Widok

**** STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 34****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

Abigejl - 19.01. Janek zwany Johny, 7.01.2005 Jakub zwany Broj
blueeyes - 26.01 Natalia
Ania27 - 30.01 Mateusz
mr1983 - 30.01. Rafał
Martha - 15.02 Maja
piernik - 15.02 Wiktoria
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majka sprzedana do Dziadków:) w spacerówce, Mama mówiła, że było ok, więc od dziś spacerówka idzie w ruch. A my do Sopotu na rajd, jak zwykle było fajnie tylko jak zwykle opoźnienia, ale to norma, tak jest co roku. Co chwilę których z kierowców wypadał z trasy lub walił w szykanę i ci co za nim jechali musieli powtarzać trasę. Dobrze, że pojechalismy na moto - bo korki straszliwe.
Teraz już Mysza po kąpieli i kaszce, próbuje zasnąć i chyba jeszcze na moto wybierzemy się do Gdyni, może będzie mniej ludzi troszkę.
Ania... jak Ty taka bidulka samotna to w poniedziałek mogę przyjechać na Stogi i wybierzemy się razem na spacerek... tam chyba też jest gdzie spacerkować co? Daj tylko znać czy masz ochotę.
hej,
byliśmy na spacerze wparku oliwskim, chyba 2 h spacerowaliśmy
pogoda super bo slonce czasami kryło sie za chmury i dało sie jakos wytrzymywać, Natalia zachwycona :-)
Martha - jak było na rajdzie? mieszkam niedaleko i ciągle słysze ryk silników ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry