Widok

SZKOŁA RODZENIA IWONY GUĆ W GDYNI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć!

Czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia w Redłowie? Nie wiem jak się do niej zapisać. Dzwonie na nr podany na stronie internetowej a telefon jest wyłączony, maile nie dochodzą. Bardzo chciałabym chodzić do tej szkoły bo mam zamiar rodzić w Redłowie i mam nadzieje że zajecia i ćwiczenia oswoją mnie z tematem "poród" i tym szpitalem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oni mają teraz przerwę , pierwsze spotkanie jest teraz 13 we wtorek i pewnie dopiero zaczynaja biura działac ;-)
image
image
dodzwonić się trudno, po prostu idź i porozmawiaj z Panią Iwoną bo wówczas jest dostępna. Cały plan jest na stronie internetowej, zajęcia można sobie wybrać-cena za parę 20 zł. Ja polecam, tym niemniej nic póki co mi się nie przydało. Jestem mamą miesięcznego synka i wiele już miałam, pytań i dylematów a nie dowiedziałam się na szkole raczej już na tym forum. no cóż moja opinia jest taka i bardziej pożyteczna jest ta szkoła dla partnerów:mężów, chłopaków-Pani Iwona potrafi zachęcić ich do działania. Czyli kąpiel, gotowanie, masowanie.
image
polecam te szkole+polecam robienie notatek! po porodzie bylam tak skolowana, ze wydawalo mi sie, ze nic nie wiem - a w notatkach mialam odpowiedzi na wiele nurtujacych mnie kwestii. sama sie sobie dziwilam, ze tak mi sie pamiec skurczyla:)
a pani Iwonka ma bardzo ludzkie podejscie, prowadzi zajecia w zajmujacy sposob, z przymruzeniem oka opowiada o tematach, ktorych sie obawiamy - porod, czy polog.
poza tym po porodzie wielokrotnie sie konsultowalam telefonicznie (nieodplatnie oczywiscie) z p.Iwonka - istnieje tez mozliwosc zapisania sie do niej jako do poloznej srodowiskowei - prrzychodnia u zrodla marii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie jest odpowiedni czas na rozpoczęcie chodzenia na tę szkółkę ? Poza tym proszę a adres strony www
jakie jest odpowiedni czas na rozpoczęcie chodzenia na tę szkółkę ? Poza tym proszę a adres strony www
wpisz w google Iwona Guć i znajdziesz stronke
ja tez chodzilam na zajecia i polecam -wiele wynioslam a p. Iwona ma bardzo fajne podejscie- takie zyciowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do tej szkoly rodzenia i jestem zadowolona. Zaczęlam od 25 tyg, wystarczająco duzo czasu, że w przypadku jak opuszcze jakies zajęcia , żeby do nich wrócić. Zajęcia są cykliczne, czyli wszytskie tematy po koleii znów od pocżtku, więc bez różnicy od których zaczniesz. Można przyjeśc na które chcesz zajęcia, w soboty są ćwiczenia a we wtorki i czwartki wyklady. R strona to www. macierzynstwo.info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry