Widok
SZKOŁA RODZENIA IWONY GUĆ W GDYNI
cześć!
Czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia w Redłowie? Nie wiem jak się do niej zapisać. Dzwonie na nr podany na stronie internetowej a telefon jest wyłączony, maile nie dochodzą. Bardzo chciałabym chodzić do tej szkoły bo mam zamiar rodzić w Redłowie i mam nadzieje że zajecia i ćwiczenia oswoją mnie z tematem "poród" i tym szpitalem.
Pozdrawiam
Czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia w Redłowie? Nie wiem jak się do niej zapisać. Dzwonie na nr podany na stronie internetowej a telefon jest wyłączony, maile nie dochodzą. Bardzo chciałabym chodzić do tej szkoły bo mam zamiar rodzić w Redłowie i mam nadzieje że zajecia i ćwiczenia oswoją mnie z tematem "poród" i tym szpitalem.
Pozdrawiam
dodzwonić się trudno, po prostu idź i porozmawiaj z Panią Iwoną bo wówczas jest dostępna. Cały plan jest na stronie internetowej, zajęcia można sobie wybrać-cena za parę 20 zł. Ja polecam, tym niemniej nic póki co mi się nie przydało. Jestem mamą miesięcznego synka i wiele już miałam, pytań i dylematów a nie dowiedziałam się na szkole raczej już na tym forum. no cóż moja opinia jest taka i bardziej pożyteczna jest ta szkoła dla partnerów:mężów, chłopaków-Pani Iwona potrafi zachęcić ich do działania. Czyli kąpiel, gotowanie, masowanie.
polecam te szkole+polecam robienie notatek! po porodzie bylam tak skolowana, ze wydawalo mi sie, ze nic nie wiem - a w notatkach mialam odpowiedzi na wiele nurtujacych mnie kwestii. sama sie sobie dziwilam, ze tak mi sie pamiec skurczyla:)
a pani Iwonka ma bardzo ludzkie podejscie, prowadzi zajecia w zajmujacy sposob, z przymruzeniem oka opowiada o tematach, ktorych sie obawiamy - porod, czy polog.
poza tym po porodzie wielokrotnie sie konsultowalam telefonicznie (nieodplatnie oczywiscie) z p.Iwonka - istnieje tez mozliwosc zapisania sie do niej jako do poloznej srodowiskowei - prrzychodnia u zrodla marii
a pani Iwonka ma bardzo ludzkie podejscie, prowadzi zajecia w zajmujacy sposob, z przymruzeniem oka opowiada o tematach, ktorych sie obawiamy - porod, czy polog.
poza tym po porodzie wielokrotnie sie konsultowalam telefonicznie (nieodplatnie oczywiscie) z p.Iwonka - istnieje tez mozliwosc zapisania sie do niej jako do poloznej srodowiskowei - prrzychodnia u zrodla marii
Ja chodzę do tej szkoly rodzenia i jestem zadowolona. Zaczęlam od 25 tyg, wystarczająco duzo czasu, że w przypadku jak opuszcze jakies zajęcia , żeby do nich wrócić. Zajęcia są cykliczne, czyli wszytskie tematy po koleii znów od pocżtku, więc bez różnicy od których zaczniesz. Można przyjeśc na które chcesz zajęcia, w soboty są ćwiczenia a we wtorki i czwartki wyklady. R strona to www. macierzynstwo.info