Widok

SZKOŁA RODZENIA IWONY GUĆ W GDYNI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć!

Czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia w Redłowie? Nie wiem jak się do niej zapisać. Dzwonie na nr podany na stronie internetowej a telefon jest wyłączony, maile nie dochodzą. Bardzo chciałabym chodzić do tej szkoły bo mam zamiar rodzić w Redłowie i mam nadzieje że zajecia i ćwiczenia oswoją mnie z tematem "poród" i tym szpitalem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oni mają teraz przerwę , pierwsze spotkanie jest teraz 13 we wtorek i pewnie dopiero zaczynaja biura działac ;-)
image
image
dodzwonić się trudno, po prostu idź i porozmawiaj z Panią Iwoną bo wówczas jest dostępna. Cały plan jest na stronie internetowej, zajęcia można sobie wybrać-cena za parę 20 zł. Ja polecam, tym niemniej nic póki co mi się nie przydało. Jestem mamą miesięcznego synka i wiele już miałam, pytań i dylematów a nie dowiedziałam się na szkole raczej już na tym forum. no cóż moja opinia jest taka i bardziej pożyteczna jest ta szkoła dla partnerów:mężów, chłopaków-Pani Iwona potrafi zachęcić ich do działania. Czyli kąpiel, gotowanie, masowanie.
image
polecam te szkole+polecam robienie notatek! po porodzie bylam tak skolowana, ze wydawalo mi sie, ze nic nie wiem - a w notatkach mialam odpowiedzi na wiele nurtujacych mnie kwestii. sama sie sobie dziwilam, ze tak mi sie pamiec skurczyla:)
a pani Iwonka ma bardzo ludzkie podejscie, prowadzi zajecia w zajmujacy sposob, z przymruzeniem oka opowiada o tematach, ktorych sie obawiamy - porod, czy polog.
poza tym po porodzie wielokrotnie sie konsultowalam telefonicznie (nieodplatnie oczywiscie) z p.Iwonka - istnieje tez mozliwosc zapisania sie do niej jako do poloznej srodowiskowei - prrzychodnia u zrodla marii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie jest odpowiedni czas na rozpoczęcie chodzenia na tę szkółkę ? Poza tym proszę a adres strony www
jakie jest odpowiedni czas na rozpoczęcie chodzenia na tę szkółkę ? Poza tym proszę a adres strony www
wpisz w google Iwona Guć i znajdziesz stronke
ja tez chodzilam na zajecia i polecam -wiele wynioslam a p. Iwona ma bardzo fajne podejscie- takie zyciowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do tej szkoly rodzenia i jestem zadowolona. Zaczęlam od 25 tyg, wystarczająco duzo czasu, że w przypadku jak opuszcze jakies zajęcia , żeby do nich wrócić. Zajęcia są cykliczne, czyli wszytskie tematy po koleii znów od pocżtku, więc bez różnicy od których zaczniesz. Można przyjeśc na które chcesz zajęcia, w soboty są ćwiczenia a we wtorki i czwartki wyklady. R strona to www. macierzynstwo.info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry