zwróćcie uwagę żeby miał wkładkę dla noworodka i żeby był dość szeroki w pleckach-ramionkach - bo dzidzia w kombinezonie czy w kurtce będzie się gniotła.
Ja kupiłam pierwszy dość wąski na szczęście zima nie była sroga więc obyło się bez dużych i grubych kurtek natomiast nie ukrywam że miała córcia dość wąsko ://
Mam Ramatti w tygryski - śliczny i niedrogi :) no ale drugiego teraz specjalnie nie będę kupować :) Kubuś te kilka razy w aucie da radę :) potem zrzucimy kurtki :))
image
image
4 godziny do USG :DDDDDDDDD nie usiedzę :D

papilio1@op.pl
Aha no i w Gdyni na Jana z Kolna jest jeszcze jedna "hurtownia" Vitalia ale jakoś nigdy tam nic nie kupiłam oprócz patyczków do uszu :)
No musimy dac radę :) ale obawa jest. Ja mam strasznie słabą psychike jeśli chodzi o szpitale, szwy, krew, zastrzyki - to te klimaty zawsze wprowadzaja mnie w zły nastrój, paniczne nastawienie, na samą myśl słabnę. Ja to nawet pobrania krwi nie umiem przejść bez uronienia łezki - stara baba , a takie numery :)
Akpol - sklep z artykułami dla dzieci, ceny przystępne aczkolwiek trzeba sprawdzać np ceny kaszek i innych art. żywność - tańsze są w hipermarketach .Gdynia, Gdańsk
Mama i ja dużo wózków i bardzo różnych cenach od 1tyś do...... , reszta artykułów dość droga - na przeciw media markt Gdańsk.
Przyjemny sklep z wózkami w Gdyni Głównej na przeciw Stacji SKM, ceny bardzo przystępne( mutsy i emmaljungi chyba tam nie znajdziecie)
mam te same obawy ... że zamiast dojśc do siebie w spokoju maluszkiem tzreb asie zająć ... nie wiem jak ja dam radę, R. powiedział, ze on wszytsko będzie robił, ale wiadomo jak jest ...

papilio1@op.pl
piernik damy rade:) ja mam nadzieje ze maz weznie urlop i mi troche pomoze a jak nie to mame sprowadze do nas na 2 tyg:D

m_g na pewno wózki wypróbuje zanim kupię :) a co do fotelika to niestety no taki ich urok. Pierwszy fotelik i tak bede kupowac od 0-13 kg bo nie wsadze małego brzdaca w fotelik dla dziecka pólrocznego - zreszta pewnie nawet nie wskazane. A potem kupie wiekszy no trudno

Wiecie o co ja się martwię?? Że po porodzie, nie będę miała czasu na to aby dojść do siebie, tylko od razu taka obolała fizycznie a może i psychicznie, będę musiała stanąć na wysokości zadania i zajmować się maluszkiem. Widzę ze dziewczyny już na 2 dzien czasem wychodza do domu ze szpitala, nie wiem czy to dobrze?? Nie lepiej byłoby zostac dłuzej pod opieką lekarską ? Może panikuję i patrzę egoistycznie, ale boję się o siebie póki mogę, bo potem to o sobie trzeba zapomniec. Nie wiem jak dam radę taka porozrywana, pozszywana , zmasakrowana, ehhhh...
Duzy wybor wozkow jest przy dworcu w Gdyni Glownej:)

a gdzie jest mama i ja i jak kształtuje sie cenowo??
Więcej wózków niż w Akpolu jest w Mama i Ja

yhm, no to warto się pofatygować, łatwo tam trafic???
i ponoć najtaniej w całym 3mieście

papilio1@op.pl
ja tez jeszcze nie ogladałam wozków, ale podobno jest na słowackiego jakiś AKPOL - i tu jest dużo rzeczy w jednym miejscu do obejrzenia, ja sie tam pewnie niebawem wybiore
Dzięki poczytam, może się doświadczę :))

Ponawiam pytanie: gdzie mogę pojechać pooglądać wózki "na żywo" ??
Mam naprawdę baaaardzo dużo czasu w sobotę i chciałam to wykorzystać, bo nie wiem kiedy mi się trafi AŻ cały dzień wolnego :)

maritiki@op.pl
szybko poszło :)))
proszę bardzo, wątek o fotelikach

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=136953&t=136928

papilio1@op.pl
poszukam ci , czekaj

papilio1@op.pl
Hello dzieczyny-dziękuję za miłe powitanie. Boże jak czytam o tych wózkach to stwierdzam, że jestem fioletowa:)koleżanka sprzedaje wózek firmy deltim czy jakoś tak, nie wiem nic na ten temat musze się zoriętować.wiem napewno ze nowego nie kupie,ale wypatrzyć i upodobać sobie można jakiś i na allegro poszukać używany-tylko trzeba wiedzieć czego się chce.ale dam sobie troche czasu.poczytam starannie wątki i mam nadzieje, że będę już prawie ekspertem w tej dziedzinie:)hihi

tokio a gdzie był temat? W naszy wątku czy w innym? Poczytałabym bo chyba mnie ominął.

maritiki@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry