Widok

****STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE****2***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
rozpoczynam nowy ;)))

jakos nie mam czasu zajrzec na forum ... a o dluzszym pisaniu nie ma mowy :/

monia z biodrekami dalyscie rade to i z refluksem dacie ;)

moja Kornelka tydzien temu ważyła 4660 -przypomne ze przy urodzeniu wazyla 2475 :))) rośnie jaak na drożdzach :)uporałam sie juz z wszystkimi krostkami ;)
monia a jak u Ciebie z mlekiem w piersiach?? ile wypija Lena za jednym razem,,,moja niunia tak ok 100-120 ml-wiem bo zciągalam do butli na wyjscie ;)
grubasek sie z niej zrobił:) rozglada sie już wszedzie i ma ,,oczy ciekawe swiata,,
potrafi miec zadowolona mine gdy sie do niej mowi;) i marszczy tez brwi-po tatusiu :)
podobna jest do męza :)

wszytskie juz sie rozdwoily- szybko zleciało:)

mi przyplatało sie popołogowe zakażenie macicy :( biore antybiotyk i globulki az 3 rodzaje i masc -zalamk!a!!!!!
kobitki jak traktujecie ciemieniuchę?? małej dopiero sie zaczeła i ciekawa jestem jak dlugo trwa z reguly...smaruje oliwka i wuczesuje-wkurza mnie to bo Kornelka ma duzo wlosow i sa tłuste:/po oliwce

wkleje kilka fotek Kornelki :)))
image
image
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczynki jak poswietach:)?my wrocilismy wczoraj wieczorkiem u mełej przez swieta nastapił taki progres rozwojowy ze szok,zmieje sie do wszystkich jak ja ktos zaczepia gada do niej czy sie usmiecha,szaleje jak jest bez szyny(a tylko 2 dni zostały Jeeeeee!!!!!!:):):):):) i potem tylko na noc!),wczoraj tate zlapała za nos sama podniosła raczke i wsadziła najpiwer do buzi tacie a potem za nos złapała smiejac sie przy tym:)! szok!...no i to tyle dobrego....robiłam wraz z badaniem hormonów morfologie i ma 3 wyniki ponad norme:(płytki krwi,limfocyty i neutrocyty-cholera wie co to oznacza ,wiec idziemy do lekarza lada dzien)a hormony ft3 ma zbyt wysokie :(z reszta w normie...ehh zoabczymy co powie endokrynolog....Maja,Asia jak wy robiłyscie wyniki hormonów to jakie było u was ft3?

ja nie robilam ft3

image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry