Widok

STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE***5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NOWY:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczyny, po dzisiejszej nocce juz wiem ze Kasi zdecydowanie nie służy nabiał...:(

krostki może tak nie wysypują (wiec moze to nie jest alergia) ale za to kolka byla tak duza, ze mam wiekszosc nocy do tylu
poczekam jeszcze z miesiac i jak Kasia skonczy 3 miesiace wtedy znow sprobuje-moze juz jej jelita beda lepiej pracowac...

image

image
dzieki dzieki:)
Asiu na pewno moze ale musisz zapytac czy mozesz go stosować,mi zaproponował gin mimo ze miałam dobre wyniki,powiedział zeby stosowac do konca karmienia tak samo jak feminatal N i powiedział ze to powinno wystarczyc zeby wszystko ze mna było ok:)pogadaj z lekarzem poprostu:)

wszystkiego najlepszego !!!

a ten srodek moze przepisac tez lekarz rodzinny?

image

image
całuski dla ślicznuisiej Lenki od forumowej cioci!!!

AAAAAAA Lenik skończył dzś 3 miesiące:):):):)!!!!!

to moze podejdz do ginka zeby osteogenon ci zapisał...ja brałam ale ja mam super zeby i sa bardzo mocne wiec spokojnie satural mi wystarczy

od miesiaca biore vitrum calcium600 z witamina D3, ale ja mam chyba slabe zęby i karmienie to dla nich katastrofa
bede szczerbata jak baba jaga po karmieniu...

image

image
Asia a pijesz satural?3 razy dziennie:)bedzie lepiej:)kupujesz bez recepty i spokojnie pijesz

hej dziewczyny
my tez bylysmy wczoraj na spacerku-w koncu zaczyna sie robic wiosna....

niestety z przykrością wczoraj stwierdziłam, ze:
1, od karmienia piersia pogorszyl mi sie stan zebow i musze pojsc do dentystki by sprawa sie nie pogorszyla jeszzcze bardziej (kurcze przed porodem sprawdzalam zeby i bylo wszystko wyleczone a teraz porażka...)
2. nie moge sobie pomoc naturalnym wapniem, bo po odstawieniu nabialu mala miala duzo mniejsze kolki a teraz jak wrocilma to znow sie meczy:(

image

image
Przeplatam dwukrotnie paski, ale to nie pomaga.
Poprawiam oczywiscie ciągle prawie, ale np. w nocy jak ona spi, a budzi sie tylko raz na karmienie albo na spacerze to raczej malo wykonalne i sie boję, czy aby na pewno takie noszenie pomaga. Może rzeczywiście popadam trochę w paranoję, ale naprawde chcialabym aby to sie dobrze skończylo dla niej.

jesli chodzi o takie zsuwanie na paskach to zrób jak pisze basia,jesli zas chodzi o zjezdzanie tej poprzeczki na dół to trzeba poprostu ja podciagac ,teg nie przeskoczysz ze maluszek sie rusza,jak tylk owidzisz poprawiaj,to mozolne ale u nas tez tak było i mimo tego ze sie zsuwala i ja miałam film ze nie zawsze zauwazę to sie udało ładnie wyciagnac z dysplacji maluszke:)wiec głowa do gory i cierpliwosci w poprawianiu....

Dwukrotnie przeplataj paski przez sprzączki. Wtedy się nie będzie zsuwać.

Pięknie dziś było, nieprawdaż? Byłyśmy z malutką na długaśnym spacerze. Bardzo jej się podobało. Aż żal bylo wracać do domu.
Monia, jak bylo u Twojej Lenki z szyną? Nie zsuwała jej się? Bo mojej ciągle zjeżdża na dół i nie jestem w stanie jej tak zapiąć zeby się trzymala na miejscu. Bylismy nawet u doktora pokazać jak zakladamy, to on powiedzial zeby mocniej zaciągac szelki, ale to nic nie daje bo ta szyna ciągle zjeżdża na dół i takie noszenie jej jest bezsensowne. Co chwilę poprawiam, ale to chyba o to chodzi zeby ona byla na miejscu. Jak bylo u was?

my po usg bioderek, wszystko w normie. mamy tylko profilaktycznie pieluszkować.

my po wizycie u endo-Lenik zdrowy zdaniem endo, ale babka jakas lewa dla mnie ....a jak tam dzien minął Asi,Maji,Izie i pozostałym?

widzę że nie tylko mój synek prowadzi nocny tryb zycia. potrafi sie obudzić ok. północy i potem zasnac dopiero w okolicach 3 lub 4 nad ranem i za jakas godzine znowu być wyspanym. czasami to na oczy nie widze jak on sie budzi :) no ale coz wstac trzeba. mam nadzieje ze to sie juz niedlugo unormuje i bedzie ładnie przesypial nocki całe :)
witam dziewczynki w ten piekny słoneczny wiosenny dzionek:)podbijajac nasz wątek chciałabym wyrazić zachwyt: nad wiosenką, która nastała i nadzieję aby z nami pozostała;)dzis endo mam nadzieje ze bedzie miała dla nas dobre wieści...oczywiscie Lenik w nocy nie dała pospac ale od jakis 2 tygodni to norma...a jutro maluszka bedzie miała 3 miesiące skończone:))))))

no u nas tez alergii ciąg dalszy...zeszło co prawdaz buziaka ale jeszcze w zgieciach pozostały...dziewczyny czesto jest tak ze alergia jest od poczatku a w postaci wysypki wychodzi około 5-6 tygodnia zycia malucha..najpierw bialko mleka krowiego odstawcie mozliwe ze to to-najczestsza przyczyna-u nas sie sprawdziło(niestety)teraz wychodzimy z alergii ale trzeba potem probowac nowych pokarmów i tego nie nawidze bo mała wydje sie byc na wszystko co jest wymieniane jako potencjalny alergen-uczulona....no ale nic mam juz wiele potraw ktore sa pewne,wiec jakos dotrawam do poł roku mam nadzieję a później to juz sama nie wiem ale chyba przejde na sztuczne bo jakos słabo mi z ta dietą....zobaczymy co z refluksem (bo niestety mamy taka zaleznosc ze na sztucznym dzieci z refluksem mocniej sie meczą;( )

Cześć dziewczyny, ja też od wczoraj walczę z jakąs alergią. Prawdopodobnie pokarmowa, jutro się okaże, ide do lekarza. Wczoraj zauważyłam na kolankach drobne krostki, dziaisj na zgięciach rączek i policzku, no i przy szyjce, normalnie koszmar, mała cały dzień płakała i była rozdrażniona, pewnie ją swędziało. Jak wsadziłam do wanny to była przeszczęśliwa jak nigdy, pewnie jej ulżyło.
Dziś przy kąpieli zauważylam nowe krostki u małej w okolicach zgięć łokciowych i na buzi, ehh. To chyba jednak jest jakas pokarmowa alergia. Bylam u pediatry i się zbytnio nie przejął. Heh.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry